Frenki je napisao:
mala dani je napisao:
J.... e,jest se Borik promjenio,kad sam ja zivjela tamo malo je bilo tih agresivaca,imali smo ludu Besimicu koja je samo skupljala smece po Boriku i tovarila ga svoj stan,ali nikog zivog nije dirala!Uvijek sam zalila sto sam iz Borika otisla u N.varos,a li kad cujem ovo,nije mi ni malo krivo!

Ovdje niko nikog ne ganja nozem i ne rezi,samo se sami bodu u venu i exiraju po krovovima zgrada!

Pa recimo meni bi bas bilo dosadno u N.varosi, cuj da te niko ne ganja nozem... pa ubio bi se od dosade....sta bi radio po citav dan

ma bio je i u n.varosi onaj jedan mali ludi, uvijek presreto ljude i trazio pare. ja se uvijek bojala kad sam isla u skolu. Udarilo ga auto jednog dana. A kako i ne bi kad je stalno istrcavo ispred auta. Volio je drvece po aleji, stalno je grlio i ljubio stabla ( valjda zamisljao da su djevojke, sta li).
usput, nije smijesno.. u pitanju je sizoidna paranoja ili ko zna sta, boze me zakloni! ti ljudi trebaju pomoc, ne znam kako ih pustaju u drustvo kad su potencijalno nasilni i opasni, te neuracunjlivi.
A bio je i onaj drugi, jedan, visoki, sto se setko po aleji.. pa kad padne kisa, on se izuje bos, dodje u lokvu i igra uzicko kolo.
Ma BL je jos i dobra, sta se desava u velikim gradovima svijeta. Kakvi zlocini. U NY je neki isjecko svoju zenu i spakovao je u vrecice za zamrzivac.
svega u Bozijoj basti.