Oooo pa što mene niko ne obavijesti da je otvorena tema?

Vjerovatno nisam kliknula na Pogledaj aktivne teme.
Lijepo prepričano nema šta. Naravno da ne čuvam poruke, ali znam početak i ono što me je iznerviralo.
Ja neću tražiti nekakva izjašnjavanja jesam li ja ljudi vama dobra, jesam li, jesam li??

Kome sam dobra dobra sam, kome nisam šta da se radi.
Da ne bi tema završila u kanti preskočiću imena koja su mi rečena od strane kolege Šlagera, ko je slao moje slike po forumu, a ko dodavao neprovjerene informacije o mojim bračnim i nebračnim statusima i sl.
Kad s nekim nemaš običaj razmijeniti ni pp ili veoma rijetko zaista začudi poruka u kojoj neko piše - Ej ćao, šta ima?
Druga poruka, pričaj mi o sebi.
Pitam zašto bih tebi pisala o sebi??
Stiže odgovor -
pa da uporedim podatke. Podatke iz moje biografije a koji se ne tiču nikoga a još manje osoba koje me ni ne poznaju uživo. I ne samo moje biografije nego i moje porodice!
To zanimanje je po meni krajnje bolesno i reagovala sam tako kako sam reagovala, da sam bila mudrija i hladnije glave izvukla bih daleko više informacija i izvora podzemnih tokova priča.
Dragi Šlagere, mene ne interesuje ni tvoj privatni život niti bilo koga sa foruma, ako mi sam kaže Bože moj, ja ne pitam nikad ništa niti silim bilo koga da mi išta priča, a ono što mi kaže, pogotovo bitne stvari, to ostaje zauvijek u meni.
Ostaje li u tebi? Kad ti se neko povjeri ostaje li u tebi, samo te to pitam?

Alo fudbaleri, pa nije vam ovo tema za dogovaranje fudbala majku mu!