balkanski špijun je napisao:
Slušaj šta Freak_on_a_leasH govoraše, a vjerujte mu, zna čovjek što tako zbori!
Ispade ja neki mudrac....
Nego....
Evo ti neka usporedba tih "style" kompaktnih fotoaparata....
Canon IXUS - bilo koji je dobar upravo zbog razloga koji sam i prije navodio (software za boje), a sto se tice same izrade su extra elegantni, metalna kucista i ti fazoni, ogromni display
Panasonic LUMIX FX - extra fotoaparati zbog jednog razloga : najbolja hardverska stabilizacija slike (oni su je i izmislili) tako da nemas bojazni od treskanja, drmanja i ostalih fazona, solidna kucista bez obzira da li su plasticna ili metalna, dobra cijena....imas ih vec i po 300km...
Olympus MJU - zadnja serija dolazi sa 7X optikom, kuciste dobro, vecina misli da imaju i najbolji dizajn....veliki minus je cijena - ne vrijede tih para....
Sony TXXX - dobro kuciste, dizajn, carl zeiss optika....T2 ima ugradjenu memoriju od 4GB al zato ima i touchscreen koj je po meni ogroman minus koji se uz adekvatnu torbicu rijesava....najveci minus cijena - isto kao i olympus, ne vrijede tih para....
Samsung, Benq i ostali brandovi nemaju bas sta da ponude (barem ne na nasem trzistu) tako da ih je bezveze i spominjat.....