blackrose je napisao:
drinin vuk je napisao:
црна никад те нисам питао,па велим да није од вишка,наравно уколико желиш бити искрена.
Заправо, шта ме занима, да ли си ти једна од оних жена које су у фазону " имам право да гледам слободне иако сам заузета" ?
Господине Ц, види се да сте ви очигледно добронамјерни, схватио сам ја када се ради о ЦР све и наравно она је свјесна да ја према њој гајим осјећања едипалства додуше умјереног и да никада али никада не бих посегао за неким неадекватним терминима попут питања за сексуалне односе (да се разумијемо поред толико младих и слободних нема сврхе уништавати нечију брачну или ванбрачну заједницу,самим тиме стварати трауме код дјеце партнера и тако тога).
ma znala sam ja da ti jos nisi "odbijen" pa ti necu uzeti za zlo.
Просто се не усуђујем ући мало дубље у неку логичку страну овог вашег ако смијем рећи надахнутог и потпуно неадекватног дигресирања,додуше има степен реалности али то не значи да у неком хипотетичком смислу је релевантан.
Углавном сматрам да није срамота кад те неко одбије,дакако је већа срамота уколико ти кажеш да си неку пољубио,а уствари ту цуру ни у сну не можеш пољубити јер види реалности та дјевојка је лезбејка.
Господине Ц бићу искрен ову тренуто цуру сам завео на себи својствен начин, некоме је можда ниђе везе (али сматрам да није све у материјалном,једноставно мислим да је моја спонтаност моја велика шанса).
Дакле, цура ми ладно вели " јао боже опет сам пала испит", дигресирам " ја нисам Бог,али то нема никакве везе,чињеница је да си ти паметна, она онако зачуђено " стварно то мислиш?" , одговарам " то је аксиом, иако можда први пут чујеш за тај појам, сасвим је већи да си прелијепа" и тако је све почело,додуше не значи да је ово рецепт нити неко неписано правило,једноставно је тако.