A:
Dve žene i puška.... vjerovatno bi se ubio u prve tri godine, ako me ne bi one sredile zbog zlata. Ili silovanja

Ili bih ih ja pobio. Zlato je zlo

Onda se odao alkoholu i 99% da ne bi preživjeo 20 godina. Bilo bi dobro na početku, ali kraj fatalan u svakom slučaju.

Ako bi i preživio dvadeset godina, vjerovatno oni koji bi me pronašli uzeli zlato i otišli

B:
Ova "down to fuck" opcija bi me toliko iscrpila da ne bi stigao uloviti toliko hrane. Ako bi slučajno preživjeli prvih par godina, vjerovatno bi se tu i djece napravilo. Trebalo sve to nahraniti. A neće ona biti 20 godina hot chick, i još djeca, ... zadnje godine bi bila teška patnja. Zvocanje, scene, ... mp3 bi tada dobro došao, ali nije dovoljno. Ista muzika bi dosadila. Možda prvih godina napraviti 3-4 djece, i onda ih svašta nešto naučiti da kasnije pomažu. Frižider bi dobro poslužio, ali na kraju ne bih nikada ni otišao sa "ostrva". I nakon 20 godina kada nas odvedu sa ostrva, samo bi svi zajedno promjenili lokaciju. Ako bi uošte i otišli. Šta sa djecom kada se izvučemo? Ni škole, ni znanja ... Socijalni slučaj bi odmah postali

C:
Da je preživjeti i onda ganju na brod, i dilati do kraja života krstareći po morima i okeanima. Tu je pitanje sa koliko godina da zagalavim na ostrvu. Da imam 20 godina, i onda sa 32 slobodan... odlično. Čim imaš hedovine ima tu i riba u izobilju ostatak života, i cuge, i ... Neki biznis pokrenuti sa tim kapitalom...
B opcija najbolja na početku, A naizgled dobra ali teški zajeb

C najbolja ako preživiš.
Strpljen spašen, biram C u inat svima