motozeljo je napisao:
Na temi se odavno ništa ne piše pa da ja dodam nešto.
Prije odprilike godinu sam primjetio jedan zdravstveni problem (godine i rat stižu na naplatu) i do prije tri sedmice nisam imao tačnu dijagnozu. A obišao sam dobar broj ljekara, čak i u Bg sam na manju operaciju išao. Bilo kako bilo kad mi je ustanovljena dijagnoza (prepao sam se kao malo dijete i nisam bar 20 minuta mogao ustati sa stolice) i predočena terapija našao sam se pred zidom jer lijek se nije mogao nabaviti (doduše doktor koji je prepisao terapiju mi je i rekao da je lijek teško dobavljiv u zadnje vrijeme i da je najjeftiniji u Grčkoj ili Turskoj gdje košta 20 evra po kutiji), u četiri apoteke su mi rekli da ga odavno nemaju i da ne mogu ga ni naručiti. Sticajem okolnosti prvo sam se pozalio u firmi gdje radim pa mi je poznanica (meni nepoznata žena) od radnog kolege Radenka "pronašla " dve kutije u jednoj apoteci na recept. Inače jedna kutija (8 tabletica) bez recepta košta 150km kod nas. Potom sam se požalio u jednoj viber grupi gdje je forumaš Krol opet preko vibera se čuo sa forumašem Taškom čiji su punac i punica (Taško ženi se i pravi djecu) upravo kretali za Grčku i gdje su mi kupili i donijeli u BL 4 kutije lijeka. Usput mi je i sestra uspjela kupiti tri kutije lijeka u šeher Sarajevu. Potom sam se javio forumašu Mirdži da on pogleda u Turskoj (tad je bio na ljetovanju tamo) može li se doći do lijeka, forumaš Vlakanje je tražio u Crnoj Gori, moj "brat" Dejan Belac Momčilović iz VP 4627 Banja Luka iz Vojne Policije mi je kupio i POKLONIO i poslao 4 kutije lijeka iz Niša, lijek je potražio i forumaš Munja Aleks u Njemačkoj, potom "brat" Dražen Stupar iz VP7007 Banja Luka iz Vojne Policije je tražio u Austriji, forumašica Talija mi je kupila, poslala i POKLONILA 4 kutije lijeka koje je prenijela iz Hrvatske. Poznanica Bilja mi je kupila i donijela dve kutije iz Austrije.
Mislim da nisam nikog zaboravio.
Terapija je dala rezultate i već se bolje osjećam.
Uglavnom kažu da za lijek se ne treba zahvaljivati ali ipak LJUDI HVALA VAM DO NEBA.
Pošto su se poslije ove objave javili još neki sa željom da mi pomognu oko nabavke lijeka, zahvaliću se Zoki i njegovoj ljepšoj polovini koja mi je iz Grčke donijela i poklonila lijek, takođe ću se zahvaliti Miroslavu Grbiću iz Old school Vultures koji je pronašao lijek u Turskoj i donio ga u BL, zahvaliću se i Borisu Gluviću na poklonu.
Povećana mi je doza terapije i zadnji pregled koji sam juče obavio mi daje nadu da će mi biti još bolje.