banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 05:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 01:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Kinez djelimo isti nadimak...ne kinez naravno...ja se tebe sjecam a ne znam da li se ti mene sjecas...Fili ako si starija generacija onda mi brata mozda znas...Zlaja P. lol bio onako problematicno celjade
:lol:

Aco vjeruj mi da se ni skim ne vidjam od stare raje...jedino sam jos s Renatom u kontaktu...kontam paliti za Novi Zeland krajem godine...decko mi novozelandjanin pa ako se sta ne promjeni na gore odoh...
Ako vidim Lemija javicu ti...

Pozzzzzzzzzzzzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 01:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kinez je napisao:
jel to ona bojana sto je bila sa Cokom zajedno?

Bilja Ivankovic je bila s Cokom dugo...znam na koju Bojanu mislis al ne znam nista bas za nju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 14:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2007, 02:33
Pa posto rece Dasho da ti je brat bio problematican onda znam koji Zlaja, jer ni ja nisam nista bolji bio u to doba he he mladost sta ces..
Eeee Novi Zeland je predivan! A ako nisi bila tamo odusevices se i narodu i prirodi.
caos

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 19:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

LOL e razlika je u tome sto se on jos uvjek nije smirio :-? ...a za NZ znam da ima masa prirodnih ljepota i sl. al' ne idem ja tamo zbog toga... :love4:...ali treba vizu dobiti :mad: :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 20:01 
Pripravnik
Pripravnik

Ja sam bio u Bedlingtonu i zelja mi je da odem jos koji put u NZ.
Imam prijatelja tamo zove se David on je Mauri pa mi je pokazao zemlju ja sam se odusevio.
A posto ides iz ljubavi i zelis mozda os... tamo :D cuj zemlja je prava.
Ali je to zemlja papira pa za sve treba vremena tako da treba strpljenja :-?
A Zlaja je ostao isti kazes ma smirice se i on, godine uzimaju svoje.
Nego kako je on - sta radi ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 08:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2006, 13:51
dasha je napisao:
LOL e razlika je u tome sto se on jos uvjek nije smirio :-? ...a za NZ znam da ima masa prirodnih ljepota i sl. al' ne idem ja tamo zbog toga... :love4:...ali treba vizu dobiti :mad: :-?

nek ti i ljepota u ljubavi, nek te sreca prati , daleko je ta zemlja , nadam se da neces patiti za banjalukom, a papiri su papiri ,kao u svakoj stranoj zemlji samo cekas ,cekas i cekas...jbg takav zivot poz renatu ako se cujes

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 11:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
eoth je napisao:
Sad se uči engleski i nemački.

wow jes' to ti? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 14:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2007, 17:39
Pa vidiš da imam privremeni avatar! (kad ovaj forum prima samo do 8kb :( )

Topic: Ima li ovde nekih mladjih generacija? (ne kažem da ste vi stari :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2007, 20:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Fritz je napisao:
dasha je napisao:

nek ti i ljepota u ljubavi, nek te sreca prati , daleko je ta zemlja , nadam se da neces patiti za banjalukom, a papiri su papiri ,kao u svakoj stranoj zemlji samo cekas ,cekas i cekas...jbg takav zivot poz renatu ako se cujes

HVALA :D ...a za papire mi ne trebas nista pricati...jos se za NZ viza ceka 2-4 mjeseca a meni vec gori pod nogama :-?
Fili buraz je OK...nije ovde sara po Evropi :lol: :roll: ... smirice se i on dace Bog...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 21:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

fili je napisao:
Uh Fritc nikako da prokontam ko si, tj. nemogu se sjetiti tvog nadimka u istoj ulici smo zivjeli ja sam zivio u Petra Mecave 54 a Bojana je zivjela u 3 zgradi kad ides od Sirana

jbg. znaj zvali su me i svabo, znas li Tanju Grbic? ako da znas sigurno i mene, koja si generacija?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 23:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Jbg wowe život je surov :D Mene ubi potpis, userbar mi je ~77kb a oni dozboljavaju 10... Nisu svi darežljivi kao ja :P :P :P :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 13:51 
Pripravnik
Pripravnik

Fritc ja sam 73 generacija, a Tanja Grbic strasno poznato ali se nemogu sjetiti.Ma poznat mi je tvoj nadimak Fritc ali nikako da mi mozak proradi,
he he jbg godine su krenule brisati memoriju.Hm je li imala Tanja brata?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 20:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

fili je napisao:
Fritc ja sam 73 generacija, a Tanja Grbic strasno poznato ali se nemogu sjetiti.Ma poznat mi je tvoj nadimak Fritc ali nikako da mi mozak proradi,
filli ,ja sam 75´ generacija. ne tanja ima samo sestru, a gdje tacno je tvoja kuca bila, na pocetku ili na kraju, znas li ognjena? on je odmah prva kuca u ulici, tamo gdje zgrade pocinju nasel´je sunce

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 20:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

fili je napisao:
filli ,ja sam 75´ generacija. ne tanja ima samo sestru, a gdje tacno je tvoja kuca bila, na pocetku ili na kraju, znas li ognjena? on je odmah prva kuca u ulici, tamo gdje zgrade pocinju nasel´je sunce

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 14:11 
Pripravnik
Pripravnik

Ogija znam. A kad krenes od Ognjena prema bolnici prodjes prvo skretanje za naselje pa pored piljare Visnja mislim da se zvala bila je jedna kuca do te piljare pa jedno 200 m praznog prostora pa drugo skretanje za naselje, i odma poslije skretanja druga kuca.Ispod mene su zivjeli Mario i Dejan ako ih poznajes ( oni su malo starija generacija i od mene), imali su vucijaka u dvoristu kuca im je bila na sprat i od cigle, a moja je bila jednospratnica i bjela.Jesi ti zivio u istoj ulici sa Ogijem tu je zivio i Aco ( Aleksandar) 73 godista mislim da je zivio pri kraju te ulice isao je sa mnom u razred.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 18:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

fili je napisao:
Ogija znam. A kad krenes od Ognjena prema bolnici prodjes prvo skretanje za naselje pa pored piljare Visnja mislim da se zvala bila je jedna kuca do te piljare pa jedno 200 m praznog prostora pa drugo skretanje za naselje, i odma poslije skretanja druga kuca.Ispod mene su zivjeli Mario i Dejan ako ih poznajes ( oni su malo starija generacija i od mene), imali su vucijaka u dvoristu kuca im je bila na sprat i od cigle, a moja je bila jednospratnica i bjela.Jesi ti zivio u istoj ulici sa Ogijem tu je zivio i Aco ( Aleksandar) 73 godista mislim da je zivio pri kraju te ulice isao je sa mnom u razred.
zivio sam kod tetke u istoj ulici gdje i Ogi ,neznam buraz ,al ja nisam 73 generacija, ako znas onu bojanu , moro bi znati i Snjezu ,ona mislim zivjela u prvoj zgradi sunca.,jel mariu i dejanu se mati zvala Jela?de taj Aco nije mozda imao nadimak Crni?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 19:31 
Pripravnik
Pripravnik

Acu su zvali Crni he he da nisi napisao Crni ne bi se ni sjetio tog nadimka,
a mama se zvala Radmila a otac Ivica od Marija i Dejana.
Snjezu mislim da znam. Bojana , Snjeza i jos dvije cure su bile cesto zajedno.Ja sam skoro non stop bio zajedno sa Cveletom ako ga se sjecas on je nosio naocale malo plavkast i imao je videoteku u podrumu u toj prvoj zgradi do tebe.Hm ako si dobro poznavao Ogija treba da te znam ja i on smo cesto bili zajedno i kod njega i pred zgreadama jer sam ga poznavao i prije nego sto su se zgrade iagradile. Aaaa prije nego sto zavrsim prvo je Zoka imao videoteku kod prvog ulaza do tebe pa poslije je Cvele otvorio u trecem ulazu .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 21:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Feb 2007, 22:42
dasha je napisao:
Viktor poginuo?! Kad, sta, kako? Ja sam isla s njim u razred...a bas bezze...zao mi ga, bio je momak gotiva...jbg kad smo se razletili po cjelom svijetu nije ni cudo sto ovako saznajemo takve stvari :-?
zdravo komsinice upravo sam procitao za viktora zao mi je.a vidim da pitaju za bojanu babic mislim da je na kanarskim ostrvima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 20:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

fili je napisao:
Acu su zvali Crni he he da nisi napisao Crni ne bi se ni sjetio tog nadimka,
a mama se zvala Radmila a otac Ivica od Marija i Dejana.
Snjezu mislim da znam. Bojana , Snjeza i jos dvije cure su bile cesto zajedno.Ja sam skoro non stop bio zajedno sa Cveletom ako ga se sjecas on je nosio naocale malo plavkast i imao je videoteku u podrumu u toj prvoj zgradi do tebe.Hm ako si dobro poznavao Ogija treba da te znam ja i on smo cesto bili zajedno i kod njega i pred zgreadama jer sam ga poznavao i prije nego sto su se zgrade iagradile. Aaaa prije nego sto zavrsim prvo je Zoka imao videoteku kod prvog ulaza do tebe pa poslije je Cvele otvorio u trecem ulazu .
fili ,nevjerujem da me znas , mozda se jesmo vidjali ,ja sam ´87 za svabiju otiso, znas li mozda Lemija sa Lausa( odmah na pocetku ) , on je sa mnom u razredu iso, dasha (sto je na ovom forumu,Viktor T., itd. sa njima sam bio u razredu.
sad kad sam bio na u maju dole visio sam Ognjena, ona nova zgrada mu svu kucu sakrila.hahhah , pa ga malo zezo.
Bojanu,Snjezu,Biljanu iz naselja sunca sam se druzio ,odnosno isli na more , kako se ono zvalo mislim duce, jbg, stari se.
Dasha sta je sa onom Suzanom sa Paprikovca , Dijana mislim da je isto zivjela na paprikovcu, Natasa zvana beba,znas sve cure iz razreda naseg bivseg,pisi ako nesto znas za njih!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2007, 01:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

lesinar_aj je napisao:
dasha je napisao:
Viktor poginuo?! Kad, sta, kako? Ja sam isla s njim u razred...a bas bezze...zao mi ga, bio je momak gotiva...jbg kad smo se razletili po cjelom svijetu nije ni cudo sto ovako saznajemo takve stvari :-?
zdravo komsinice upravo sam procitao za viktora zao mi je.a vidim da pitaju za bojanu babic mislim da je na kanarskim ostrvima

Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz za komsiju Djoleta :D
Aco, Suzana se udala ima vec par godina i ima klince, mislim da je sad u Laktasima ili tako nesto...Bilja se isto udala poodavno vec, za Snjezu (Stricic mislim da se prezivala) nemam nista pojma a evo cujem sad prvi put za Bojanu da je na Kanarima...pametno nek' uziva kad moze...

pozzz svima iz pakleno vruce BL

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]