Prelijepi Nedeljni dan lako me izmamio napolje. Setajuci naletih na neobicnu kuglu koja stoji na istom mjestu barem pola vijeka.
Paukova mreza mi je malo kvarila kompoziciju ali ne kvari ni pauk meni kucu pa necu ni ja njemu.
Nisam bio jedini koji se obradovao jesenjem suncu, pa nije bilo tesko pronaci posla za aparat. Jedna grupica vrabaca nije marila ni za mene a ni za vjetar, pa je sasvim bezbrizno obavljala svoju podnevnu higijenu...
Uz pomoc malo toplije garderobe nije bio problem sjesti na klupu na nekih pet minuta. Drugi su imali malo drugacija interesovanja, pa su tako neki nasli vremena da rijese neku ukrstenicu, poigraju tenis, okusaju se na malom trambolinu ili protegnu misice kao pravi Tarzan.
Setajuci dalje nadjoh i jedan listic kako je malo sjeo da se odmori, nakon visemjesecne proizvodnje kiseonika, kao i jedan uradak modernih buntovnika.
Krcanje stomaka je sprijecilo daljnju setnju pa se odlucih za povratak maminoj kuhinji. Primjetih da ove suncane dane iskoristise i jos poneko drvo i zbunic, pa i to zabiljezih.
Do sledece reportaze pozdrav....