Džontra je napisao:
Klizav je to teren, moj Vuče...Ponekad je poruka i čestitka upravo to - poruka i čestitka. Međutim nekolicini odabranih srećnika, takozvanih alfa mužjaka, poput Kobre i tebe, poruka nikad nije samo poruka...Bilo da se radi o čestitanju praznika, rođendana ili izjavljivanja saučešća, jedna stvar je jasna - poruka je samo izgovor da te odvuku u krevet... Mislim ad bi bio red da se 2012 i 2013 godina proglase baby-boom godinama u Republici Srpskoj, jer je Drinin Vuk krenuo u pohode...RTRS već priprema ciklus emisija "Vrati se bijela kugo" kao upozorenje da se nećemo moći nositi s tolikom količinom dječurlije koje ćeš napraviti.
Не видим чему толико нагађања.
Дакле узмемо ли у обзир да је та цура својевремено,цитирам "можеш преспавати код нас у соби има мјеста" за вријеме неке моје посјете. А потом се дуго нисмо видјели, кад смо се након тога срели услиједио је пољубац у образ,иако сам мислио да ме баш и не готиви. Након тога опет дуг период изолације,а онда поновно питање,цитирам "имаш ли дјевојку",ма моју констатацију да ме тренутно занимају само млађе цуре,услиједило је "немој бити тако суров и себичан,шта фали ако је цура мало старија од тебе",наравно само сам се насмијао,уочивши њен поглед уперен према мени упитао приликом последње посјете " да ли ми је коса прљава или сам обукао неиспеглану дуксерицу?" ,а она је само кратко рекла "ма не имам обичај да тако гледам",наравно од тада се дуго нисмо чули,а морам признат некада сам чак и сматрао да бих јој се требао јавит макар поздравом.
А сва прича о бебама и тако томе непотребно се потенцира,то за сада немам у плану,имам једно и фино ми је.