Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40 Postovi: 19110 Lokacija: Mare Tranquillitatis
АЛЕКСАНДАР je napisao:
нервира ме баба која је дошла на утакмицу ноћас и свађа се за столицу! жена изашла на полувремену и неки чова сјео.. и она се вратила и као то је моје мјесто.. ало баба, ниси у позоришту
Sad će i tebi Veljo napisati da ćeš i ti jednoga dana biti baba klimavih noga.
Nekad sam se nervirao zbog svega i svačega, kako sam stariji ne nerviram se više ni zbog čega. Furam svij film i boli me kua za sve živo i neživo.
tanka nit je napisao:
Kako vrijeme prolazi (ovo čak i meni zvuči smiješno, jer imam 24 god. ) sve me manje stvari nervira, i sve je teže izbaciti me iz takta.
Od reci do reci!
eugene of savoy je napisao:
Kad čovjek sabere i oduzme sve što ste napisali, rezultat je da ljude ustvari nervira čovječanstvo, život i postojanje
Vala bas, ne znam sta se nervirate, sve na sta mozes uticati popravi. Na sta ne mozes, pomiri se s tim.
_zoka je napisao:
Nerviraju me ljudi koji 21:25 uđu u knjižaru ispod poluspuštene rešetke i hoće da razgledaju i još se uvrijede ako im za pet minuta kažem da zatvaramo...
Nerviraju me osobe koje hodaju po zatvorenoj prostoriji neskidajući sunčane naočale.....Još kad mi se obrate.......
Isto tako bi nekoga moglo nervirati kad dodje 10 minuta pred zatvaranje, a majstori vec spustili resetke do pola i davno zakljucili kasu. Boli nekoga djon sto ti moras na autobus ili sta vec, pa hoces da klisnes ranije ili si sve knapirao da zavrnes kljuc u sekundi kad prestaje radno vreme! Kasa mora da radi do zadnje sekunde radnog vremena.
Sto se tice naocari, doci cemo Herz i ja da provociramo.
Izzard je napisao:
A sjetio sam se sad i da se iznerviram kad me neko cimne da ga nazovem..
Oh, imala sam dva primerka u drustvu. Kad zovem, ne javlja se, pa onda kad vidi propusten poziv, odzvoni meni da ponovo nazovem! Ili, ne moze se javiti u tom momentu ili razgovarati, pa se javi i kaze "ajde zovi me za 5 minuta, na kasi sam/salteru/sta vec ili se ne moze javiti u datom momentu pa posalje SMS kad bude u prilici-obrazlozenje i da "sad moze razgovarati, da nazovem ponovo"! Da mi krvne plazme treba, ne bi zvala ponovo. Osnovna kultura je ako se ne mozes nekome javiti, onda ti njega pozoves kad budes u prilici. Ja to samo ladno izignorisala par puta i super, posle se stanje popravilo.
Spoiler:
tensSa je napisao:
Citiraj:
a ona ce ti ne, mozes stojati.
Ja bih je nabio nogom na prvu...cuj to...pa nije njezin bus jbt...
tensSa je napisao:
E jest vala, kad mi ona seljanka u D marketu za kasom jede snikers dok naplacuje robu tresno bih je nogom u glavu...da sam gazda ostala bi istog momenta bez posla...
tensSa je napisao:
Ja bih je davno zabio u pet lijepih...mislim pola sata, alo...zena ili je htjela njegovo "meso" ili je psihicki problem u pitanju...
Tadija, sto si tako agresivan?
guess who je napisao:
Mene nervira što u kinu ne mogu pogledati credits jer ljudi počnu ustajati čim se nasluti kraj filma.
E, ovo je vec razlog za nerviranje, jer ne mozes bas uticati na to, osim da ih postrojis.
Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51 Postovi: 40061 Lokacija: Месечева икра
HugoLina je napisao:
_zoka je napisao:
Nerviraju me ljudi koji 21:25 uđu u knjižaru ispod poluspuštene rešetke i hoće da razgledaju i još se uvrijede ako im za pet minuta kažem da zatvaramo...
Nerviraju me osobe koje hodaju po zatvorenoj prostoriji neskidajući sunčane naočale.....Još kad mi se obrate.......
Isto tako bi nekoga moglo nervirati kad dodje 10 minuta pred zatvaranje, a majstori vec spustili resetke do pola i davno zakljucili kasu. Boli nekoga djon sto ti moras na autobus ili sta vec, pa hoces da klisnes ranije ili si sve knapirao da zavrnes kljuc u sekundi kad prestaje radno vreme! Kasa mora da radi do zadnje sekunde radnog vremena.
Ne mora.Uostalom i da mora,ne mora da radi poslije,tj dok spodoba odluči da joj je dovoljno razgledanja i da bi mogla otići kući....
Mozda kod nas ne mora. U normalnom i civilizovanom svijetu, ja kao kupac, mogu uci minutu prije i ti bi bio duzan uz smijesak da me posluzis i naplatis robu.
_________________ Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.
Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40 Postovi: 19110 Lokacija: Mare Tranquillitatis
Mnogo puta mi se desilo da uđem u prodavnicu, vidim prodavačica za pultom i kaže mi s vrata "e bogami ja zaključila kasu" (valjda sabrala novac, razdužila, šta li već).
Joj, sad kad upadnem zoki na radno mjesto minut-dva prije zatvranja i kad počnem: imate li -ubaci ime knjige- zoka donese, a ja pitam imate li je u crvenim koricama, zoka onako, uljudno kaže "ne". aha, imate li možda -neka druga knjiga- zoka donese, a ja "imate možda da je na engleskom, znate, originalno autor je to na engleskom pisao, a znate naše prevodioce, oni iskasape tekst to je nečitljivo, pa mislim zaboga kao da je automehaničar prevodio", zoka malo pizdi i kaže "nemamo". Ja nastavim imate li možda rapidograf -ubaci neku veličinu-, zoka onako pizdi, vidi radno vrijeme mu pre pet minuta prošlo, donese, ja velim, zar nemate -ubaci ime- marku, znate ona mi njabolje leži u ruci, ima najviše zaukružen oblik, a zoka, crven u licu, "NEMA, MRŠ U TRI PIDZE MATERINE,DA TE NE VIDIM NA 50 METARA, INAČE ĆU DA TE ZADAVIM", a ja onako, vidno uvrijeđen,"pa kad ste tako drski ja vam više i neću dolaziti"
ajkula je napisao:
Mozda kod nas ne mora. U normalnom i civilizovanom svijetu, ja kao kupac, mogu uci minutu prije i ti bi bio duzan uz smijesak da me posluzis i naplatis robu.
Ne govorim o ljudima koji su došli nešto da kupe.Govorim o ljudima koji dolaze svaki drugi dan,nikad al' nikad ništa ne kupuju,uvijek dolaze pred zatvaranje i razgledaju.....Zaboravio sam da napomenem da prije toga dva sata sjede u kafani pred knjižarom....Kad smo već kod civilizacijskih normi,jedna od njih je i poštovanje zakona.Zakon kaže nema plaćanja u evrima u gotovinskom prometu....Ili civilizacijske norme vrijede samo kad kome odgovara.....
Jok al' to nema veze sa temom današnje emisije.... Nervira me i ovo maloprije,"na zapadu u civilizovanom svijetu"....Masa tih koji to kažu se tih stravi pridržava kad je tamo,a ovde se bahate maksimalno, a onda meni ispiraju mozak sa "civilizovanom svijetom"....Ovo se ne odnosi na ajkulu,već upošteno....Počev od tih j3benih evra pa nadalje....
Ne govorim o ljudima koji su došli nešto da kupe.Govorim o ljudima koji dolaze svaki drugi dan,nikad al' nikad ništa ne kupuju,uvijek dolaze pred zatvaranje i razgledaju.....Zaboravio sam da napomenem da prije toga dva sata sjede u kafani pred knjižarom....
Ja bih takve drzao na oku dok razgledaju
Nervira me kad nestane struje dok radim na netu
_________________ You smug-faced crowds with kindling eye Who cheer when soldier lads march by, Sneak home and pray you'll never know The hell where youth and laughter go.
Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12 Postovi: 1428 Lokacija: Živinice
_zoka je napisao:
Govorim o ljudima koji dolaze svaki drugi dan,nikad al' nikad ništa ne kupuju,uvijek dolaze pred zatvaranje i razgledaju.....Zaboravio sam da napomenem da prije toga dva sata sjede u kafani pred knjižarom....
Zoka, Zoka... Zar ni jednom nisi pomislio da joj se sviđaš? Cio dan sjedi u kafiću ispred tvoje knjižare. I uvijek dolazi posljednja, pred kraj radnog vremena, nadajući se da ćeš zaključati radnju, baciti je na policu sa knjigama i predati se ljubavnom zanosu. E, moj Zoka... A, ti galamiš na nju...
Vjevoricinus je napisao:
_zoka je napisao:
Govorim o ljudima koji dolaze svaki drugi dan,nikad al' nikad ništa ne kupuju,uvijek dolaze pred zatvaranje i razgledaju.....Zaboravio sam da napomenem da prije toga dva sata sjede u kafani pred knjižarom....
Zoka, Zoka... Zar ni jednom nisi pomislio da joj se sviđaš?
Nemoj tako zoka, ja se kladim da se svidjas Denise Richards
_________________ You smug-faced crowds with kindling eye Who cheer when soldier lads march by, Sneak home and pray you'll never know The hell where youth and laughter go.
Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12 Postovi: 1428 Lokacija: Živinice
_zoka je napisao:
Vjevoricinus je napisao:
_zoka je napisao:
Zoka, Zoka... Zar ni jednom nisi pomislio da joj se sviđaš?
Buraz,ja se ne sviđam sam sebi,a kamo li drugima.
Ih, da dolazi zbog knjiga - već bi jednu ukrala. Nešto drugo njojzi ne da mira. Kako god 'oćeš...
Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10 Postovi: 4092 Lokacija: http://www.websudoku.com/?level=4
Ima zoka pravo, u razgledanje se ne dolazi 5 minuta prije kraja radnog vremena, to je stvarno nepristojno. Nerviraju me moje zle komšije, ali se uspješno borim protiv njih, njihovim oružjem. Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži mi se.
Komšije su posebna tema. Moja komšinica nije, od kako se uselila prije tri godine, dala ni jednu jedinu marku za zajednička plaćanja, ono, voda,struja, lift, čistačica i slične gluposti. Meni je to počelo smetati tek kad je ona počela mene po komšiluku tračati kad kući dolazim i s kim se družim, ajd da sam ja problematičan, vrijedan praćenja i tračanja ili slično, al ona me trača ne znam ni ja zbog čega...od tad kad je god vidim i kad mi nešto kaže ja je tako spustim da mi dođe samom sebi čestitati. Jest da ona ima nekih 50 i da nije ljepo starije zajebavati, ali u ovakvim sukobima nema pravila...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu