banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 00:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2012, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Брале ниси сам! :) Шалим се,таквих има на сваком ћошку,зато је најбоље не очекивати превише,да се не разочараш толико.Нађи једног правог другара,а остале све одјеби у пм. :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Хвала Богу нисам имао у реал лајфу сличних искустава,бар не од стран блиских људи и пријатеља,али држим се оне да је за неспоразум потребно двоје,а да је кривица појединачна. Дефинитивно и она народна да не знаш какав је човјек док с њим не подјелиш оброк има своју поенту,дакле пријатељи се на муци познају, кад ти је добро тада ти нису потребни,када ти је тешко и када те изневјере,много ти теже пада та изневјереност него тежина ситуација у којој се налазиш.

П.С. Чему цензура у наслову теме?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 21:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Najtužnije je što je tako i bilo dijelili i dobro i zlo par godina.....nisam iznerviran nego se osjećam izdano i razočarano. Je8i ga, par puta sam se slično razočarao u ljude al ipak sam napravio selekciju vremenom, znači par pravih ljudi koji su mi prijatelji zadnjih 10 godina i kojima vjerujem.
Vuče, ne znaš kakav je ko čovjek dok ne pojedete vreću soli zajedno, tako se kod mene kaže.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ајд непокорени, ниси се развео са женом и остао са троје мале дјеце, шта драмиш.
зајебао те човјек па шта, ниси ни први ни посљедњи. њему на образ.
немој само причати по селу шта је било, људи се воле насладити туђом несрећом.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Budimo realni, covjek u zivotu ima pravih prijatelja koliko i prstiju na jednoj ruci, mozda cak i manje. Oni sto imaju po nekoliko hiljada 'pajtosa' na fejsbuku imaju ozbiljan problem, od gomile drveca se ne vidi suma.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Meni su u životu često pomagali ljudi od kojih sam se najmanje (ili nikako) nadao. Onda se zapitaš ko su ti pravi prijatelji? Bilo je ljudi za koje sam bio spreman na sve, ali kad je meni trebala pomoć vele vidi ti to nube sam.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Nikad ništa ne očekujem od drugih tako da me niko ne može razočarati samo iznenaditi.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 12:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Sjetio sam se jedne priče koju mi je pričao pokojni deda, pa sam potražio da je ovdje dodam jer mislim da bi trebali pročitati i ostali koji nisu do sad.
Prijatelje imaš sve dok ti ne zagusti, tek onda vidiš koliko ih je uz tebe samo zbog interesa.

Spoiler:
Priča se da je jedan naš čovjek imao sina jedinca koji je bio u "najluđim" godinama i hvalio se svome ocu, kako on eto ima puno prijatelja i često se pravdao da baš zbog obaveza prema tim prijateljima, kasno dolazi kući.

Otac k'o otac sina je savjetovao koliko je mogao da se čuva lošeg društva jer prijatelj je sve dotle sa tobom dok imas para (dok je para ima i drugara, nesta para nesta i drugara), ali sin je bio uporan u svojim tvrdnjama da je oca pregazilo vrijeme i da on ne pozna moderne tokove, trendove i ne zna šta je to prijateljstvo i sve u tom stilu.

„Pa dobro oče, koliko ti imaš prijatelja?“ - upitaće jednom sin. „Ma nemam puno, ustvari nemam niti jednog čitavog prijatelja samo polovicu.“ - reći će otac!

Čudio se sin svome ocu i nikako mu nije bilo jasno kako to da on nema niti jednog cijelog prijatelja.

I tako je došlo vrijeme da otac iskuša svoga jedinca i da mu dokaže neke svoje tvrdnje da su istina.

Kada se jedne noći sin vratio od svojih prijatelja iza pola noći on ga sačeka u dugim bijelim gaćama pred kućom i tihim glasom mu kaže: „Sine ne znam šta mi je bilo, noćas sam u samoodbrani ubio čovjeka. Hajde svojim prijateljima i neka požure dok je noći da ukopamo ovoga mrtvaca.“

Ode sin od vrata do vrata svojih prijatelja da im kaže sve što ih je njegov otac zamolio. Kad ono, jedan se razbolio, drugi je umoran, trećega boli glava, četvrti ne smije, peti neće, šesti ima hitan posao, sedmom neda otac, osmom... i tako se sin vratio sam pred svoga oca nemoćno kršeći i stežući svoje ruke.

Kaže otac: „Eto sine, vidio si svoje mnogobrojne prijatelje. Hajde tu i tu i pozovi moga pola prijatelja i kaži sve što sam ti ispričao.“ Ode sin tako na određenu adresu kad tamo izađe stariji čovjek u bijelim dugim gaćama, sve sasluša što mu je momak ispričao i kaže: „Hajde mome prijatelju, pozdravi ga i reci eto mene odmah, samo da se obučem.“

Sin se vratio, ispričao ocu sve što je čuo, kad ne bi malo eto ti i onoga "pola prijatelja". „Šta je druze, gdje je onaj mrtvi da ga ukopamo!“ Odu oni u ono gluvo doba iza kuće kad imaš šta i vidjeti, domaćin je zaklao ovna, ogulio ga, naložio vatru i zove svoga prijatelja da ga peku na ražnju...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
:lol: Sjajna priča. Nisam je dosad čitala.

Hristov je napisao:
Mene od cinjenice da postoje nezahvalni ljudi vise brine mogucnost da nisam u stanju da takve prepoznam i ne ogradim se od njih na vrijeme pa zbog toga utrosim svoje vrijeme i novac na njih.

+1

Ja sam samo imala sreće što se otkriju relativno brzo, nisu prolazile baš godine. Ali bez obzira na sve, budem uvijek bijesna na sebe zbog ovakvih situacija, mada sam u zadnje vrijeme naučila da bolje procjenjujem ljude. Ali uvijek se nađe neko ko pljune na ruku koju pružiš na početku poznanstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 06:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ako mogu pomoci, ok. Ako ne, necu ni smetati.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 09:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Koliko god da si se razočarao možda je sve to i u neku ruku dobro... Da nema takvih"prijatelja" ne bismo znali cijeniti one prave kojih je mnogo manje ali ih ipak ima..

A što se tiče ovog plaćanja svak sebi po markicu, apsolutno podržavam... Jbt kada izađe veće društvo npr u Kristak ili Mr Black, a ono jedna turakošta 30 km, a teško da će svi iz društva uspjeti okrenuti turu... Tako da će se uvijek neko naći oštećen, osim ako ne fercera slovenački metod ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Teska su vremena...
:lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Djavo ih odnio...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Nije to samo slovenački metod, inače taj metod je najbolji, ljudi se opuste i uživaju, a ne ko mi, momak poviri u kafanu vidi par prijatelja i razguli jer nema da okrane turu a možda ima za dva piva i da je drugačij rezon možda bi sjeo i družio se, ili svi sjede za stolom i svako svakoga mjerka ko je više, a ko manje zvao, nema opuštenosti, nema druženja, svi su napeti i sjebani, dok je na zapadu milina, svako sebi naručuje kad hoće i koliko hoće, ako je neko kokuz uvijek se nađe neko ko će ga pogurati, a ne ko naš seljoberski mentalitet da momak ne smije ući u kafanu i sjesti za stol sa haverima jer ima samo za dvije pive, a njihA je za stolom trojica :roll:
Msm u svemu smo nakaradni i sve nam je nakaradno pa tako i pojam druženja, ali je najgore što tu nakaradnost vide kao vrlinu i pravu stvar.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Al ne može niko prvi da kaže - e od danas svako plaća za sebeee! 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
nepokoreni je napisao:
Najtužnije je što je tako i bilo dijelili i dobro i zlo par godina.....nisam iznerviran nego se osjećam izdano i razočarano. Je8i ga, par puta sam se slično razočarao u ljude al ipak sam napravio selekciju vremenom, znači par pravih ljudi koji su mi prijatelji zadnjih 10 godina i kojima vjerujem.

+1.
bivalo je da ne mogu ni nakon godinu dana da povjerujem sta mi je doticna persona uradila.
ni nakon dvije. ostaju rezovi i oziljci na srcu. koji nece da zacijele. nikada.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 14:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
nepokoreni je napisao:
Ima li neko sličnih iskustava

Imam ja. Veoma.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Talija je napisao:
Al ne može niko prvi da kaže - e od danas svako plaća za sebeee! 8)

Moze, nek' sedam dana na Dnevniku najavljuju novu nafaku :lol: :lol: Ni Vozdu niko ne placa, i on sam sebe finansira iz svojih skromnih primanja :D

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
cicak je napisao:
ostaju rezovi i oziljci na srcu. koji nece da zacijele. nikada.

tuzno, ali istinito.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 20:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Tačno, ispao sam papak prije nekoliko godina i danas mi žao. Imao sam dobre namjere, al eto ispao krivac za nešto što nisam imao namjeru uraditi :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]