banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 20:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20016 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 511, 512, 513, 514, 515, 516, 517 ... 1001  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jan 2012, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pa, bio je na pragu...S tim što je taj prag ima nekoliko godina...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Шакалу момче из Дервенте општине по свему средње развијене, како можеш за некога рећи да је луд?

Надам се да схваташ неке ствари без објашњења,дакле имајући у виду његову карту живота,али и генетске предиспозиције сасвим сигурно је да би доживио 83-годину! Стога дакле прешамарао би 80-у и био у деветој деценији!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 21:54 
kakve veze ima sto je taj dan slavio rodjendan? jel to otezavajuca okolnost???
ne moze dobiti 12 g., kako ne shvatas to? bio dobar covjek, sve na vrijeme obavio.. o svasta i ja citam
kao sto rekoh zatvor je za namjeru, a ona je nije imala, a pri ovom udesu nije imala alkohol u krvi niti opijate, nije prekoracila brzinu, kako sam ja procitala u jednim novinama, drzala se saobracajnih pravila. uz to pokazala je i jasnu namjeru da pomogne unesrecenom. sve to ipak ne vodi kazni zatvora o kojoj ti pricas.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Надам се да схваташ неке ствари без објашњења,дакле имајући у виду његову карту живота,али и генетске предиспозиције сасвим сигурно је да би доживио 83-годину! Стога дакле прешамарао би 80-у и био у деветој деценији!

Sad si antropolog i genetičar?
O, Alfa mužjače planete zemlje!!!

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol: Stvarno otis'o covjek, pregorela mu licna :lol:

Ko god da je, pokusao je biti normalan al' kako vrijeme odmice vidi se da je trollcina.

EDIT:

Lolli ne trudi se, ovde je Bog rek'o laku noc.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
drinin aj priznaj da si misilo da decenija traje 8-9 godina. Pomiješao si to sa psećim godinama.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Bio bi na pragu devete decenije, da se nije našao na pragu njenog auta.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
kakve veze ima sto je taj dan slavio rodjendan? jel to otezavajuca okolnost???
ne moze dobiti 12 g., kako ne shvatas to? bio dobar covjek, sve na vrijeme obavio.. o svasta i ja citam
kao sto rekoh zatvor je za namjeru, a ona je nije imala, a pri ovom udesu nije imala alkohol u krvi niti opijate, nije prekoracila brzinu, kako sam ja procitala u jednim novinama, drzala se saobracajnih pravila. uz to pokazala je i jasnu namjeru da pomogne unesrecenom. sve to ipak ne vodi kazni zatvora o kojoj ti pricas.

Лолка ти си фино чељаде ја то знам.Не питај како,није за форума.
Ал некако си ми с тим својим схватањима доста ограничена,односно да не схватиш погрешно идеш оном случајно је човјек убијен.

Чињеница да је на дан кад је рођен погинуо дакле превасходно значи да је био полу баксуз,што значи да никада ни у једној игри на срећу није могао ама баш никакве паре узети,то се наравно не односи на везе у тинејџерским данима,а опет нема везе с оном "ко нема у парама има у љубави".

Може добити 12 година,то је законски максимална казна,уколико би се испоштавале све могуће одредбе,типа убијен човјек док је прелазио на пјешачком прелазу итд итд....
Е сад Цвијићка је фина жена ради на јавном сервису,вадиће се на мрак, улица кажу била неосвјетљена, а РТС толику струју троши сваки дан,пази неправде!

Не веселим се ја никаквој несрећи и казни,већ сам реалан,дакле то што је звала хитну помоћ сад треба бити њена људска величина? Никако,то је обавеза лупила си слављеника и ти би сад да још побјегнеш,е не може,свака јој част,али она је ваљда као и сав обичан свијет,има да одговара за убиство и акобогда да изађе жива и здрава,ваљда је неће у женском затвору друге завидне ружне и дебеле жене малтретират као што су Плавшићку у Шевенингену,кад је пала и сломила руку,а није смјела ником се жалити.....

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da je ovo prešlo svaku granicu...Ne mogu više čitati njegove gluposti...Odo sad da se konsultuem s ignore listom....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:08 
ne moze dobiti 12 godina, vjeruj mi..
covjek ubijen???? ne, covjek je stradao u saobracajnoj nesreci, prilikom prelaska ulice, u kojoj je zadobio teske povrede, te nakon par sati u bolnici i umro od istih. ubistvo ima malo drugaciju definiciju drinin.
a to sto je izasla da mu pomogne ce se na sudu uzeti kao olaksavajuca okolnost, kao i one druge koje sam nabrojala..
al odustejem od rasprave o ovom, imam preca posla.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Mislim da je ovo prešlo svaku granicu...Ne mogu više čitati njegove gluposti...Odo sad da se konsultuem s ignore listom....

jel se ja varam ili šta, ali zar drinin nije na početku svoje forumske karijere samo pomalo o fudbalu pisao?
Kako to čovjek za godinu dana napreduje da bukvalno pokriva sve i jednu svjetsku temu?
Da nije ona droga iz filma Limitles stiga u Zvornik na ispitivanje, al je nešto gone wrong?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Drinko, oplodjujes li sta ?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
ne moze dobiti 12 godina, vjeruj mi..
covjek ubijen???? ne, covjek je stradao u saobracajnoj nesreci, prilikom prelaska ulice, u kojoj je zadobio teske povrede, te nakon par sati u bolnici i umro od istih. ubistvo ima malo drugaciju definiciju drinin.
a to sto je izasla da mu pomogne ce se na sudu uzeti kao olaksavajuca okolnost, kao i one druge koje sam nabrojala..
al odustejem od rasprave o ovom, imam preca posla.

Добро не може. Ал добиће неку од 2-11 то је реално,имајући у виду све то што ти кажеш,дакле реално би било трећину казне, дакле 4 године у ћузи,ако се буде лијепо понашала онда ће вјероватно после 3 године ладно моћи изаћи,е јбг поставља се питање ко ће је замјенити у Дневнику? Ја обожавам тај РТС дневник оно баш некако РС ни у временској прогнози! :angry1:

Човјек је страдао,али када се радио о саобраћајкама,како се зове друга страна,ваљда убица,мада не баратам тим правним епитетима...

Није након пар сати Лолка,после 10 минута је дошла Хитна помоћ,а човјек је на путу нажалост био на путу према вјечној кући.... Добро нећу рећи да боље не познајеш материју ;)

Највећа помоћ ће њој бити ма колико то звучало трагично,слаб адвокат на оштећеној страни,због слабих примања јадне супруге....ал то су неке друге теме....

Лолка ништа лично,само смо изнијели ставове о овом трагичном догађају ;) :)

Citiraj:
Drinko, oplodjujes li sta ?

Докторе није за форума.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Aj sto je nepismen, al' sto je glup.

Dzontra, sad je na 55% svojih mogucnosti.

Stej tjund.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
DRinko,i ova tvoja prica je za temu 'Danas ste srecn....'.WTF !? Iako ne pratim cijelu fabulu radnje, predji na crnu hroniku, sad jos fali da ovdje pocnemo pricati o raku i leukemiji.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
dtkbl je napisao:
Džontra je napisao:

jel se ja varam ili šta, ali zar drinin nije na početku svoje forumske karijere samo pomalo o fudbalu pisao?
Kako to čovjek za godinu dana napreduje da bukvalno pokriva sve i jednu svjetsku temu?
Da nije ona droga iz filma Limitles stiga u Zvornik na ispitivanje, al je nešto gone wrong?

kad je izabro edukativan forum!!! :D :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

samo sa nus posljedicama nažalost.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
kontraindikacije??? :oops: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:30 
ja sam odustala.. branim tu gnusnu ubicu dedova na njihov 73. rodjendan .. uzas

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

начи позван да будем кум на свадби колеге и колегинице - непроцјењиво,супер!

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20016 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 511, 512, 513, 514, 515, 516, 517 ... 1001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]