banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 333 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Panzer je napisao:
Ex-Cobra Elvis Presley se i danas pamti u Gimnaziji, a ovamo bi ih šnjurom udarao. Crni Elvise pa gdje je nestao onaj dečko što je čitavoj školi pokazao svoju guzu u tangama sa još 5 Cobri pored sebe? C...c...c

To nisam bio ja!
To je fotomontaza :lol: :lol:

Eh...te 4 godine u gimnaziji...sta sam sve radio za to vrijeme, i sam nekad ne vjerujem :)
Sama cinjenica da se moj razred odmah povezuje sa nasim guzicama dovoljno govori :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
_zoka je napisao:
Ne znam kako izgleda ovaj Panzer ali....Taško,popokatepetl,v@nja...Gdje tu muško? :lol:

Rece moderator na forumu.

Vanja, iskali svoj bjes na njemu

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 21:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ako sam nolajfer ne znači da nisam veće muško od tebe.....Uostalom,svi bitni ljudi na forumu nisu gimnazijalci...Vader,ziri,Džontra,ja... :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ja sam isao u gimnaziju samo po cure kad zavrse nastavu (nisu se lozile na intelektualce vec na giliptere valjda im bilo dosta pristojnih u nizoj muzickoj i u gimnaziji)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
_zoka je napisao:
...Uostalom,svi bitni ljudi na forumu nisu gimnazijalci...Vader,ziri,Džontra,ja... :lol:

end moja malenkost - JA 8) :lol:

Gimnazijalci = gomila masnih i poderanih bubatora sa ocajnim bendovima :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mos' mislit' kol'ko slijepa mora bit' ona koja se zaljubi u gimnazijalca
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta mislis, zasto se stalno hoda bez naocala? :lol:

Jer je onda sve puno lijepse :lol: :lol: :P

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slika

:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 21:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
ajkula je napisao:
_zoka je napisao:
...Uostalom,svi bitni ljudi na forumu nisu gimnazijalci...Vader,ziri,Džontra,ja... :lol:

end moja malenkost - JA 8) :lol:

Gimnazijalci = gomila masnih i poderanih bubatora sa ocajnim bendovima :)

Ovo je interesantan socijalni presjek.U skoli fini ,van skole se otimaju kontroli i glume ludilo dok ne dobiju iza usiju....i da ,nisam gimnazijalac......brrrrrrr....

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Otimaju se.. Kako kome :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ovaj sto udara lici na jednog forumasa iz Elektro... Samo toliko... :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
ETŠ - Gimnazija - to je bar za mog obrazovanja bio rivalitet, kojeg nije bilo...mi za ove govorili da su glupi, a ovi su bili previše glupi da shvate da ih vređamo :lol:
Najgore od svega, desila se scena da odabrana grupa vucibatina ETŠ-a ide sa Gimnazijalcima (i sa jednim građevincem...jedinm ali zato bezvrednim - da, pogodili ste, to je Lucifer) na neki izlet u neku vukojebinu , i ono što smo vidjeli natjeralo je i najjače međ nama da zaplačemo od srama koje se zove "djeca iz gimnazije". Dok smo mi svog profesora ubijali u pojam, slično samo suprotno se dešavalo na drugoj strani, profesor podjebava učenike! Tuga i žalost...Al smo mi onda morali podjebavati i svog i profesora iz gimnazije, da univerzum vratimo u normalo stanje...nije bilo teško, ali šteta je već načinjena

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Av, Av!

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Nikad mi nije bilo jasno zašto oni koji ne idu u Gimnaziju ne vole ovu školu. Mene je uvijek bilo briga i za Ekonomskom i za ETŠ i za Medicinsku i kakvi ljudi idu tamo i kakve su to škole, a mene su vazda pljuvali zato što sam išao u Gimnaziju. Definitivno najdebliniji potez učenika Ekonomske škole je bio kada su slavili kraj škole i onako pijani đuture došli u dvorište Gimnazije da pokažu nama kako se slavi. Inače nas već jedno sedmicu ili dve nije bilo u školi ako se ne varam...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 15:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Ko to kaze da nismo voljeli gimnaziju ? Ma voljeli smo ,ali zbog gimnazijalki.Fine ,uctive ,govore jezike,idu u muzicku skolu,pozdravljaju starije,ujutro ih mama posalje u prodavnicu po kruh i mlijeko,a one se vrate sa dvije macke i malim promrzlim psicem kojeg treba nahraniti( znaci dusevne,osjetljive),jos ako su bile fino razvijene za svoje godine.......brrrrrrr.....brrrrrr

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Алооо, увц'те те језич'не. Мојне неко да ми дира гимназијалце :D :lol:

А Елвис је значи један од Кобри :lol: :lol: Сјећам се тих будала док су качили слике на знање.орг форуму док је још радио :D

било би лијепо опет погледати те слике :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ako je to ono štoo ja mislim da jeste, ja sam te slike, nažalost uživo gledao

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Joj ne da mi se čitati sve... O čemu se radi? Jel bolje obrazovanje nudi Gimnazija ili sve ostale škole?
Nisam išla u Gimnaziju, moji drugari i drugarice koji su išli, uglavnom su učili gradivo na najgori moguć način, a to je da uče "napamet" kao pjesmicu. Poslije su svi koji su iz Gimnazije na faksu jedva uspjevali da polažu ispite, jer su naučili bubati bez razumijevanja pročitanog, i kada bi ih neko pitao za mišljenje o nečemu, stali bi i zakucali.
Ja sam išla u Elektro, ali smatram i danas da sam ooogromni dio znanja ipak ponijela iz osnovne škole (Bugarska).

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Šajin je napisao:
А Елвис је значи један од Кобри :lol: :lol: Сјећам се тих будала док су качили слике на знање.орг форуму док је још радио :D

било би лијепо опет погледати те слике :D

Da, kacili smo neke slike na znanje.org, inace to mi je prvi forum uopste na kojem sam bio aktivan, sve vrvilo od gimnazijalaca :D Tzv. Grbicev forum, koliko znam vise ni nema nikoga na tom forumu.

A bilo je nekih zanimljivih uslikanih situacija, poput:

Spoiler:
Doceka preofesorice srpskog (koju smo mrzili):
Slika

Fizickog na "Kobre" nacin:
Slika

Malog odmora na "Kobre" nacin:
Slika

Velikog odmora na "Kobre" nacin:
Slika

Bili smo dobri sa domarom (jedini koji su uopste i pricali i zajebavali se sa njim, legenda btw) tako da smo imali i neke beneficije:
Slika

Samo jedan cosak nase ucionice (kada smo odvalili cijev za grijanje) :)
Slika
(I da, ovo sam ja iz perioda duge kose :))

Ovo je proslava cini mi se kraja drugog razreda, koja se, pretpostavljate, nije zavrsila bas najbolje za nas (i da, naravno, ja sam budala koja je na vrhu) :D
Slika

Eto to je samo dio, one "kriticnije" slike necu postavljati :D

I da. Ovi kojekakvi likovi iz elektro ili drugih skola, poput ovog Dzontre su uvijek zajebavali nas i govorili kako su oni ludji, zajebaniji ovo ono.
Mislim da, mozda i jesu, ali su uz to bili i seljacine koji nisu nista drugo radili do bacali klupe i stolice, razbijali sve sto su stigli, vise vremena provodili u kafani nego u skoli itd.
Ako je to nesto vrijedno divljenja onda u redu, ja ipak mnogo radije pamtim svakojake gluposti poput ovih gore koje smo uradili.
Falila vam je suptilnost i spontanost dragi moj dzontra, sirova snaga i neotesanost nisu bas originalni :D

da se razumijemo, nakon gimnazije najvise sam ljudi znao iz elektro skole, druzio se sa njima tako da se niko ne uvrijedi ili nesto :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ma jok, nije o obrazovanju ali kada si već napisala interesantan mi je taj podatak da su jedva uspijevali da polože ispite na fakultetu... :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 333 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]