Генерализујете гикове.Још ће неки припадник са форума да се увриједи !
Шалим се мало.
Ево покушаћу ја са свог гледишта да дефинишем гика.
Подијелио бих у двије групе :
-гик
штребер-гик
рачунарацОве прве је свако осјетио ко је ишо у основну,средњу школу.Поготово се види разлика у средњој.Главни модни додатак су цвике.

Ма да не мора.Онда се да примјетити са рашчупаном косом,кратким хлачама,ружним дуксевима,рекли би злобници "аутфит фуј".
Школа,учење,оцјене и УЛИЗИВАЊЕ ПРОФЕСОРИМА су им животна прича.Веома су егоистични(фазон ја сам тај,ја имам све петице значи да сам већи ниво од тебе,ти не можеш да се расправљаш са мном јер ја СВЕ ЗНАМ),у већини случајева су пизде,кад треба испоштовати другара,јавити се мјесто њега,шапнути или допустити да преписујеш.
Не излазе нешто претјерано,ријетко се баве неким спортом.Главни ужитак је горепоменуто учење и можда нека игрица на компјутеру.
Кад се нађу пред цурама често због неискуства на том пољу се забеезекну,онако на прву,контам да се касније опусте јер како би другачије имали цуру.Углавном овај први дио је провјерено,задесио сам се пар пута са гиком који тако заштопа.Јбг.
Част изузетцима,а има их то нико не каже.Познајем једног који никад није био цава као другар за било шта.Чак нас је и у стан водио и цуго са нама,и труди се око цура и све.Значи то нико не каже
Ови други су једностави компјутрески,гејмерски шизофреници.Отиђите у Реактор играоницу,код кружног,код кафића "Чова Бураз" и све ће вам бити јасно о којим ликовима говорим.Погледајте двојицу ликова што раде,не зна се који је сјебанији с главом.Не виде даље од тих игрица.Већина их је дебела,само се тове,кока кола и фаст фуд,и дане и ноћи проводе у играоници.Ово не значи да морају бити добри у школи,већина их и запостави сав остали живот осим тог гејмерског(вовашког,лолашког итд.).Немају живота изнад тих играоница или компјутера у кућној варијанти,не излазе,не друже се нешто претјерано са људим ОСИМ из истог тог свог фазона.Често на интернету знају да глуме неког другог опасног и зајебаног лика.
Част изузетцима,а виђо сам људи што могу ускладити обоје.Али најчешће их након неког времена смори сав тај фазон и онда сконтају да треба мало и да живе.
То је што се мене тиче ...