banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 00:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2006, 09:42 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
SlipKnoT, ti ili si nedavno otkrio ovaj forum ili si nedavno nabavio digitalca :)

Bilo kako bilo, radi ostalih učesnika na forumu, pokušaj da napraviš izbor fotografija koje ovdje postavljaš, a isto tako da povedeš računa o njihovoj veličini. U dva dana postavio si veliki broj fotografija, koje (po mom mišljenju) ne pokazuju mnogo. Neću ih brisati, ali ubuduće povedi računa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2006, 11:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Okt 2005, 20:05
Potpisujem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2006, 12:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2003, 22:25
nick je napisao:
SlipKnoT, ti ili si nedavno otkrio ovaj forum ili si nedavno nabavio digitalca :)

Bilo kako bilo, radi ostalih učesnika na forumu, pokušaj da napraviš izbor fotografija koje ovdje postavljaš, a isto tako da povedeš računa o njihovoj veličini. U dva dana postavio si veliki broj fotografija, koje (po mom mišljenju) ne pokazuju mnogo. Neću ih brisati, ali ubuduće povedi računa.

imam digitalni vec dve godine, ali nisam prije nista slao jer sam mislio da niko ne salje slike, pa tako nisam ni ja htio, dok donedavno nisam vidio da ima dosta slika i od ostalih forumasa eto :)
epa problem je u tome sto ne znam da napravim link male slicice za originalnu velicinu, i ako mozes da mi objasnis, ili bilo ko drugi kako da to uradim... :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]