motozeljo je napisao:
De ti pročitaj šta su njih dvojica napisali ..... drugi put ti možda bude jasnije.
Impliciraš da sam glup, ali "njihovi" postovi su obrisani
PA IH NE MOGU PROČITATI (ne znam ni čiji, nisam pratio forum jer sam kosio travu).. prije mog i tvog posta je moj post, koji je star pet i više godina.

motozeljo je napisao:
Kako god Gavrilo je bio i ostaće najbolji strelac
Strijelac sa tehničke strane gledišta jeste, a da li je to donijelo dobro ili loše, prekomplikovana tema, niko nikad neće znati i spoznati.
motozeljo je napisao:
relativizacija nekih stvari neće proći Srbendo.
Čuj ti meni "Srbendo". Je li to prijetnja? Ili obećanje? Pusti se rata i gluposti i brigada i korpusa i metaka.. nažalost je bilo to što je bilo. Prolazi ti život u brojanju eritrocita. Idi na Kozaru, šetaj šumom. Idealno za starija lica sa PTSP.
Mr.Speed je napisao:
Rideru, ljudi kace ljiljane koji su simbol rata i progona srba u proslom ratu. Ko o ratu navlaci pricu ako ne ti sto ih nose i pokazuju. A vecina je takva. Zašto ljiljani bas na bijeloj zastavi i bas taj ratni grb. Zar nam nije dosta toga. Mogli bi svi da igramo i da se radujemo reprezentaciji ali nece nasa brace. Je*ali ih ljiljani i ta usrana zastava. Svaka koja mi dodje šaka, bice iscjepana i zapaljena. Prije toga dobro izgažena

Znam sve, mi ne volimo njih, oni ne vole nas, ovi treći ne vole nikoga osim pare.. slušam to sranje pola vijeka.
Znam da ova država nije funkcionalna i nije normalna (da budem najblaži), ali opet kažem, sportski, drago mi je da je mala balkanska država prošla u sportu tamo gdje je prošla, je li jasno, jeste, doviđenja.