banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 14:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Dec 2010, 22:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Japanese_rose je napisao:
nasmjeshiti luzer je napisao:
Super. ''Fospil'' kako se to popularno kaze, neodoljivo podsjeca na onaj referen "Ja te pjesmom zovem, zeljan tvoga milovanja" a to je ujedno i najinteresantniji dio melodije, tj. jednini interesantan dio melodije. Pjesma ima starogradski prizvuk ali ne i originalnost koje nose pjesme tog melosa, ali taj prizvuk ce ipak posluziti u svhru spajanja generacija tj. i staro i mlado ce reci da pjesma "ima ono nesto", a zapravo nema(trik aranzera danasnje domace popularne muzike). U tekstu pjesme sve i jedan stih su od rijeci do rijeci prepisane izlizane fraze koje se, sto je najgore, upotrebljavju kao ozbiljne i tek otkrivene epohalne misli nase umjetnice koje nose smisao zivota. Za sat vremena hodajuci kroz svoje naselje naici cu na 25 "umjetnika" koji se tako izrazavaju. Sa slike te ljupko a zavodljivo gleda prelijepa i predotjerana zena kao da ti govori:"pridruzi mi se, nocas sam tako usamljena" sto naravno direktno atakuje na najtanju (ne)karakternu crtu muskaraca - spustajuci pogled s monitora nadole, mogu to i empririjski da utvrdim :D . Dakle, svi uslovi za "hit" su ispunjeni.

Kazem ja da ima nesto posebno u Natashi, a vi mi ne vjerujete. :lol:

Pjesma govori o ljubavi, ljudima i njihovoj sujeti, prolaznosti i mudrosti zivljenja. I stihovi koji su koristeni u pjesmi nisu ni najmanje 'izlizani', ali su zato veoma jaki. Najlakse je kritikovati, a nije bas tako lako napraviti nesto sto ce ljude navesti na razmisljanje i sve to ostvariti u 4 minute. I to nije jedina takva pjesma od nje. Tebi cu vjerovati kada napravis nesto slicno, a do tada ziv bio. :fadein:

Tako je!
Ziv'la.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
jedan od komentara sa blica sa kojim bi se 100% slozio:
Ma naravo da su "izgladili nesporazum",kada nesporazuma nije ni bilo.Sve je to samo sou,predstava,parada ...........Ceo dogadjaj nije vredan ovoliko buke,a profitirali su svi,pocev od samih aktera,zatim MTV-ja,stampe.Narod zaboravi prave probleme i svi na dobitku!!!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
MuskoBre je napisao:

Za nju je umjetnik par ekselans. Ona nek se vata zborova i vasara. I pokojeg sponzora. Da je dobra, dobra je. Ali to i dalje ne utice na cinjenicu da je priglupa.

Ona ne pretenduje na clanstvo u MENSI, niti na posao u NASI. Pjevacica je i ima par dobrih pjesama, uz to je draga, ali ne bih rekla da je glupa.

A on ju je provocirao izjavom da "kako se MTV zalaže za očuvanje životne sredine, prvi put na MTV-u Nataša Bekvalac i pjesma 'Čistija'", onda je potrazio pomoc "ureda za lobotomiju", a onda izjavio da nece "da prica o glupostima".

Pa ko si !?!

Dijagnoza - Luzer.

Vid' ja se sazem u potpunosti sa Ruzom. E nek' smo i to dozivjeli ;)

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 02:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
_zoka je napisao:
Halpert je napisao:
Stvarno, baš smo papci ako nam je zadnja dva dana ovo jedno od dražih svratišta na forumu :lol:

Ne papci smo jer svako malo neko počne da morališe o tome šta treba,a šta ne treba komentarisati.Svako malo neko uzme sebi pravo da osuđuje druge za njihov "nemoral" , "površnost" i pomisli da je on mjera svega....Ako ti se ne sviđa tema nemoj pisati i pokazivati svoju superiornost nad nama....

Ti si ljubomoran jer je Sergej bio sa Natasom a ti volis plavuse. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Dača ostavio Natašu Bekvalac
Datum: 24.01.2011 18:00
Autor: Glas Srpske
Mediji već duže vrijeme spekulišu da je brak Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića u krizi i da su pred razvodom zbog njenih navodnih prevara. Nataša se sinoć svojim fanovima obratila otvorenim pismom, u kojem navodi da trenutno preživljava najgore trenutke u životu i da doživljava najveći životni neuspjeh.

- Obraćam se ovim putem svim ljudima koji me vole i podržavaju... Ne verujte u izmišljotine. Sa druge strane, upravo prolazim kroz najtužnije dane u svom životu. Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspeh. Budite uz mene, trebate mi! Volim vas!!! Nikada nije onako kako izgleda... Neću vam više pisati, potpuno sam slomljena. Niti ga volim, niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima. Dišem za svoju kćerkicu, za svoju porodicu, a vi ste deo nje! - napisala je Nataša svojim fanovima.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Sve ok samo da nije tako javno, zar sve mora javno, čak i svaki odlazak u wc?!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 02:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nova djevojka Danila Ikodnovića je Milica Dražin, medicinska sestra iz Novog Sada. Nakon što je Nataša Bekvalac u subotu uveče podnijela zahtjev za razvod braka, otišla je sa ćerkom na Zlatibor, dok je njen suprug Danilo Ikodinović ostao u Novom Sadu i nastavio sa poslom u svojoj kafani.

Kako "Blic" saznaje, Nataša je nedavno otkrila da je Dača vara, a ubrzo je saznala i s kim - Milicom Dražin, stomatološkom sestrom iz Novog Sada.

Iako se prvo pričalo, da Dača vara Natašu sa medicinskom sestrom iz novosadskog Kliničkog centra "Vojvodina", ipak se radi o stomatološkoj sestri, navodno ćerki poznatog stomatologa.

(BLLIVE)

Mislim da Nataša Bekvalac pretjeruje, kada je Dača bio onemoćao SCANDAL je pisao o tome kako je ona na crnogorskom primorju svake noći sa drugim muškarcom.

A sada kada Dača malo švrlja ona hoće razvod. :-?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 03:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-N7r5970rVU[/youtube]

:lol: :lol: :lol:
Kralj :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 22:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2011, 22:45
Vrijeđa ona nas godinama svojim debilnim pjesmama i nerazvijenim pjevanjem, pa joj nismo rekli da jede govna.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Тема која протеклих дана заокупља јавност у Србији, брак Данила Икодиновића и Наташе Беквалац, добија нови обрт. Брак Наташе Беквалац и Данила Икодиновића није још готов, барем не ако се Дача пита, јер је славни ватерполиста изјавио адвокату да жели помирење с Натом, преносе српски медији.

http://www.glassrpske.com/vijest/11/jetset/52313/cir/Slucaj-Bekvalac-Ikodinovic-Jos-nije-gotovo-Daca-zeli-pomirenje.html

Bilo bi lijepo da se pomire.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gNTPOk_VXOY[/youtube]

Nata ima da bude zahvalna Sergeju, nakon incidenta na M.T.V.-u ovo mediokritetno pjesmuljče postalo joj je megahit :lol:

Usput, ovo za razvod je jadno, nadam se i ja da će mu oprostiti i nastaviti normalno živjeti.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Super. ''Fospil'' kako se to popularno kaze,

da nije forspil

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vaterpolista Danilo Ikodinović dostavio je advokatu sva dokumenta potrebna za pokretanje brakorazvodne parnice koju je inicirala njegova supruga Nataša Bekvalac. Po povratku sa Zlatibora Nata je ćerku poslala kod Dače, dok se ona sa advokatom dogovara da li da pruži drugu šansu suprugu.

"Nataša je u nedjelju doputovala sa Zlatibora i poslije sedam dana vraća se radnim obavezama. Meni je u međuvremenu Danilo donio sva dokumenta koja su falila da bih pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Nataša je isto veče kada je saznala za njegovu prevaru donijela dokumenta i svi papiri su bili spremni što se nje tiče, ali je jedan papir falio u Dačinim dokumentima. Sada samo čekam Natašino odobrenje da odem u sud i predam za brakorazvodnu parnicu, jer se još nije izjasnila da li želi da se susretne sa Dačom ili ne", kaže za "Press" Natašin advokat Dragan Gojković.

http://www.banjalukalive.com/showbizz/novosadska-sapunica-daca-pristao-na-razvod.html

Ovo postaje sve napetije i napetije.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
filozof sa vrbasa je napisao:
Ovo postaje sve napetije i napetije.

Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
nasmjeshiti luzer je napisao:
Super. ''Fospil'' kako se to popularno kaze, neodoljivo podsjeca na onaj referen "Ja te pjesmom zovem, zeljan tvoga milovanja" a to je ujedno i najinteresantniji dio melodije, tj. jednini interesantan dio melodije. Pjesma ima starogradski prizvuk ali ne i originalnost koje nose pjesme tog melosa, ali taj prizvuk ce ipak posluziti u svhru spajanja generacija tj. i staro i mlado ce reci da pjesma "ima ono nesto", a zapravo nema(trik aranzera danasnje domace popularne muzike). U tekstu pjesme sve i jedan stih su od rijeci do rijeci prepisane izlizane fraze koje se, sto je najgore, upotrebljavju kao ozbiljne i tek otkrivene epohalne misli nase umjetnice koje nose smisao zivota. Za sat vremena hodajuci kroz svoje naselje naici cu na 25 "umjetnika" koji se tako izrazavaju. Sa slike te ljupko a zavodljivo gleda prelijepa i predotjerana zena kao da ti govori:"pridruzi mi se, nocas sam tako usamljena" sto naravno direktno atakuje na najtanju (ne)karakternu crtu muskaraca - spustajuci pogled s monitora nadole, mogu to i empririjski da utvrdim :D . Dakle, svi uslovi za "hit" su ispunjeni.

Kazem ja da ima nesto posebno u Natashi, a vi mi ne vjerujete. :lol:

Pjesma govori o ljubavi, ljudima i njihovoj sujeti, prolaznosti i mudrosti zivljenja. I stihovi koji su koristeni u pjesmi nisu ni najmanje 'izlizani', ali su zato veoma jaki. Najlakse je kritikovati, a nije bas tako lako napraviti nesto sto ce ljude navesti na razmisljanje i sve to ostvariti u 4 minute. I to nije jedina takva pjesma od nje. Tebi cu vjerovati kada napravis nesto slicno, a do tada ziv bio. :fadein:

Ne reci dvaput, bejbe! Možda čovjek može i bolje od toga!

I tekst jeste gomila generičkih fraza koje kao nešto znače, ali nedostaje zajednička nit zbog koje bismo rekli, "dobro, tema nije nova, ali pjesma ima 'ono nešto' ". Ovakve tekstove face poput Marine Tucaković napišu u pauzi između supe i sarme.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 00:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović trebalo bi po ubrzanoj proceduri zvanično da budu razvedeni za dve nedelje. Oni su u utorak uveče u kancelariji advokata Dragana Gojkovića potpisali dokumenta za razvod braka i time stavili tačku na ljubav koja je trajala skoro pet godina.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/233386/Konacni-razvod-za-desetak-dana

Citiraj:
Dača do kraja parnice u Natašinom stanu

M. Radojković | 05. 02. 2011. - 00:02h | Komentara: 0
Iako su pre nekoliko dana potpisali sporazumni razvod, Danilo Ikodinović i dalje živi u zajedničkom stanu koji sporazumom pripada Nataši Bekvalac. Razlog za to je činjenica da se u stanu u nalazi sva oprema potrebna za Dačinu rehabilitaciju u sobi posebno uređenoj za tu namenu.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/233578/Daca-do-kraja-parnice-u-Natasinom-stanu

Jadan Dačo. :(

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
:lol: Aj' hebi se filozofe.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 01:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:cat:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 00:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2011, 22:45
REMIX verzija

http://www.youtube.com/watch?v=oxeWd3lVMjs&feature=related

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]