banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 11:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 738 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Dec 2009, 08:43 
moja prica od jutros:
ustala, spremila se, sve ful totalno zaboravljajuci da pogledam kroz prozor.. izadjem pred kucu i upadnem u snijeg, vratim se da se presvucem.. krenem ponovo.. kola pod snijegom pola metra, ne mogu im ni prici, a imam i ljetne gume, necu nikad izaci iz dvorista.. vracam se u kucu, ponovo se presvucem, krenem ka busu svjesna da ako podjem pjeske bicu sva mokra, bus naidje unutra 8 miliona ljudi, doslo mi da sjednem i placem na po ceste, kontam zvacu taxi al dok dodje zakasnicu na posao, bolje da se vratim kuci i kazem da sam bolesna danas.. u tom trenutku naidje drugar kolima i poveze me na posao.. sva sreca... sutra novi rezim, perjana jakna i bakandžice, pa polako, sa sobom ponesem cizmice, suknjicu i to, pa na poslu se fino presvučem.. jedino sto moram uprtiti ranac da sve to donesem.. :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vidi se da se druzis sa Hertzom... On na 20 dana ide u Italiju bez zimskih guma...

Djeco, ne igrajte se... Jebo 250-300 maraka...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
The_new_Statesman je napisao:
Vidi se da se druzis sa Hertzom... On na 20 dana ide u Italiju bez zimskih guma...

Djeco, ne igrajte se... Jebo 250-300 maraka...

Najbolje da puncu kupujem gume :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
dodji meni! i ponesi 4 kisobrana. i kabanicu. i par prozirnih kesa da stavis preko cijele glave
jucer do piljare koja je u dvoristu okrene mi vjetar kisobran. nijedna zica na kisoberu nije ostala citava.

dje je HPboy, jadna mu majka je li otisao na put danas?

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ti ga isprepadaj, pa neka ih sam kupi. Ovaj snijeg se ubio za tu pricu...

Pazi sad, vani ako u ovim uslovima samo malo ogrebes drugo auto vec si kriv jer nemas zimske gume... I sto je najbolje stete tamo nisu 50-100 maraka, vec mnogo, mnogo vise... A to ti osiguranje nece pokriti jer ce u izvjestaju pisati da si kriv jer nisi imao odgovarajuce gume ;)

I na parkinzima obilaze i gledaju ko ima gume i samo pisu, hoces da ti Slovenci uzmu auto na granici kad se budes vracao ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Poslusacu te, jebes kazne, JA sam bitan 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
U Mostaru ni s od snijega. Samo kisa. :angry3:

Nadam se da ce ga jos biti kad se vratim u BL krajem sedmice. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Bolan TnS kome ti pricas...Hercegovac je to,to stedi na udisaju vazduha a kamoli na zimskim gumama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

salu na stranu al se pazi sto se tice tih guma kad krenes u Italiju,dobro ti je TnS rekao i ako se desi bilo sta,nedaj Boze,i vide da su ti gume ljetnje ima da te oderu ko brava....
Primjer cu ti dati sad,jedan momak iz Mostara je tako izletio sa A6 sa cete i razvalio se totalno,kad je dosao taksator da procjeni stetu i kad je vidio da su mu gume ljetnje okrenuo se i poslo mu pismo da sam stetu snosi jes se zimi moraju imati gume koje su propisane za zimu!!!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Ide li ko na skijanje na Vlasic za vikend?

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ljudi ja sad sa sastanka i tamo covjek prodaje produkt,al pazi sad,koji otapa snjeg i led sa ceste/parkinga itd!
Znaci kad pospes po cesti tri dana drzi cestu cistu,jedino ako ne pada kisa onda moras svaki dan.Napravio cova prezentaciju,uzeo casu vode hladne i sasuo tu ekolosku so(tako je on zove) i nakon 15 sekundi voda vruca......garantuje da moze otopiti 5 cm leda sa ceste kad pospes!!!!!!!
Ludilo sta ljudi nece izmisliti :D

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
cicak je napisao:
dodji meni! i ponesi 4 kisobrana. i kabanicu. i par prozirnih kesa da stavis preko cijele glave
jucer do piljare koja je u dvoristu okrene mi vjetar kisobran. nijedna zica na kisoberu nije ostala citava.

evo mene u zavejanoj BL.

Kakav fakin Mostar. :lol: :lol: :santa: :santa: :santa:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
majlili je napisao:
moja prica od jutros:
ustala, spremila se, sve ful totalno zaboravljajuci da pogledam kroz prozor.. izadjem pred kucu i upadnem u snijeg, vratim se da se presvucem.. krenem ponovo.. kola pod snijegom pola metra, ne mogu im ni prici, a imam i ljetne gume, necu nikad izaci iz dvorista.. vracam se u kucu, ponovo se presvucem, krenem ka busu svjesna da ako podjem pjeske bicu sva mokra, bus naidje unutra 8 miliona ljudi, doslo mi da sjednem i placem na po ceste, kontam zvacu taxi al dok dodje zakasnicu na posao, bolje da se vratim kuci i kazem da sam bolesna danas.. u tom trenutku naidje drugar kolima i poveze me na posao.. sva sreca... sutra novi rezim, perjana jakna i bakandžice, pa polako, sa sobom ponesem cizmice, suknjicu i to, pa na poslu se fino presvučem.. jedino sto moram uprtiti ranac da sve to donesem.. :-?

zimske pizdarije :lol: :lol: :lol:

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 11:05 
zimske gadosti.. :(

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ha joj i onda meni kažu da sam luda što volim Sunce, vrućinu, plažu :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
sutra novi rezim, perjana jakna i bakandžice, pa polako, sa sobom ponesem cizmice, suknjicu i to, pa na poslu se fino presvučem..

A cekaj sad me nesto interesuje,zar ne mozes raditi bez suknjice i cizmica na poslu? 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
majlili je napisao:
sutra novi rezim, perjana jakna i bakandžice, pa polako, sa sobom ponesem cizmice, suknjicu i to, pa na poslu se fino presvučem..

A cekaj sad me nesto interesuje,zar ne mozes raditi bez suknjice i cizmica na poslu? 8)

taman htjedoh ija da pitam. zar nema radnu uniformu? ili je mozda negdje sekretarica, e onda, razumljivo. a mozda je sefica pa da ne bude losija od donje raje? ili se mozda njena sefica napucava pa da ne pada ispod prosjeka? a mozda radi na salteru, e onda joj se ne vidi donji dio,, tako da je ta opcija iskljucena.
cime se bavi majlili? a cim moze visiti na forumu ujutru onda je negdje za racunarom. salter otpada. med sestra otpada. bit ce da je neka komercijala. ili racunovodstvo?

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
Ljudi ja sad sa sastanka i tamo covjek prodaje produkt,al pazi sad,koji otapa snjeg i led sa ceste/parkinga itd!
Znaci kad pospes po cesti tri dana drzi cestu cistu,jedino ako ne pada kisa onda moras svaki dan.Napravio cova prezentaciju,uzeo casu vode hladne i sasuo tu ekolosku so(tako je on zove) i nakon 15 sekundi voda vruca......garantuje da moze otopiti 5 cm leda sa ceste kad pospes!!!!!!!

A ovi se pitaju gdje Krusko sa grnom, a Krusko na sastancima :lol:

Ako tako topi snijeg, da nije preagresivan za druge materijale?

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
cvox je napisao:

A ovi se pitaju gdje Krusko sa grnom, a Krusko na sastancima :lol:

Ako tako topi snijeg, da nije preagresivan za druge materijale?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daje garanciju na dvije godine da se nece nista desiti asfaltu/plocicama na ulazu/i onim kamenimciglama sto su ispred ulaza........sad smo donjeli odluku da cemo uzeti to i da od iduce sedmice pocinjemo sa testiranjem :cat:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ahaha, a sta trece godine i sta sa vasim autima :D

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
cicak je napisao:

evo mene u zavejanoj BL.

Kakav fakin Mostar. :lol: :lol: :santa: :santa: :santa:

kako ces tako bola... :angry4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 738 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]