banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 22:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jun 2008, 17:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Šta uraditi kada simpatična i draga osoba pokušava da ostvari nešto bližu vezu, a vi to nećete?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Preispitati sebe, i vidjeti zašto ne reaguješ na simpatičnost i dragost, i koja su te to životna sjebanja dovela do emotivne otupljenosti.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 17:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Avg 2003, 07:34
definitivno joj treba to dati do znanja, da zna na cemu je... u svakom slucaju stvari tesko mogu biti ko prije. imao sam slican slucaj, i nakon toga smo se malo odaljili, ali nakon godinu dana, stvari su krenule da se vracaju na staro. :wink: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
blue je napisao:
Šta uraditi kada simpatična i draga osoba pokušava da ostvari nešto bližu vezu, a vi to nećete?

Ako je simpaticna i draga osoba zensko odgovor je : ZABRINUTI SE ZA VLASTITU MUSKOST...tj razmotriti da potajno nisi naklonjen istom spolu.
:lol: :lol: :lol:
Salim se...naravno!

Dopuna:
Ukoliko je simpaticna i draga osoba musko...zabrinuti se sto uopste razmisljs sta uraditi.
Bilo kako bilo...najebao si!
:lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 22:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Povjeriti joj da ti je omiljeni pjevac Mitar Miric i izvuci zuti pramen na kosi! Ako jos bude ustrajavao/la pocni da pjevusis neke pjesme gore pomenutog.
Bijele carape na crne cipele obavezne kao i prekratke farmerke. Cackaj zube prstima, pljuj po ulici, preglasno pricaj i neumjereno se smij.Ako ni tada ne odustane ozeni ju (udaj se)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 22:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2008, 21:15
mala.garava je napisao:
Povjeriti joj da ti je omiljeni pjevac Mitar Miric i izvuci zuti pramen na kosi! Ako jos bude ustrajavao/la pocni da pjevusis neke pjesme gore pomenutog.
Bijele carape na crne cipele obavezne kao i prekratke farmerke. Cackaj zube prstima, pljuj po ulici, preglasno pricaj i neumjereno se smij.Ako ni tada ne odustane ozeni ju (udaj se)

uh, moj tip muskarca :D :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 08:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ako je vec simpaticna i draga osoba, moze li se znati cemu ono "a vi to necete" ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 09:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
pa sta ti mislis o svemu tome, uostalom posalji je meni da budemo malo blizi pa ce tebe pustiti na miru :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 12:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:11
jedina taktika koju priznajem je izbjegavanje osobe do daljnjeg,
zvuci okrutno ali je to jedini nacin da joj das do znanja da nisi zainteresovan a da se ona zbog toga ne mora poslije osjecati kao kreten,
sto vise odugovlacis sa pocetkom izbjegavanja vece sanse da se ozbiljnije zagrije te nikad ne dodje u fazu da moze preci preko toga, jer opet osjecace se glupo
mozda ti se cini da je ok da joj nesto kazes al poslije ce vam oboma biti neugodno, pa ako ti je stalo da nekad opet budete prijatelji ne govori nista
tako da kuliraj dok ne vidis da je i ona iskulirala a poslije se mozete druziti po starom
pocni domah

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 22:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Znate za one polu-šaljive izjave koje mogu značiti da bi dotična osoba htjela nešto bližu vezu. Ne možete se pozvati na njih, negiraju se vrlo lako, a opet su tu, dovoljno učestale da se počnete pitati o njihovoj ozbiljnosti. Jedna nejasna situacija gdje je sav problem u možda pretjeranom tumačenju.

Postoji valjda neka gradacija simpatičnosti. Neke osobe su taman toliko simpatične da vam nije svejedno kako se osjećaju, ne želite da im priredite neugodnost. S druge strane, to nije dovoljno. Znam za par veza koje su takve, oboje se nešto osvrću za drugim ljudima i lijepo se vidi da se stalno pitaju ima li nešto bolje.

Izbjegavanje je poteško ako su u pitanju osobe koje su već dugo u vašem životu. Znate iste ljude, krećete se u istim krugovima, potrebna je značajna promjena načina života da bi se izbjegle takve osobe.
Traži se diplomatsko rješenje, da bude vuk sit, i ovce na broju.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

takva rješenja možda postoje u matematici. U ljubavi uvijek neko "puši" ( :D ), prije ili kasnije.

to što se neko okreće jel ima neko bolje, dok je u vezi, to je do te same osobe koja nije izgradila čvrste stavove prema životu, vjerovatno ni u čemu, pa tako ni u odnosu prema partneru. Nema mi ništa odvratnije kad tip iziđe sa curom i pođe zvjernjati okolo, mislim gdje je taj odrastao? možda s piratima? to je samo pitanje nekulture/kulture i odgoja. Osnovni odgoj recimo nalaže da ne bulji u osobe, jer je to nepristojno. A ako si sa svojom curom-ženom i buljiš u druge, onda je to nepristojno na kvadrat.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
A morel se onda buljiti u svoju curu? Il se treba gledati u nebo i plafon? :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
A morel se onda buljiti u svoju curu? Il se treba gledati u nebo i plafon? :lol:

po najbazičnijim pravilima lijepog ponašanja i osnovnog odgoja, treba se fokusirati na ljude s kojima si izašao. da li su to prijatelji, partner, rodbina.. nebitno.. a ne izaći sa njima i zvjernjati okolo- ovu sam pojavu primjetila kod nas često i nema mi ništa odvratnije. Izađi onda sam pa budi cigiš i idi od čerge do čerge, ako ti je do toga stalo. :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 08:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

nema veze sto ste cesto zajedno
trogodisnje dijete pocne da ignorise svoju majku iako je manje vise non stop s njom
znaci mozes ignorisati i osobu s kojom si u sobi citav dan (recimo radite zajedno) i to bez problema, a da to ipak bude pristojno i nikog ne uvrjedi,
da ne bude zabune: ne zapocinji prvi razgovor, ne gledaj u njenom pravcu, ne iniciraj druzenje
shvatice poruku vec poslije desetak dana
a ljepota je bas u tome sto su te njene poruke tako dosmislene pa ce i ona lako moci da se povuce i samu sebe ubjedi da nikad nista nije ni bilo
a onda mozete dalje kao da stvarno i nije

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 08:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

blue je napisao:
Znate za one polu-šaljive izjave koje mogu značiti da bi dotična osoba htjela nešto bližu vezu. Ne možete se pozvati na njih, negiraju se vrlo lako, a opet su tu, dovoljno učestale da se počnete pitati o njihovoj ozbiljnosti. Jedna nejasna situacija gdje je sav problem u možda pretjeranom tumačenju.

Postoji valjda neka gradacija simpatičnosti. Neke osobe su taman toliko simpatične da vam nije svejedno kako se osjećaju, ne želite da im priredite neugodnost. S druge strane, to nije dovoljno. Znam za par veza koje su takve, oboje se nešto osvrću za drugim ljudima i lijepo se vidi da se stalno pitaju ima li nešto bolje.

Izbjegavanje je poteško ako su u pitanju osobe koje su već dugo u vašem životu. Znate iste ljude, krećete se u istim krugovima, potrebna je značajna promjena načina života da bi se izbjegle takve osobe.
Traži se diplomatsko rješenje, da bude vuk sit, i ovce na broju.

svaka je osoba razlicita
meni licno ovakvo nedefinisano stanje stvari ne bi prijalo i to bih definitivno razgovorom razrijesio
znaci, konfrontacija, a ne bijeg :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 09:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

pa nije stvar sta bi tebi odgovaralo vec valjda njoj,
valjda zato pita, inace je mogao reci slusaj mala glupa si i ruzna i odjebi, sigurno bi shvatila poentu, al on ne bi da je povrjedi,
djevojke najcesce mnogo vise povrjedi ako ih neko odbije na fin nacin, jer onda em su ispusile, em se osjecaju ko jadnice, em se jos vise zaljube (jer vidi kako je divan, tako mi je osjecajno rekao da odjebem), lakse ti je ako te neko otjera u pm, momentalno ti vise nije zanimljiv al onda prijatelstvo nije vise opcija, a najlakse ti je ako je dobar diplomata pa te iskulira tako da na kraju mislis da si ti sama odustala a on nista nije primjetio
nije to bijeg, to je taktika, al nije ju lako savladati

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 09:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

da, ali ako ce se tako ponasati isto djevojka moze da pomisli "sta mi fali, sto me nece, jesam li ruzna, glupa,..."
zato i kazem najbolje da fino sjednu i porazgovaraju i da joj da do znanja na cemu je, tako bar mogu sacuvati drugarstvo/prijateljstvo/sta god vec imaju
cist racun - duga ljubav :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

koliko god na prvu ne izgledalo tako, ja u ovoj situaciji vidim da mnogo veći problem ima osoba A(momak), nego osoba B ( ta cura što je simpatična i draga). Ovaj tip koji prima njene simpatije mi se čini kao neviđeni pogub.

Imala sam ja jednu sličnu situaciju, tip je istovremeno i primao i odbijao moje simpatije i moja upucavanja , nije znao šta hoće, jedan dan ovako, drugi onako, treći po trećem... ugl, jedan dan me je i konačno odbio tako što mi je stavio do znanja da mu se sviđa neka druga i da čak planira brak sa njom :oops: :P :lol: , čak je sa njom razgovarao na telefon, dok je bio sa mnom kafi.. dobro, tu sam shvatila da je u njegovom srcu neko drugi, i povukla se potpuno. Izbrisala njegov broj iz mobilnog.. nakon par mjeseci stiže meni poruka od nepoznatog broja, aj morala sam se dopisivati da bih shvatila ko je to, :D :lol: , uglavnom bio je ON i pita mene " kako ljubav".. ugl, ispostavilo se da je ono s onom curom bilo blefiranje, farsa štali... time je izgubio i poslednji atom poštovanja u mojim očima, a da ne pričam što je i svako zadnje osjećanje koje sam imala prema njemu iščezlo u nepovrat... čuj degena "kako ljubav :lol: a gospode Bože, šta sve držiš na zemlji".. inače tip je visokoobrazovan ( jado moja jadna). :cry: :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 09:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pricao je sa drugom dok je sa tobom bio na kafi ? zasto nisi odmah rekla "dovidjenja" ? :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
pricao je sa drugom dok je sa tobom bio na kafi ? zasto nisi odmah rekla "dovidjenja" ? :)

pa rekla sam da je to bio prelomni trenutak, jel ne čitaš. poslije toga sam mu se prestala javljati, i sahranila ga ( u mojoj knjizi).. zato mi je broj bio nepoznat kad je kreten poslije zvao, a kad sam skontala ko je, bilo je kao da se dopisujem sa pokojnikom. :D :lol: Al najzanimljivije u svemu tome je entuzijazam i samouvjerenost s kojom je pričao o toj drugoj curi, da bi se na kraju ispostavilo da toga nema ništa :lol: koji kurac on ima mene pitati " kako ljubav", čaj mi je slao i pozdrave po nekim zajedničkim prijateljima u međuvremenu ( na šta se meni povraćalo :D )... ugl, da ne dužim, poenta ove priče je da neko može da blefira da bi nekog odjebao, a ustvari nije želio da ga odjebe :-? Mislim, dešavalo se i meni ( u obrnutom smjeru).. ali nikad nisam bila baš toliki kreten da tog kojeg sam odjebala zovem na mobilni i pitam " kako ljubavni život" Isuseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :evil3: 8) :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]