RSboljaPolovinaBiH je napisao:
zadnji put kad sam "pitao" neku da "krenemo" imao sam 14 godina, (prije 20ak godina

), a danas mislim da ni mladji klinci ne pitaju nista nego UZMU

nego, salu na stranu, ne moras odmah na naskocis i da ju prepadnes, de malo vidi da porazgovaras sa "kandidatkinjom", ako je to neko sire drustvo, nadji razlog da se zadesis tu par puta, pa uhvati koju priliku da popricas s njom, ili ne moras s njom, ponasaj se opusteno mozda ona tebi kaze koju rijec... ako ces sam u sebi vrtiti po glavi imas li sanse kod nje, a ona ne zna ni da postojis, pa se jos pojavis sa tako nekim nastupom, osudjen si na propast... samo opusteno.
Zavidim ti,ali i većini onih koji su u tim godinama uradili isto.Ja nisam i toliko mi je krivo da svakim danom donekle padam u trip kako jednostavno nije suđeno da nađem djevojku ( da se razumijemo tzv. klošarke koje bi svak mogao imat me ne zanimaju).
Kažem i ne sporim,do mene je!
Dakle, imam specifičan ukus žena,jednostavno lice mi je to na što prvo obratim pažnju,al zaista.... I uglavnom dok su se drugarima sviđale tzv. najmoćnije žene u gradu,meni su uvijek pažnju privlačile skromnije,lijepe i umjerene.
Ne bih da kukam jer vas ne znam ko ni vi mene.

Al kažem zaista svjestan sam da moj problem nije jedini ali da je PROBLEM.
Jednostavno imam utisak da sam uvijek u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu....
Slučaj 1: Curu koju gledam više od godinu dana,relativno smo se pozdravljali,godinu dana sam mislio da li da krenem u neku ozbiljnu priču, međutim ona je već posle 3 mjeseca imala momka.... Dakle greška kašnjenje.
Slučaj 2: Djevojka koja mi se takođe sviđa upravo je završila srednju i upisaće neki faks... Ne znam je lično ali je viđam,relativno daleko će studirati a ja donekle neiskusan ne znam baš da li je trenutak da joj priđem,pri tom iskreno nisam primjetio da na ulici je to obostrano....
Slučaj 3: Djevojka koja je godinu mlađa koju sam maltene 3 godine srednje šmekao i gledao,ali nisam imao hrabrosti prići,doduđe živi na selu i ne znam u tim godinama koliko bi ta veza imala budućnosti.... Ne viđam je odavno i sad mi je svejedno,ali tada nisam imao hrabrosti.....
mrkvica
Nekako je veći to što uglavnom nabasam na "Pogrešne" u tom nekom statusnom smislu.....Dok isto tako one kojima sam ja interesantan nisam nikada posmatrao kao buduću djevojku.....