Ekskluzivni intervju:BOGOTAC PANTELA
Razgovor vodimo u sunčanom dvorištu Panteline velelepne vine u Atini, tačnije u bazenu sa slapovima. Sa nama su nepoznate razgolićene djevojke koje nas hrane voćem.
Frisky: Hvala na gostoprimstvu Pantela.
Pantela: Hfala i tebi čkode.
Frisky: Nema problema. Dobar ti je jakuzi?
Pantela: Kaže se džakuzi kao Džindžič, ispoštuj ga. Prebacio mi ga Čedara iz Šilerove. Jelto proizvodiš balončiće metodom iz debelog crevca?
Frisky: Nisam, majke mi?
Pantela: Ma slobodno, Pantela je enormnog gabarita emocija vrste empatičnih. Ne kuni se u kevu.
Pantela: Nemoj jajca da mi stišćeš.
Frisky: Nisam?
Pantela: Nisam tebi reko.
Pantela: Jesam ti pričo das am protiv Kerkire matiro gošu četri puta u maniru golgetera iz kategorije prekaljenog.
Frisky: Jesi.
Frisky: Kakav se ovo miris osjeti?
Pantela: A volim ja isdufne gasofe, kad vidim fabriku brate – preporodim se. Kacu me zvali u Metalurg iz Donjecka pito sam ih kolko imate u vazduhu teških metala , oni kažu 6%, ja reko malo braćo, ja sam za Sartid potpiso samo da uzdišem azbest - oni nevera, Stankela kolaps a Žigara nekapira.
Frisky: ?
Pantela: Ma kažem ti u Grčkoj, čist vazduh u pičkumaterinu, kriza ekonomske grupe predmeta, sve jevreji zatvorili. Ja kacam sleto, prevalio se, morali su glavu pod auspuh kola vrste varburg kategorije limuzina da mi stavljaju. Doktor mi prepiso da vreme tipa slobodno provodim metodom džoging oko železara. Ja kadar euforia.
Frisky: Kako ide rehabilitacija?
Pantela: Misiš mene ili Draže?
Frisky: Tebe?
Pantela: Kacam izišo iz ustanove bolnica gde su ribe sbrčići kategorije grob, noga mi je dugo bila u gipsu, sad je prešla na plastiku tipa langete, vrste neam pojma. Od tada sam ušo u savez zonfić koalicije sa tečnošću iz porodice alkohola.
Frisky: Zašto nosiš crvenu traku oko glave?
Pantela: Čnota si primetio. Zato što sam levičar brate, tipa komunista, klasa Čegevara-ubiše ga zlikovci, ko Kastra u Libiji.
Pantela: Čekaj, zvoni mi blu rej. Alooo? Žigara!!! Ispoštuj me brate, dajem interjvu kategorije sporcski, vrste opušteno sa brčkanjem i ribama. Ma ti si nemač pojma, ne pecamo ribu, bičarke bre, ajde, gud bay.
Frisky: Šta radi Žigić?
Pantela: Sedi na klupi kategorije rezervne brate, ša bi radio? Ja i Stankela na pripremama kuliramo , ostali igraju u zonfiću stolnog tenisa ...prolazimo pored njih a Žigara se dere:"vidi igram ovog tenisa k'o Džon McEnroe" – ja patos, Vidara koma, a Stankela EKG.
Frisky: Da li je tačno da te tražio Liverpul?
Pantela: Čnota bratac, ali ja sam pristalica da je bolje biti glavni u selu nego u gradu…glavni.
Frisky: Kakv je igrač Rivaldo?
Pantela: Rivaldo je, Rivaldo je brate...koji bre Rivaldo?
Frisky: Onaj mulat što nosi desetku.
Pantela: Uuu dobro...poslo mi je pogačice tipa žućkaste iz Azerjebdžana. Gotivan je ...misim pogačice, ricinus iz kategorije ulja mi više ne treba.
Pantala: Divi šo imam gotivan zofić na gaćicama , vrsta seksy, podvrsta tangare.
Pantela: Ej, Izmasiraj mi zonfić kod butine?
Frisky: Nisam peder.
Pantela: Ma nije ni Fejsara pa mi stalno masira jajašca komada dva , metodom prstići gore-dole...
Pantela: A jednom su se prolili spermatozoidčići pod pritiskom komada bogtepitakolko, Fejsara kulara, ja koma, spremačica patos, a Stankela reinkarnacija.
Frisky: ???
Pantela: Kad sam ispričo kumari vodili ga odma na operaciju slepog creva.
Pantela: A, ne bojise, ne cepa se Pantela u otvor tipa analan. Nisam gei.
Frisky: Gdje ovde WC?
Pantela: Piški u lokaciju zenba slobodno.
Frisky: Molim?
Pantela: Kumara kad dođe on stalno u zenba ispušta fekalije, vrste govna, metodom potiska debelog crevca.
Frisky: I vi se u tome kupate?
Pantela: Šodane? Kacam prirodnjak brate, šo mi je prirodno nije mi strano...a i žućkasti koloriz mi odmara okice. Znaš da sam Ingrid u ovom učio da pliva metodom kraul, sortom delfin tipa mahanje dučicama. Kumarine gofance ni ne primećujemo, metodom ignorisanja, sa štipaljke ne nosno udubljenje.
Frisky: Da li je tačno da si bio u vezi sa Anđelinom Džoli?
Pantela: Jesu moji spermatozoidi, metodom degustacije, lokacija duplja, vrsta usta, kacam odbio daje plodim puta drugi, rekla da nisam racan. Maika srbia štiti Srpscku živio Dodara.
Frisky: Kako komentarišeš inicijativu da ti se podigne spomenik?
Pantela: Gotivno. Kad može Šaban šo ne bi i Bogotac?
Frisky: Šaban je preminuo.
Pantela: Kadar nevera. Ko je rokno Šabana? Kad? Da nije udar tipa srčani vrste infrakt? Jel živ Sinan?
Frisky: Jeste, radio sam intervju sa njim.
Pantela: Izneverovo sam kad me izradio za duet. A imali smo racnu pesmu tipa hit kategorije mega. I još mi u cufa reko, jebo ga Sai Baba.
Frisky: Da li je tačno da ste rođaci?
Pantela: Nicam ja ljober bre, a oni šo kažu da cam poreklom iz Indije najebaću se roditelja i to onog ženckog, biće im dan tipa žalosti u femiliji… ko protiv Kerkire šo sam matiro goše četri komada.
Pantela: Nego, jesam ti pričo kacam protiv Kerkire matiro gošu četri puta, nogicom vrste krivom, u maniru golgetera iz kategorije prekaljenog.
Frisky: Jesi.
Frisky: A jel ovo sve tvoje?
Pantela: Bogaoca brate. Znaš da imam još dva zenbića?
Frisky: Što tri?
Pantela: Kacam rasan.
Frisky: I za kraj, još samo jedno pitanje?
Pantela: Dobre su ti upitne sintagme čkode, jesi to kod Tirketa učio?
Frisky: Nisam, ja sam mlađa generacija.
Pantela: Interviu prenesi tačno onako kako je odrađen metodom iz mojih žica tipa glasnih, nemoj da izneveruem kat vidim novinski stubac.
Pantela: Da prozdravim sve na televiziji koja se emituje putem te-ve priemnicima.
Frisky: Ovo je intervju za internet.
Pantela: izneverovo. Ispoštuj me brate da završim rečenicu tipa prostoproširenu? Nači, pozdravim sve na mreži zvanom internet, sorte fejsbuk.
Frisky: Ovo je za forum.
Pantela: Reko lokacije forum, sorte s kuckanje, metodom reči racnih.
Frisky : Za kraj još jedno pitanje, zapravo, mala molba?
Pantela: Šodane. Cire čkode?
Frisky: Pošto su mi ovi sa foruma platili avionsku kartu samo u jednom pravcu, možeš li da izparticipiraš neku sumu u mojoj povratnoj karti?
Pantela: Nači, nevera.