banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 22:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Apr 2006, 16:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Avg 2004, 10:38
Pozdrav svima,
da li mozda neko od vas zna gdje u BL ima dobar izbor digitalaca i naravno da su cijene dobre?? Zamolio bi i za adresu (objasnjenje gdje se nalazi) posto ne zivim u BL!

Zainteresovan sam za sony w50, a mozda i w70 ili w100, jos cu da vidim...mada nekako je tesko naci dobar izbor digitalaca u BL, ja sam w30 i w50 i mislim da je bio i w70 gledao u TROPIC-u i oni imaju nekoliko digitalaca od vecih proizvodjaca, ali nadam se da neko zna gdje ih ima vise i da su bolje cijene....znam da tropic bas i nije jeftin!

Hvala.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2006, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
konfig je napisao:
mada nekako je tesko naci dobar izbor digitalaca u BL

Ne samo to nego su i cijene paprene.
Recimo Canon A610 je u BL skuplji za 150 KM nego u Beogradu (!).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2006, 23:42 
Pripravnik
Pripravnik

Da, to je tacno, a sta se moze, do nas dok dodje prodje najmanje 10 firmi, glavna zastupnistva su vecinom u Beogradu i Zagrebu, a ako kod nas ima to je u Sarajevu i Mostaru (to je ono sto sam ja mogao zakljuciti gledajuci po tiketama raznih elektronskih uredjaja) i kada se to zna onda se moze reci da je cijena i dobra!!

Plus, kod nas se to relativno slabo prodaje (bar ja mislim) i onda ovi koji prodaju zele da kada uhvate budalu da na jednom A610 zarade kao druge firme na 5 jer sretni su kada jedan prodaju u mjesec dana :D

Ali ipak ako neko zna da neka firma ima bolju ponudu od recimo TROPIC-a neka napise ovdje, ipak ja nemam nikoga u BG da mi kupi, a da narucujem preko net-a (razmisljao sam i o tome) bojim se da ce me oderati sa nekim carinama i porezima i blablaaaa i jos ce se nekome na carini svidjeti pa ga necu ni dobiti.... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2006, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Pa pogledaj u HG Spotu, Zekomu, Mediamarketu, Canonovom zastupništvu u Jevrejskoj ulici (dole kod nekadašnjeg Metroa), Eurospletu. Ali to ti samo kažem gdje sam ja vidio da ima digitalnih fotoaparata. Ja bih kupovao u Beogradu, puno je jeftinije. Ni ja nemam nikoga u BG da mi kupi, ali bih gledao da nađem nekoga ko bi odavde nekim povodom išao u BG, pa da se utrpam i skoknem do BG da kupim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2006, 17:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Na ovo gore samo da dodam Tehno Mag (preko puta Mljekare) i MCT Electronics (Srpska ulica). U prvom su ti uglavnom Sony fotoaparati, dok u drugom Olimpus.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2006, 19:16 
Pripravnik
Pripravnik

OK, hvala, pogledacu, ako jos neko zna za neku lokaciju neka napise...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2006, 08:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
Moj ti je savjet da vidis neke firme iz zagreba, ja sam tamo kupio digitalac (olympus mju800 digital sa xD karticom od 256 MB) 280KM jefitinije (kad izbijem PDV od 22%)...primjera radi kod nas je taj fotoaparat izmedju 830 i 880 KM bez kartice

linkovi: hgspot.hr, ve-mil.hr, links.hr

pozzzzzzz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]