fili je napisao:
Acu su zvali Crni he he da nisi napisao Crni ne bi se ni sjetio tog nadimka,
a mama se zvala Radmila a otac Ivica od Marija i Dejana.
Snjezu mislim da znam. Bojana , Snjeza i jos dvije cure su bile cesto zajedno.Ja sam skoro non stop bio zajedno sa Cveletom ako ga se sjecas on je nosio naocale malo plavkast i imao je videoteku u podrumu u toj prvoj zgradi do tebe.Hm ako si dobro poznavao Ogija treba da te znam ja i on smo cesto bili zajedno i kod njega i pred zgreadama jer sam ga poznavao i prije nego sto su se zgrade iagradile. Aaaa prije nego sto zavrsim prvo je Zoka imao videoteku kod prvog ulaza do tebe pa poslije je Cvele otvorio u trecem ulazu .
fili ,nevjerujem da me znas , mozda se jesmo vidjali ,ja sam ´87 za svabiju otiso, znas li mozda Lemija sa Lausa( odmah na pocetku ) , on je sa mnom u razredu iso, dasha (sto je na ovom forumu,Viktor T., itd. sa njima sam bio u razredu.
sad kad sam bio na u maju dole visio sam Ognjena, ona nova zgrada mu svu kucu sakrila.hahhah , pa ga malo zezo.
Bojanu,Snjezu,Biljanu iz naselja sunca sam se druzio ,odnosno isli na more , kako se ono zvalo mislim duce, jbg, stari se.
Dasha sta je sa onom Suzanom sa Paprikovca , Dijana mislim da je isto zivjela na paprikovcu, Natasa zvana beba,znas sve cure iz razreda naseg bivseg,pisi ako nesto znas za njih!!!!