bigman je napisao:
Видим да неко помињу неку иживљеност, и сл. Ок има тога, али по питању излазака, пијанчења, будалесања. По питању жеље за сексом, то се не може примјенити. Та жеља не нестаје временом, нити "бројем"...
Кад дођеш у ту фазу када ствари са бољом половином постају озбиљне (веза, брак...), ти тада одлучиш да те жеље контролишеш и каналишеш. (Ако си за то умно способан и ако знаш правилно одредити своје приоритете, према неконормалном систему вриједности.)
Иначе, жеља не престаје све док си у "стању", а она се, евентуално, може само умањити.
neizivljenost po meni ima veze sa svim.
sta npr neko je svjestan da je trebao/mogao bla bla biti s jos nekoliko partnera prije nego sto se odluci za jednog nekog s kim ce biti "cijeli zivot"..ovaj problem ima dosta nekih mojih drugarica pa znam da ima veze i s tim, znaci ono recimo da su zadovoljne sadasnjom vezom ali jednostavno osjecaju da bi nesto (nekog) propustile kada bi se udale za tog i tog momka i ne bile vise ni s jednim...
dzaba i da se stvarno npr udaju a da kontaju cijeli zivot kako su se zaj**ale, eto cak da "formalno" ne prevare muza kasnije al da stalno razmisljaju o tome, to je mucenje mucenja ako mene pitas.. ostane covjeku neka rupa u glavi tako nesto... milion je primjera za to. (npr u tzv "krizi srednjih godina" sta se zna desiti s ljudima pa to je ludilo

)
nekako da bi brak trajao (bez prevara i sranja) do kraja zivota stvarno mislim da je neophodno bas sve nedoumice i pitanja ili ostaviti iza sebe ili znati da ih mozes rijesiti i podijeliti sa osobom br 1.