banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Mar 2026, 04:55 Danas je 29 Mar 2026, 04:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2005, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
mangia je napisao:
Rok za glasanje je istekao pa evo konacnih rezultata sa autorima.

1. Ključ i prsten - 25 bodova - Leona
2. Istinita priča - 23 boda - Photocanon
3. Tajna njenih snova - 16 bodova - Stigmata
4. Dosije X - 14 bodova - Svestenik
Osoba X - 14 bodova - Mangia
6. Iza vrata - 11 bodova - Betty Boop
7. Znatiželja - 5 bodova - Anonima

Dakle Leona je pobjednik i ima zadatak da odredi temu za naredno takmičenje. Sada ako nemate ništa protiv prokomentarišite malo svoje glasove. Recite šta vam se sviđa a šta ne.

Pozdrav

o...Slika..sta reci..'prvo pa musko'... jednostavno sam iznenadjena. Ovo mi je prva slika koju sam poslala na takmicenje; jos kad bi znali za koliko sekundi i kako je nastala... :)
Poslala sam je zato sto sam mangiji obecala da cu se revansirati za ono sto mi je objasnio kako ukloniti datum, pa posto sam vidjela dokle je rok da se slike posalju, dan prije sam na brzinu uzela sto mi je bilo prvo pri ruci, izvadila kljuc iz komode i burmu sa prsta :) , ubacila je u nesto..i eto...ostatak znate...Slika
Hvala svima na glasovima.

Ajme meni...treba sad izmisliti temu...Slika
Mangia...dokad treba da ti dam temu za sledece takmicenje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 00:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2005, 12:34
Cestitam Leoni na pobjedi.

Imam jedno zapazanje i pitanje. Koliko sam primjetio Mangia je pozvao cak i clanove drugih foruma da nam se pridruze u glasanju kako bi povecali glasacku publiku a samim tim poboljsali kvalitet buducih fotografija. Na 7 dobrih radova dobili smo 18 glasanja. Imali smo tema i sa vecim brojem glasova. Problem i pitanje je zasto svi ucesnici konkursa nisu glasali... poput Leone i stigmate? Ili negdje pishe da ucesnici ne smiju glasati ?? (ostalih 5 je glasalo).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 00:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
e sorry....nisam stigla...sve danas cu , sutra cu....i glasanje je zavrseno....jebga :(

ali bez obzira na to moji glasovi bi bili:
istinita prica 3 boda
osobaX 2 boda
kljuc i prsten 1bod

istinita prica mi je jedina slika koja u potpunosti stvara atmosferu tajnovitosti....
nego...photocanon.....je li ovaj dnevnik stvarno postoji...ili je to improvizovano samo za potrebe ove teme???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 00:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Uglavnom, sve su fotke veoma dobre i vidim da kvalitet raste. Nadam se da cemo ovako i nastaviti. Napisacu samo zamjerke koje imam za pojedine fotografije.

Iza vrata - po meni previse tamna fotka i suvise malo detalja je vidljivo. Mozda da je malo drugacije kadrirana.

OsobaX - dobra ideja, dobra realizacija, mozda bi bio bolji drugaciji naslov .. recimo 'tragovi'.

Kljuc i prsten - nedostaje mi malo prostora gore, mozda je prsten visak u citavoj prici

DosijeX - malo je nagnuta na desno i ima gore lijevo i dole desno 'visak'

Tajna njenih snova - previse blurovano, jos crno bijelo tako da se gube mnogi detalji.

Znatizelja - dobra ideja, ali loshe fokusirana tj mutna fotka, podsjeca na Venecijanski karneval.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 00:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

stigmata je napisao:
e sorry....nisam stigla...sve danas cu , sutra cu....i glasanje je zavrseno....jebga :(

Oki, nemoj vishe [-X [-X [-X Mislim da bi makar mi koji postujemo trebali glasati.

Citiraj:
nego...photocanon.....je li ovaj dnevnik stvarno postoji...ili je to improvizovano samo za potrebe ove teme???

Naziv fotografije sve govori = da, rijec je o autenticnim spisima jedne jako poznate osobe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 00:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2005, 16:26
Леона ...
Немој бити тако скромна слике ти "разваљују" :wink:

Leona je napisao:
o...Slika..sta reci..'prvo pa musko'... jednostavno sam iznenadjena. Ovo mi je prva slika koju sam poslala na takmicenje; jos kad bi znali za koliko sekundi i kako je nastala... :)
Poslala sam je zato sto sam mangiji obecala da cu se revansirati za ono sto mi je objasnio kako ukloniti datum, pa posto sam vidjela dokle je rok da se slike posalju, dan prije sam na brzinu uzela sto mi je bilo prvo pri ruci, izvadila kljuc iz komode i burmu sa prsta :) , ubacila je u nesto..i eto...ostatak znate...Slika
Hvala svima na glasovima.

Ajme meni...treba sad izmisliti temu...Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 03:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Leona je napisao:
Ajme meni...treba sad izmisliti temu...

Sto prije to bolje. Podsjeti se na onoj temi gdje su pojedini članovi predlagali teme.

Ako imate uopšte nekih prijedloga kako da se unaprijedi takmičenje ili sistem glasanja, slobodno predložite...

Sto se tice glasanja mislim da je 4 dana sasvim dovoljno. Vjerujem da dosta ljudi nema 24/7 konekcija ali se u 4 dana barem jednom može konektovati. Meni je baš bilo čudno kako je malo ljudi glasalo jer je prije bio posao sabrati glasove :)

Nadam se da će na sledećem takmičenju biti više fotografija a i više polemike i glasova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 05:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
mangia je napisao:
p.s. nakon ovakvih slika nikako ne mogu da razumijem homoseksualce :)

Pokazi im sta je Dark Man ranije postavljao pa ce ti i oni isto uzvratiti za heteroseksualce. ;)

Svaka cast svim ucesnicima, ovo je prvo takmicenje da me je natjeralo da pazljivo biram. :D Obecavam da u ponedjeljak idem da vidim da li mogu kako zbaviti neki fin aparatic od skole (mozda cak i dSLR ;)). Ako ne javim, dernjajte se. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
photocanon je napisao:
Cestitam Leoni na pobjedi.

Imam jedno zapazanje i pitanje. Koliko sam primjetio Mangia je pozvao cak i clanove drugih foruma da nam se pridruze u glasanju kako bi povecali glasacku publiku a samim tim poboljsali kvalitet buducih fotografija. Na 7 dobrih radova dobili smo 18 glasanja. Imali smo tema i sa vecim brojem glasova. Problem i pitanje je zasto svi ucesnici konkursa nisu glasali... poput Leone i stigmate? Ili negdje pishe da ucesnici ne smiju glasati ?? (ostalih 5 je glasalo).

Pa zar ne pise u pravilu da ucesnici koji posalju sliku ne smiju glasati?! Ili?! :-?

Ne znam sta sam ja onda procitala! :-? Kakogod, izvinjavam se sto nisam glasala na ovom takmicenju....nece se vise ponoviti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
leona...cestitam :D

ajde neku dobru temu izaberi

i da....
mangia, mislim da je bezze da pobednici ne mogu ucestvovati u narednom takmicenju....ipak ti je u cilju da bude sto vise fotkica....ili???

znam ja da si ti to vec objasnio, ali ako imaju spremljenu sliku za naredno nece imati za neko sledece takmicenje! uostalom....ne vidim nista lose u tome da neko postuje fotkice i iz arhive!!! naravno ne one koje su vec objavljene na forumu...

´ajd ..pa razmisli... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 13:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Mislim da smo tu ipak se dogovorili da moze i autor teme da salje fotke.
Koliko ja shvatam smisao konkursa je razvijanje kreativnost na nacin da ces napraviti fotku bas na odredjenu temu. Koristenje starih fotki za konkurs je samo cilj pobjeda.[/url]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 15:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Leona je napisao:
Pa zar ne pise u pravilu da ucesnici koji posalju sliku ne smiju glasati?! Ili?! :-?

photocanon ti je vec odgovorio, a da ne moras cicati temu: Smiju glasati, ali ne smiju za sebe. :)

btw, uskoro i ja zbavljam fotic, Canon A610 (odustao od Ixusa 40), vjerovatno do sljedece sedmice (ne mislim do sutra).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka

svi smiju da salju slike i svi imaju pravo da glasaju samo ne za svoju sliku.

kratko jasno :)

Leona pozuri sa temom da sto vise slikamo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 16:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2005, 16:26
И мој приједлог Леони: дај неку лаганију тему (мада је питање шта је лагано) јер ће подстаћи више људи да шаљу слике па можда и мене :) ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 17:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2005, 19:33
Cestitke Leona...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Leona, daj novu temu, da se i ja raskaishim i pochnem uchestvovati.......... :D :D :D :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2005, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka

Evo Leona mi je poslala novu temu. tema je Candlelight, pa sad smislite nesto interesantno. slika se moze uraditi u kucnoj radinosti pa nema opravdanja za lose vrijeme ili sta ja znam :)

Vrh

[ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]