A.J.V.A.R. je napisao:
chils je napisao:
a salvte i postere ?
Zenski dio moje generacije je jedno vrijeme skupljao salvete, a onda su se pojavile plasticne cucle koje su ubrzo preuzele primat i postale IN, nije mi nikada bilo jasno zasto, ali sam ih svesrdno skupljala i razmjenjivala bar 2-3 godine. Sreca u nesreci je sto je tada bilo zlatno doba izbjeglica pa kako ti neko dodje u ´goste´ dobijes i novu cuclu

. Dok sam bila mladja nikada nisam razmisljala o odjeci koju nosim sem u smislu da li je cisto ili prljavo, sjecam se da sam u osnovnoj skoli drugarici pozajmljivala patike jer sam nekom slucajnoscu dobila najke koje se nisu mogle tada kupiti u BL. Danas mi je ideja poizajmljivanja odjece i obuce suluda iz prije svega higijenskih razloga.
Srecom takvih sam dimenzija da me niko ni ne pita za zajam 
. Sto se tice ostalih stvari, nekih elektronskih igrackica itd, to uvijek mogu pozajmiti i nije mi problem, samo vazi pravilo: pokvaris - kupis novo. Jedino sto nerado dajem su knjige. Nekako se uvijek u proslosti potrefilo da knjigu pozajmim neodgovornoj osobi i onda ako je nekom ludom srecom dobijem nazad, listajuci je mogu zakljuciti sta je ta osoba jela prosle sedmice za dorucak, rucak i veceru

.
ja sam
192 cm
108 kg
45 desna (lijeva po frtalja manja jebo joj ja babu santavu)
xxxl preko ramena ili 56 konfekcijski a ruke u ko dzeri luisa malo fali da tabane lezeci cesem
vrat toliki da mi je seka u vijetnamu kad je sila kosulju rekla mi za vas nemamo kragnu moze samo bez kragne kosulja
struk manje vise ispod stomaka 34 (srecom ne nosim one hlace ko pokojni predrag radic preko stomaka jer bi onda bilo 43

)
eto pa ako imas sta da mjenjas javi
ps
glava mi je ko globus one kape one size fits all su supljak goli lazu supci ja ni desno uvo ne mogu navuci