Vjevoricinus je napisao:
Jesi li ti uklonio celulit sa nona, ili je ona radila na tome?
Ostadoh zabezeknut.
Koliko godina ima gđica "objekat"?

Госпођица има 21 годину, тако да су Фотошоп корекције биле минималне.на десној нози су биле двије кратке линије које сам уклонио и још нека етикета на овој бијелој тканини. и то је све што је уклоњено. наравно било је још неких благих поигравања са филтерима(Gaussian blur), али са циљем да се добије љепша текстура коже, мада је и то све умјерено, више волим природан изглед, зато, нпр нисам дирао ни бенове на леђима...
lj_zrilic je napisao:
Malo teže će to da se uradi tako kako si ti to zamislio, zbog načina kako je model osvjetljen, čini mi se da je ovo sunčevo svjetčo sa nekog prozora ili tako nešto. Uostalom ajde malo opiši kako si ovo uradio? Imaš li kakvih bliceva, ako da, sa dva komada može se to uraditi uz više pokušaja (eksperimenata), tako da se jednim osvjetljava model, a drugim crna pozadina koja će biti sivkasta tamo gdje joj je blic bliži, itd.
A, da li si probao izdvajanje objekta sa pozadine...........pa lijepljenje na vještačku?
Да, у праву си, сунчево свјетло долази са прозора

е сад, ја сам већ рекао да сам аматер, ова фотка је случајно настала, и направљена је фотоапаратом који кошта 200 КМ. позадина је измјењена. На оригиналној позадини се иза, на лијевој страни види завјеса и десно ормар. зато сам ја искористио Pen tool и исјекао објекат односно дјевојку. ту селекцију имам и сад сачувану на компу тако да могу убацити коју год хоћу позадину. нека вјештачка би ми у потпуности одговарала(и ова моја је вјештачка). дакле сви приједлози су добро дошли

ја сам тражио по нету неку одговарајућу позадину, али нисам могао да пронађем. зато сам и покушао сам да направим, али ето није најбоље успјело
а ово што спомињеш два блица и слично, само ћу да се насмијем

то је за мене мисаона именица. ја ћу бити презадовољан ако себи у наредним годинама купим макар неки иоле озбиљан фотоапарат да макар могу квалитетније шкљоцати за своју душу