lollipop je napisao:
kakve veze ima sto je taj dan slavio rodjendan? jel to otezavajuca okolnost???
ne moze dobiti 12 g., kako ne shvatas to? bio dobar covjek, sve na vrijeme obavio.. o svasta i ja citam
kao sto rekoh zatvor je za namjeru, a ona je nije imala, a pri ovom udesu nije imala alkohol u krvi niti opijate, nije prekoracila brzinu, kako sam ja procitala u jednim novinama, drzala se saobracajnih pravila. uz to pokazala je i jasnu namjeru da pomogne unesrecenom. sve to ipak ne vodi kazni zatvora o kojoj ti pricas.
Лолка ти си фино чељаде ја то знам.Не питај како,није за форума.
Ал некако си ми с тим својим схватањима доста ограничена,односно да не схватиш погрешно идеш оном случајно је човјек убијен.
Чињеница да је на дан кад је рођен погинуо дакле превасходно значи да је био полу баксуз,што значи да никада ни у једној игри на срећу није могао ама баш никакве паре узети,то се наравно не односи на везе у тинејџерским данима,а опет нема везе с оном "ко нема у парама има у љубави".
Може добити 12 година,то је законски максимална казна,уколико би се испоштавале све могуће одредбе,типа убијен човјек док је прелазио на пјешачком прелазу итд итд....
Е сад Цвијићка је фина жена ради на јавном сервису,вадиће се на мрак, улица кажу била неосвјетљена, а РТС толику струју троши сваки дан,пази неправде!
Не веселим се ја никаквој несрећи и казни,већ сам реалан,дакле то што је звала хитну помоћ сад треба бити њена људска величина? Никако,то је обавеза лупила си слављеника и ти би сад да још побјегнеш,е не може,свака јој част,али она је ваљда као и сав обичан свијет,има да одговара за убиство и акобогда да изађе жива и здрава,ваљда је неће у женском затвору друге завидне ружне и дебеле жене малтретират као што су Плавшићку у Шевенингену,кад је пала и сломила руку,а није смјела ником се жалити.....