stigmata je napisao:
´vako, jedno po jedno ...
fotkala sam na tavanu zgrade gde zivim. stara gradnja, tavan vec godinama niko ne koristi. ali extra izgleda tako zapusten. taj dan je bilo uzasno vruce, a ispod krova je bilo sigurno 200 stepeni. uzas!!!
richi nije gay. na osnovu cega si to pomislio???
nisam mu na svim slikama sakrila pishu. jbga, morala sam, izmedju ostalog, fotkati pticicu na njegovim jajima.
seansi??? hahhahaha..., pa nismo sekta.
sta podrazumevas pod "nedozvoljenim sredstvima"???
da, on ostaje totalno ok dok pozira. ne vidim neku veliku stvar u tome. pa nismo vise podivljali klinci da naskacemo jedni na druge kada se vidimo nagi. to ti je skoro isti fazon kao sa zajednickim tusevima, skoncentises se na ono sto radis.

da li ti, recimo,ostajes hladnokrvan kada se zadesis na nudistickoj plazi???

jedno po jedno..
da li je fotkanje hoby ili je vezano za eventualni studij-profesiju?(obzirom da zbog tih 200 stepeni nisi odustala od istog)
pa rekoh,voli se slikati,pozirati,k tomu,potpuno nag: ili je nastran (drugacijih sexualnih opredjeljenja),ili ste u istom poslu pa ti je extra frend.ima i dalje.......ti reci
kako si fotkala jajca bi bio fenomenalan video: zamisli richija kako sa dva prsta "drzi" u zraku dok se ti podvlacis i trazis uglove,svijetlo...
pa postoje razna nedozvoljena sredstva.....mogu biti i legalna
dobro,on ostaje ok a i ja hladnokrvan na nudistichkoj plazi(ovisi sta sheta uokolo

)...i tako, suncham se na stomaku jedno pola sata
i drugo pitanje danas: zna li richi da je "okachen" na forumu, odnosno, jesi li ga "autorizovala"

(jednom, kad ga dovedesh ko frenda u grad a xix-ka ga prepozna ,moglo bi biti veselo

)