Džontra je napisao:
Grad nije spreman za otimače "srca na biciklima"*
E Apokalipto, znam ja da si ti najpametniji na forumu, da je svaka tvoja u kamenu zapisana, i okupaj moje neznanje svojim zlatnim tušem istine, kad bi se sutra prestale prikazivati razno razne crtane i igrane serije koje kvare srpski naciom, misliš li ti da bi sve bilo kao da se ništ niej desilo...jer dobro se sjećam da su ljudi slali žalbe kad se ukinou RTL i Big Brother u Srbiji, zato što su htjeli da se prikazuje njihova verzija...Ista stvar se desila i sa nekom serijom... Naravno nakon protesta vratili su taj program i tu seriju...dakle ko je odredio program, gledaoci ili tv kuća?
A da li bi sebe nazvao propalitetom?
Jer ako TV program određuje ljude, tvoja mater gleda Balkanske prevare, samim tim ona bi trebala da je loš roditelj, a ti da si loše ispao?
*nadam se da se ne ljutiš što sam nam izabrao ime :* :* :*
Sta ha ??!??? Lose znas nisam najpametniji na forumu ali hvala sto vjerujes u mene
paa da se uvede neki zakon ili nadzor nad prikazivanjem raznih retardiranih realitija i sl sranja nebi problem nestao alii bi bio neki dobar pocetak(svaki problem se odklanja korak po korak nista preko noci)
Cekaj govoris o "nekoj seriji " sta kako de malo se potrudi kada odgovaras na post

sta je prob bio sa tom serijom ?
TV ne odredjuje ljude ali utice na ponasanje i razmisljanje kod nekog vise kod nekog manje aaa sto se tice odgoja ako pogledamo ovo nase kratko pisanje rekao bi da sam ja ipak bolje odgojen od tebe tako da te ne nalazim kompetentnim da ocjenjujes moj odgoj mada to te ne spijecava da laprdas po forumu...naravno