Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23 Postovi: 3669 Lokacija: Kad kreneš od Boske ka mljekari
Шајин je napisao:
zna li neko koliko se naplacuje u novnj banci ona usluga sms bank, tj da mi posalju sms kada mi neko uplati sredstva na racun?
Nije puno. Ja mislim da je oko 0,05 KM - 0,10 KM, ali imaš foru ako hoćeš da ti ne skinu ništa. Moraš tada imati na računu nedovoljno kredita da ti skinu za tu uslugu i onda ti samo stigne poruka u fazonu "nemate dovoljno kredita za datu uslugu". Ali onda znaš da je nešto leglo uglavnom.
Svima po mjesec dana ban Pri tom, ovaj ban je ujedno i finalno upozorenje, pred trajno i apsolutno iskljucenje sa foruma sa zabravnom svakog novog registrovanja U odluku o banu ulazi i njihovo ponasanje u skorije vrijeme, ali veliku tezinu nosi i cjelokupan staz na forumu Uzevsi u obzir to da je dobar dio postova, sa povremenim izuzecima, pisan ciljano sa (ne)namjernom zeljom upropastavanja diskusije (iako je po otvaranju Cafe u par navrata i javno i privatno zamoljeno da se to ne radi - posto je isti bio namjenjen pisanju kojekakvih OT/spam/troll/besmislenih postova), raznorazne "revolucije", "kreativna obogacivanja" foruma, a pogotovo apsolutno oglusivanje na bilo kakav oblik upozorenja od strane administracije/moderacije dosli smo do ovoga do cega smo dosli
Takodje, svi ostali, neka ovo shvate vrlo ozbiljno Od danas se ovaj vid komunikacije na forumu, a van podforuma Cafe, se nece tolerisati
Naravno da forum sluzi za razbibrigu, naravno da ne treba uvijek diskutovati o ozbiljnim temama od krucijalnog zivotnog znacaja, naravno da se treba saliti i zezati, ali da je doslo do situacije gdje je dobar dio tema totalno nezanimljiv i necitljiv zbog pisanja nekolicine - to nece ici I ovo sto se do sada tolerisalo i gledalo kroz prste je apsolutno previse
Moze li se cafeu dodati i neka zona sporta/kladionice. Tipa, tema "Komentari na TIP DANA i SHiT ligu". Jer tamo je fakticki nemoguce bez naglabanja i baljezganja... Kao sto postoje of-topik teme na Automobilima i Gastronomiji.
I sto su doticni banovani? Je l' bilo neko gambanje?
_________________ Знају ли вам дједови да сте израсли у љубитеље нациста?
Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00 Postovi: 29910 Lokacija: Banjaluka
Pa ne vjerujem da je iko od moderatora i uzimao tu temu za "ozbiljnu" temu, realno to i jeste offtopic o sportu/kladionici kao sto kazes za tu temu na Automobilima..
A za ban ti pise; U odluku o banu ulazi i njihovo ponasanje u skorije vrijeme, ali veliku tezinu nosi i cjelokupan staz na forumu.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Claude [Bot], Google [Bot] i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu