mladenm2000 je napisao:
Vidis, i ja sam na Canonu, ali zbog opsteg rivalstva Canon vs. Nikon nisam ga pominjao. Izmedju ta dva aparata - Nikon, u klasi P&S aparata - Canon IXUS 980! Najvise pixela, prvi Canon P&S sa manuelnim podesavanjem ekspozicije, ne preskup, sjajan aparatic. Imamo ga vec skoro godinu dana, odlican.
Koliko mi se čini i pojedini stariji Ixus-i imaju poodavno "M" mod

Samo, tvoj Canon jeste OK (čak i više od toga), ali mislim da znatno premašuje cijenu pomenutih modela
(inače, fotke što si okačio su cool!)
Ali, između Nikona L19 i Samsunga ES-15 - "definitli" Najk-on

Ja se više "igram" sa jednim Canonovim PowerShotom. U pitanju je A590 IS i ima prioritet blende i zatvarača (Av i Tv), ali i manual mod, stabilizaciju + gomilu drugih pizdarija.
On je sada vani oko 100€ (kada sam ga uzeo prije više od god. koštao je malo iznad 150€).
Evo dvije fotkice - niš' naročito, ove mi bile "najbliže" (noćna je slikana zimus bez stativa mislim sa 1/40 - imam ih još, možda okačim na drugoj temi)

I za kraj, samo Kenjonovi aparatići mogu imati - CHDK! (ove dve su fotkane bez CHDK)