Citiraj:
A ti, opet, k'o june zapeo da propagiras da je BB ishrana jedina pravilna
Ispravna jeste, ne i jedina...ako zelis napisat cu zasto to smatram...
Citiraj:
Tvoje poznavanje medicine i organizma se svodi na iscitavanje BB foruma i clanaka, a nadjelio si se ovde savjeta o zdravom zivotu i prehrani kao niko te popljuvao citavu jednu profesiju u kojoj ljudi krv propisase da imali osnovu da 'pricaju gluposti'.
Nemam ja nista protiv doktora, ali mi idu na onu stvar ovi nasi domaci "sveznajuci" doktori koji suplemente svrstavaju u hemiju koja ce 100 % unistiti organizam, a isti piju, puse i imaju preko 100 kg...pogotovo me nervira jer to nisu nutricionisti, vec je samo bitno da je doktor pa makar bio i ginekolog oni ce ga pitati za savjet, a on ce odgovoriti samo jer je "strucan"...i moja tetka stomatolog je mom ocu rekla da su dodaci ishrani stetni jer je to cula od nekog...kakav je to argument??????
RESPEKT prema ljekarima koji se informisu i ne lupaju napamet, ali malo je takvih danas kod nas, koji redovno prate seminare i usavrsavaju svoje znanje.
Citiraj:
Kako kazu samo Vas posmatram ali se ovdje moram umijesati,to sta doktori tvrde nije glupost i ti ili sli lose informisan ili te neko pogresno informisao,sustina tog tipa dijete je ta da se u potpunosti izbace uglj.hidrati koji su osnovni izvor energije,e nakon sto ih ukines tijelo forsira dobijanje energije iz nakupljenih masti,sto dovodi do brzog gubitka kilograma ali tada najvise stradava jetra i to kako je dokazano poprilicno a potom i bubrezi....
Znam ja sta je sustina te dijete, sustina je ulazak u ketozu i to je automatski potrosnja masnih zaliha...
Ja se slazem da je to nezdravo na duzi period koliko propagira atkins...
Ja sam rekao da je glupost to sa proteinima...da veca kolicina unistava bubrege...jer nema ni jedne ozbiljne naucne studije koja to dokazuje.
Ne zaboravite da doktori nisu naucnici, oni nisu inovatori novih ideja i ne istrazuju, oni se samo drze onog sto pise u knjigama...
Da ponovim, ne pljujem po doktorima, POSTUJEM tudji trud da pomogne drugome, ali ne i kada se tvrdi nesto sto nije istina...
Edit:
Da dodam samo, znam da kad vidite moj post o ishrani mislite u sebi:"Kako moze ovoliko srati"...