banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 10:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Nov 2012, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Ne znam kako će zvučati, jer zavisi od perspektive iz koje se posmatra, ali...

Nedavno sam dreždala na hirurgiji cijeli dan u bolovima čekajući doktora da me pregleda... A sve to jer sam umalo izgubila glavu mrtva-pjana i sva se polomila.

Neko bi rekao, što je meni ovo trebalo, a ja iz svoje neke perspektive kažem, MENI JE OVO TREBALO, da me konačno nešto zaustavi. Jer ko zna šta bi sa mnom bilo da me taj slučaj nije stopirao u bezgraničnom pijančenju.

Svako ko me dobro zna, zna da meni ovo ne priliči, i ja sam nakon tog slučaja osjećala užasnu sramotu, rastužila sam i neke ljude oko sebe, naravno ima tu i onih koji se sigurno raduju mojoj nesreći, ali zbog takvih ne želim ni da pišem detalje. No, bilo kako bilo, ja osjećam zahvalnost i cijelim svojim bićem, i kažem: upravo ovo je meni trebalo!

Pa, neka shvati kako ko hoće. A ja se nadam da si zadovoljam mojim odgovorom. :)

Jer, ponavljam, sve zavisi iz koje vizure posmatraš stvari koje ti se dešavaju, koje si i sam i izazvao.
Ako izvučeš neku pouku, ili ako i neki ružan događaj bude opomena, onda se takva jedna lekcija dobro pamti i može da bude jedan pozitivan obrt u životu pojedinca.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
...svaki put kad se krijem u ormaru ili pod krevetom, ili gologuz spuštam niz oluk, i bježim od pomahnitalog kera čuvara žedna krvi...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
osamstotinazena je napisao:
Ne znam kako će zvučati, jer zavisi od perspektive iz koje se posmatra, ali...

Nedavno sam dreždala na hirurgiji cijeli dan u bolovima čekajući doktora da me pregleda... A sve to jer sam umalo izgubila glavu mrtva-pjana i sva se polomila.

Neko bi rekao, što je meni ovo trebalo, a ja iz svoje neke perspektive kažem, MENI JE OVO TREBALO, da me konačno nešto zaustavi. Jer ko zna šta bi sa mnom bilo da me taj slučaj nije stopirao u bezgraničnom pijančenju.

Svako ko me dobro zna, zna da meni ovo ne priliči, i ja sam nakon tog slučaja osjećala užasnu sramotu, rastužila sam i neke ljude oko sebe, naravno ima tu i onih koji se sigurno raduju mojoj nesreći, ali zbog takvih ne želim ni da pišem detalje. No, bilo kako bilo, ja osjećam zahvalnost i cijelim svojim bićem, i kažem: upravo ovo je meni trebalo!

Pa, neka shvati kako ko hoće. A ja se nadam da si zadovoljam mojim odgovorom. :)

Jer, ponavljam, sve zavisi iz koje vizure posmatraš stvari koje ti se dešavaju, koje si i sam i izazvao.
Ako izvučeš neku pouku, ili ako i neki ružan događaj bude opomena, onda se takva jedna lekcija dobro pamti i može da bude jedan pozitivan obrt u životu pojedinca.

Barem ti niko nije stavi kateter u ćunu :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Popokatepetl je napisao:
ili gologuz spuštam niz oluk

:lol:
Ili visiš na vanjskom dijelu klime.
Spoiler:
Dobro, klima-uređaja. Da.

Danijell, nije sreća ni u piku.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Obzirom na moje mudre zivotne odluke, svako malo se to upitam 8)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]