banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 12:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 250 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2008, 09:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
Mislim da je tesko jer brak i sex shvatamo previse neozbiljno, ne komuniciramo dovoljno o tome sta zelimo, namecemo svoje stavove i zelje partneru bez dogovra i kompromisa. Uz sve navedeno sex i vecina ostalih desavanja u braku prelaze u rutinu pa brzo dosade i zato trazimo veze van braka.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Ajd bolan nisi saFun pa da se potrosis a i ona svugdje podji ali kuci dodji :lol:

Ja se slazem stobom,manjak kompromisa i razumjevanja.......

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Hrna je napisao:
Ajd bolan nisi saFun pa da se potrosis a i ona svugdje podji ali kuci dodji :lol:

Pretpostavljam da ovakav stav imas i po pitanju svoje bolje polovine? :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
A jeboga ti...pa ne mora zena znati da nisi vjeran...naravno kad god imas priliku da nesto klepis sa strane klepices i sta te boli qara...!!! :lol: :lol: 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ajkulice nemoj da se grickas :D Nemoj da te krenem lovit na parangallll :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hrna je napisao:

Rekoh li sta pogresno? :roll: Svi bi da saraju sa strane ali da ona druga strana sjedi kod kuce skrstenih nogica. Kako da ne :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
vjerovatno zbog vlastite nezrelosti, žalosno je to da pored svoje žene tražiš i drugu sa strane... takve osobe su paćenici...ako tebe ne može ispuniti (zadovoljiti) jedna žena onda "debelo" nešto nije u redu sa tvojom psihom...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Hrna je napisao:

Rekoh li sta pogresno? :roll: Svi bi da saraju sa strane ali da ona druga strana sjedi kod kuce skrstenih nogica. Kako da ne :roll:

Nisi nist rekla pogresno :( Ja se duboko izvinjavam za komentar oko `sapuna`domene ja se malo zezo a vidim vi odma skocili namene smrccc!!! :(

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:
vjerovatno zbog vlastite nezrelosti, žalosno je to da pored svoje žene tražiš i drugu sa strane... takve osobe su paćenici...ako tebe ne može ispuniti (zadovoljiti) jedna žena onda "debelo" nešto nije u redu sa tvojom psihom...

Care ne zivis u srednjem vijeku.....sa ovakvim pogledima na svijet mozes se svrstati u Spartance!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
prevara u braku je po meni izraz toga da taj neko nije usao u brak kad je bio -spreman-
dakle : neizivljenost, neiskustvo, brak iz potrebe, glupost ova ili ona. naravno da mora doci do takve potrebe.
e j***es onda sve to! ljudi bi trebali nauciti poznavati sebe i osluskivati sebe - objektivno. ako to nije prava osoba ako hoces jos da ganjas druge ako ti bilo sta smeta - nemoj se brate ozeniti! (udati)..
al ne, zaj****bu i sebe i tu drugu osobu jer se prevara kad tad sazna i cemu onda sve to? kako zivjeti posle s tom osobom? kako zivjeti sam sa sobom? (ovakva pitanja meni bas "grebu mozak", a vidim da ima dosta ljudi koji ono kao samo to "iskuliraju", iskreno to nikako ne mogu da shvatim!) (recimo da je brak institucija koja bi po defaultu trebala da traje vjecno, zato ovako to pisem kao trajni glagol zivjeti)
mislim znam da toga ima ali zasto ljudi ne skontaju malo bolje da je svako krojac svoje srece i da svako ima pravo na savrseno.. ono sto je za njega savrseno. e kad imas to onda ti niiiko drugi ne treba niti ce ti ikad trebati.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ronny_legenda je napisao:
Citiraj:

Care ne zivis u srednjem vijeku.....sa ovakvim pogledima na svijet mozes se svrstati u Spartance!!!

Mh, da.. Ovo je 21 vijek. Svako svakog jase. Moralne vrijednosti su davno otisle u ... Brak je samo obican list papira.. Ti varas nju, ona tebe.. Mozda izmjenjate koje polne bolesti.. Full moderno i cool vrijeme :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ronny_legenda ja mislim da je vrijeme da se ti i ja povucemo odavde,vidis da su se nakostrijesile ko prsljeni samo zuje :lol:

Bjez na rubriku Ekologija :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
Citiraj:

aj se usaglasi malo evo tema do napisao si:
Iskreno nebi....zezancija,izlazenje,sex moze ali zenidba nikako...sta ja znam...ipak sam za licno stvaranje porodice!!!

dok je bilo spartanaca bilo je i moralnosti i ljepote na ovom svijetu, kako dodjoše likovi sa "malom palijom" (isfrustrirane ličnosti) sve ode nepovratno u pm (porodice se raspadaju, narkomana je svaki dan sve više, maloljetnička delikvencija napreduje,) ... iskreno ako ćeš draži mi je "spartanski vijek" nego ovo savremeno demokratski raspamećeno društvo... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
blejalo je napisao:

:thumbright: , tako je ako to znaci biti spartanac(veze :-? ) onda cu i ja biti , uz 1 pravu osobu koja moze biti bolja nego njih 500 ne vidim poentu skakanja od jedne do druge, al ko voli nek izvoli...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Видим да неко помињу неку иживљеност, и сл. Ок има тога, али по питању излазака, пијанчења, будалесања. По питању жеље за сексом, то се не може примјенити. Та жеља не нестаје временом, нити "бројем"...
Кад дођеш у ту фазу када ствари са бољом половином постају озбиљне (веза, брак...), ти тада одлучиш да те жеље контролишеш и каналишеш. (Ако си за то умно способан и ако знаш правилно одредити своје приоритете, према неконормалном систему вриједности.)
Иначе, жеља не престаје све док си у "стању", а она се, евентуално, може само умањити.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 18:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
zene u braku varaju vise od muskaraca i zahtjevnije su od muskaraca. Prema jednoj neformalnoj statistici tj. dnk testu svako drugo dijete u braku je kopile, samo kada bi to rekli javno nastao bi haos. A alkoholizam muskaraca cesto nastaje zbog emocionalnog i verbalnog zlostavljanja zena. ajde sada da vas cujem zene....

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
ginekolog je napisao:
zene u braku varaju vise od muskaraca i zahtjevnije su od muskaraca. Prema jednoj neformalnoj statistici tj. dnk testu svako drugo dijete u braku je kopile, samo kada bi to rekli javno nastao bi haos. A alkoholizam muskaraca cesto nastaje zbog emocionalnog i verbalnog zlostavljanja zena. ajde sada da vas cujem zene....

Jes' ti svjestan svoje nesvijesti!?

Sto se tice teme... Po meni ako dodje do prevare u braku onda je to samo jedan pokazatelj da u toj vezi nesto ne stima. Ako je sve OK i ako su i jedno i drugo jednako zainteresovani za sex onda ne vidim razlog zasto bi jedno trazilo sex i van bracne zajednice.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
ginekolog je napisao:

Pa to je neformalna statistika sto znaci da ju je neko izmislio. Cisti mit, kao i onaj mit o odnosu 7:1

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 19:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Nije tesko biti vjeran u braku, tesko je biti vjeran sebi i odbacivati gluposti koje ti idioti plasiraju svaki dan o tome kako su svi nevjerni, kako svi lazu, BUDI KAO SVI! :roll:
E ako ostanes vjeran svojim principima a ne tudjim neces ni razmisljati o naslovu ove teme! :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
bigman je napisao:
Видим да неко помињу неку иживљеност, и сл. Ок има тога, али по питању излазака, пијанчења, будалесања. По питању жеље за сексом, то се не може примјенити. Та жеља не нестаје временом, нити "бројем"...
Кад дођеш у ту фазу када ствари са бољом половином постају озбиљне (веза, брак...), ти тада одлучиш да те жеље контролишеш и каналишеш. (Ако си за то умно способан и ако знаш правилно одредити своје приоритете, према неконормалном систему вриједности.)
Иначе, жеља не престаје све док си у "стању", а она се, евентуално, може само умањити.

neizivljenost po meni ima veze sa svim.
sta npr neko je svjestan da je trebao/mogao bla bla biti s jos nekoliko partnera prije nego sto se odluci za jednog nekog s kim ce biti "cijeli zivot"..ovaj problem ima dosta nekih mojih drugarica pa znam da ima veze i s tim, znaci ono recimo da su zadovoljne sadasnjom vezom ali jednostavno osjecaju da bi nesto (nekog) propustile kada bi se udale za tog i tog momka i ne bile vise ni s jednim...

dzaba i da se stvarno npr udaju a da kontaju cijeli zivot kako su se zaj**ale, eto cak da "formalno" ne prevare muza kasnije al da stalno razmisljaju o tome, to je mucenje mucenja ako mene pitas.. ostane covjeku neka rupa u glavi tako nesto... milion je primjera za to. (npr u tzv "krizi srednjih godina" sta se zna desiti s ljudima pa to je ludilo :o )

nekako da bi brak trajao (bez prevara i sranja) do kraja zivota stvarno mislim da je neophodno bas sve nedoumice i pitanja ili ostaviti iza sebe ili znati da ih mozes rijesiti i podijeliti sa osobom br 1.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 250 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]