banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 14:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1662 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 84  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pada drugi snijeg
PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
ја сам се данас ко мало дијете изиграо и науживао за наредне три године, фантастичан је квалитет овогодишњег снијега,додамо ли томе друштвеност многобројних дјевојака које су присустовале радњама скијања и санкања,те грудвања - љепота,само нека пада....

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ташко je napisao:
Nista jace nego kad zimi stavim slusalice, kapu, zakopcam vijetnamku do grla... Mogao bih 100km u cugu preci.

Moglo bi se u nedelju organizovati kakvo forumsko pentranje na Šehove i nakon toga okrepljivanje uz palačinke u "Klubu 22" (valjda ih još prave)....

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Blago vama. I ja volem snijeg kad mogu odspavati do 10 ili 11 i onda fino izaći malo na grudvanje ili čišćenje snijega. Laganini.

Ali, sad moram da ustanem najkasnije u pola 7 da bih izašla u 7 iz kuće u 7 da bih stigla na pos'o u 8. Ne stignem k'o čo'ek ni kafu popiti, a razdražljiva sam kad ne popijem kafu sabajle. U 7 izlazim na bus jer ne merem da izađem autom uz svoje strane čak ni kad jedan dio ulice očistim i stavim lance, pošto naravno niko drugi ne čisti pa ni oni koji su plaćeni za to. Još na sve to mijenjam 2 busa koji kasne, pri čemu na presjedanje čekam 15-20 minuta, jer je prokleta 13-ka imala kvar a 1-ca kasni i po lijepom vremenu. I mrznem se na stanici. U autobusu zviždi sa svih strana, žena mi je natrpala punu torbuljn'u neke robe jer je pazarni dan a đed koji stoji pored mene kašlje kao da je pokupio najgori mogući oblik TBC-a. Vjetar duva, šminka se razmaže jer plačem zbog ledenog vremena, iako sam namazala i lice i ruke i stavila rukavice, koža puca i boli na kritičnim mjestima, a ja psujem samu sebe što sam ikad poželjela da padne snijeg.

Vratite nam sunce!!! Brišem one smajlije iz statusa!

Poslednji put menjao Phoenix dana 07 Feb 2012, 20:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Dizem tri Srbocetnicka prsta.
Ne merem nista obecati jos, sutra idem na faks i zavisi od rasporeda. Ali dalo bi se izganjati.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Joj jest' vama radnicima teško...Nama lezilebovićima što ustajemo u podne i cijeli dan "z guza na guz" je pravo uživanje ovaj snijeg...Ionako vani izlazimo samo da bi se zabavljali...

Uleti Taško u međuvremenu... :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pogrešno si rastumačio moj post, naravno. :roll:

I ja sam voljela snijeg i čišćenje snijega dok je čišćenje snijega bilo u kategoriji "opcionalno" i kada se naspavam i kada ima barem solidno dnevnog svjetla.

Kada je u kategoriji "obavezno", u zoru, dok još i ne svane kako treba, i kad moram da ustanem dodatnih pola sata ranije, i dok ne popijem prvu jutarnju kafu na miru jer žurim da očistim auto i još ne uspijem izaći pa trčim da stignem jebeni bus kojeg nema i kad mi strpaju torbuljn'u i kašlju po meni, e tada ga mrzim.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Joj nje samo se žali :lol: :lol:
I još na to mrzi snijeg :P

Ja svako radno jutro ustajem oko pola 6 da bi spremio papire do 7 koje naravno mogu i naveče spremiti ali mi nekako bolje to ujutro, pa na posao
Snijeg mi uopšte ne smeta i volim ga čistiti :D

ali bar popijem prvu jutarnju kafu na miru, za razliku od tebe, uz skoro pola kutije cigareta :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

qq pola 6!!! :fadein:

Ma znaš kad bih tada ustala zbog spremanja papira...

Spoiler:
Nisam ja baš toliki namćor ali jutros mi jutro nije najbolje počelo. Najvećoi isfur kada učistiš auto i dio ulice i opet ne možeš da izađeš....aaaaaa...

I više sam večernji ili bolje rečeno noćni tip. :P

I volim snijeg kada je za zezu, a ne kada me sve hebe u mozak zbog njega

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Phoenix je napisao:

jeb'ga, volim u miru i tišini uz prvu kafu i cigaru da razmišljam i završim to što trebam, a nije mi teško :wink:

dobro, nekad bude i 6 :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нек се стиди министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Исток као да није дио ове Републике, они који су највише гинули данас практично не смију изаћи из куће од леда и поледице. Срамота једна велика како за владу тако и за ресорна министарства и војску и полицију! Ја сам млад и мени није проблем,али видјет оног јадног инвалида који пређе пола метра за пола минута са штаком и упитати се како је могуће да се негдје чисте и споредне улице,а негдје ни оне главне и да све се то догађа у назови развијеној општини,да не причам какво је стање на неким попут: Братунца,Сокоца,Хан Пијеска......Брука.

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Phoenix je napisao:
Pogrešno si rastumačio moj post, naravno. :roll:

I ja sam voljela snijeg i čišćenje snijega dok je čišćenje snijega bilo u kategoriji "opcionalno" i kada se naspavam i kada ima barem solidno dnevnog svjetla.

Kada je u kategoriji "obavezno", u zoru, dok još i ne svane kako treba, i kad moram da ustanem dodatnih pola sata ranije, i dok ne popijem prvu jutarnju kafu na miru jer žurim da očistim auto i još ne uspijem izaći pa trčim da stignem jebeni bus kojeg nema i kad mi strpaju torbuljn'u i kašlju po meni, e tada ga mrzim.

Odakle tebi ideja da je meni,recimo,čišćenje snijega opciono...Hoćeš da čuješ moju tužnu priču?
Ustanem u šest,nahranim četiri psa,onda dva psa moram i prošeteti da obave nuždu jer žive u boksovim,a bezze je da je obavljaju unutra...E,sad,pošto su to dva "graCka" psa,oni su naučeni da ne kake po ulici ja sa njima moram zagaziti u snijeg..a kod mene je snijeg barem 50% veći od snijega u gradu to gaženje zna biti izuzetno veselo...E,sad nakon šetnjice od pola sata uđem u kuću,presvučem se,očistim snijeg sa auta i dovezem se na posao i tek tu popijem prvu kafu...I to ako me niko ne maltretira jer se smrzao to jutro...Sa posla kad dođem ručam,zraknem šta ima na forumu i fatam se lopate i napolje na snijeg...To sve pod uslovom da sam prva smjena. Ako sam druga čišćenje snijega ide odmah nakon šetanja psa,a prije pripreme potpale i vatre....Al' opet,meni super,samo neka pada....Bolje i to nego da bude suha zima ili ne d'o Bog vrućina od 40 stepeni.....Ko bi onda čistio snijeg po toj vrućini....

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drinin za preCednika RS. Odmah!

Zoka svaka ti dala :D :salute:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 20:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:

Nema potrebe za svakom....Dovoljna je jedna.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:

Једног дана Барса ;)

Романија

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Ja iz kuce krecem u 6, a kad ustajem nije ni za foruma.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 21:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Исток као да није дио ове Републике, они који су највише гинули данас практично не смију изаћи из куће од леда и поледице.

ajd nemoj srati matere ti,o stvarima o kojima nemas pojma...banjaluka je bila u ratu vec godinu dana dok je tvoj istok pio kahvu sa muslimanima...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 21:03 
Administrator
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Barsa je napisao:

Једног дана Барса ;)

Znači da se iseljavan na vrijeme... :-?
Schlager je napisao:
Citiraj:
Исток као да није дио ове Републике, они који су највише гинули данас практично не смију изаћи из куће од леда и поледице.

ajd nemoj srati matere ti,o stvarima o kojima nemas pojma...banjaluka je bila u ratu vec godinu dana dok je tvoj istok pio kahvu sa muslimanima...
Htjedoh napisati nešto slično al' kontam nije ovo podforum za takva prepucavanja....Ovde sve treba veselo :)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Phoenix je napisao:

jeb'ga, volim u miru i tišini uz prvu kafu i cigaru da razmišljam i završim to što trebam, a nije mi teško :wink:

dobro, nekad bude i 6 :D

Ja volim da prespavam do bar 10 ujutru. A kad već moram da ustanem prije pijetlova, volem da popijem kafu uz neku laganu ziku ili čangrljanje sa talavizora, bez razmišljanja o predstojećem danu, bar dok ne progledam kao čo'ek.
Ako popijem kafu i razbudim se kako meni odgovara, onda budem toliko raspoložena i nerviram sve živo na poslu, da mi kažu da treba da idem u vrtić umjesto posla. :lol: I sve zovem na grudvanje, kao u petak. :lol:
Ako ne popijem kafu s mirom, onda budem gora od svake nadžak babe. (Tome dodaj još sizifovsko čišćenje auta, đeda sa TBC-om i sve ostalo. )

@zoka: I na sve to želiš da još snijega pada!?!?!?!

:notworthy:

Meni je za vikend bilo ekstra, malo čistila snijeg, malo se zezala, malo grudvala sa komšijskom dječurlijom. Sat vremena rekreacije-ekstra. Ali ovo me danas baš nervira. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ja bih volio da zapada barem jos metar i da zatrpa sve, tako da se ne mozemo ni zaliti. U inat hejterima. Snijeg FTW!

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

Шлагер дакако имам појма више него ти. Додуше слажем се да дискусију о тим стварима не треба на оваквој теми,дакле просто и јасно. То што некоме неке ствари сметају је други пар опанака (бар си кроз моју причу до сада могао сконтат да ме много не погађа то што се све ставља у један град). А ово око кафе ти је аргумент сличан оном аргументу Костелића што је Новак најбољи спортиста. Ал добро кажем нећемо кварит теме.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1662 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 84  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]