banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 08:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Privlacnost!!!!
PostPoslato: 20 Avg 2008, 09:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hm sex sa osobom koju uopste ne poznajete....ne znam na sta to moze da lici.

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Pa na handrenje BSE a nece na djavola :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 06:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2008, 00:09
BSE je napisao:
hm sex sa osobom koju uopste ne poznajete....ne znam na sta to moze da lici.

Moj zivot, naprimjer... I do it all the time... Yeeah :D

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 08:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2008, 13:53
...Da desilo mi se sve kao iz price - na prvi pogled-ostala bez daha. Doduse proslo je par meseci dok se nismo sreli i naravno ne isti dan ,sledeci otišla kod njega na kafu ,bila zima ,a on ugrejao na +30 i nije bilo promašaja . Sve se završilo brakom koji je trajao ali sve što smo imali je bio dobar sex dok i on nije postao loš . ....
.....Sad imam situaciju da sam upznala čoveka koji mi u svemu savršeno prija i odgovara, čak se i bozanstveno mazi i najtoplije i najneznije je stvorenje koje sam srela i sa ogromnom količinom ljubavi ali ne mogu da imam sex sa njim, postoji zelja veoma jaka ,uvek negde stanemo.....traje to već par meseci , a od prvog susreta se volimo....čista ljubav...
... ima li tu pomoći ? :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
nema, sama si dala odgovor smajlićima na kraju... šalim se... nekako malo mi je kontradiktorno... valjda bi vrhunac ljubavi bio sex, a on dolazi samo ako su svi preduslovi ispunjeni... nešto tu tebi fali, (lupam sad, možda ti se ne svidja fizički)... pokušaj sama razmisliti šta za tebe predstavlja problem (možda ima neki drugi muškarac koji te fizički privlači više), analiziraj problem, pa poradi na tom ako ti je stalo do njega,a ako nije reci mu... pričajte o tom problemu...kad je tako divan i krasan razumjeće te... srećno :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 09:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

emeritus je napisao:
nema, sama si dala odgovor smajlićima na kraju... šalim se... nekako malo mi je kontradiktorno... valjda bi vrhunac ljubavi bio sex, a on dolazi samo ako su svi preduslovi ispunjeni... nešto tu tebi fali, (lupam sad, možda ti se ne svidja fizički)... pokušaj sama razmisliti šta za tebe predstavlja problem (možda ima neki drugi muškarac koji te fizički privlači više), analiziraj problem, pa poradi na tom ako ti je stalo do njega,a ako nije reci mu... pričajte o tom problemu...kad je tako divan i krasan razumjeće te... srećno :wink:

..Da li je vrhunac ljubavi sex ?? Sta kad sex dodje pre bljubavi ??..
..Znam da mi fali...fizicki je moj anti tip ali izgleda dobro i sladak je i volim da ga dodirujem , mazim,ljubim odgovara mi i miris i ukus :D :D ...
... trenutno ne postoji ni jedan drugi muskarac sa kojim bi ja zelela da vodim ljubav osim njega i osetim i vidim da i on mene zeli i nevezano od njega nemam potrebu niti zelju za sexsom , prosto mi ne treba osim kad sam sa njim i tu opet nesto pukne ili ja ili on stanemo....razume on mene .. ali i dalje nista... :oops: :oops: :oops:

Ozbiljno pitanje-Moze li muskarac da zeli da vodi ljubav da je uzbudjen i da ima erekciju a da ne oseti da to zeli ili da to blokira u glavi-kako to ide kod muskaraca??

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
E moja zvoncice koliko ti ljeta imas kad ovako nesto pitas????!!!!!!!!!Pa ako ti je tako drag i sve je ok pa otidji snjim negdje u sobu pa se tamo krenite stipkati i maziti pas vidjet sta ce biti onda....Mozda ste probali to ali ako i to nepali onda razgulite i ajd zdrao.....ili da kazem nemojte gubiti vrijeme djaba..... :cat:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 09:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao emeritus dana 16 Sep 2008, 22:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ako ti je toliko stalo do njega zar ćeš dopustiti da drugi ljudi utiču na tvoj mišljenje?! to ti s njim raspravi otvoreno a nemoj na forumu (prijateljski savjet) tražiti mišljenje (bez uvrede forumašima ali ovdje ima 20ak ljudi od kojih možeš nešto spoznati, ostalo je bugi bog) ... kad sex dodje prije ljubavi onda je to kres šema... rijetko koja potraje duže od godinu dana... ok, pogrešno sam se izrazio za sex, vodjenje ljubavi jest vrhunac ljubavi... vidis da ti ne odgovara (ne svidja ti se) iskrena budi prema sebi... a ako ponovo ti se desi situacija nemoj ti stajati,već nastavi i i rješen problem (još bolje ti navali na njega svim raspoloživim oruđima a ako on stane ona ga napucaj nogom u guzicu), nema mi logike ako je sve ok i ako spreman zašto stane on (to mi ne liči na muškarca, možda ti nekim svojim neverbalim gestovima ga tjeraš od sebe? stvarno mi nije jasno pitanje
Citiraj:
Moze li muskarac da zeli da vodi ljubav da je uzbudjen i da ima erekciju a da ne oseti da to zeli ili da to blokira u glavi-kako to ide kod muskaraca??
možeš li malo pojasniti?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 10:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa bas tako ni meni nije jasno :roll: :roll:
Znaci po reakciji njegovog tela i po nacinu na koji me dodiruje i ljubi vidim bukvalno da me zeli i on recimo tad stane.
Ja ne zelim decu i brak on zeli dete. Ja znam njegov stav on moj to je uopsteno sa njim ili nekim drugim i obrnuto on samnom ili nekom drugom. Ok nece to dobiti samnom ali ne razumem da to moze da bude prepreka da vodimo ljubav. Moze li to kod njega da pravi problem. Oboje smo presli 30 pa i do sad je imao devojke sa kojima je vodio ljubav , a nije bio u braku i nisu mu rodile decu.On svesno ne misli da je to problem nadam se da je iskren i zato je to to pitanje .
Moze li da me zeli fizicki a da to potisne potsvesno i da nije svestan svoje zelje ??
Sad zvuci jos zapetljanije :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

šture su ti informacije zvončice, nekako mi to zvuči kao ucjenjivanje ali... pokušaj mu objasniti tvoje razloge zašto nisi spremna za bebu, mislim da bi on trebao poštovati tvoju želju, ako to neće onda te ne zaslužuje... svjestan je on svega jako dobro, možda ima neku traumu koje se teško osloboditi?! ispitaj to sve, napravi plan rada i etapno ga odradi, ti si šef to što prije skonta on biće bolje za njega ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 10:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

emeritus je napisao:
šture su ti informacije zvončice, nekako mi to zvuči kao ucjenjivanje ali... pokušaj mu objasniti tvoje razloge zašto nisi spremna za bebu, mislim da bi on trebao poštovati tvoju želju, ako to neće onda te ne zaslužuje... svjestan je on svega jako dobro, možda ima neku traumu koje se teško osloboditi?! ispitaj to sve, napravi plan rada i etapno ga odradi, ti si šef to što prije skonta on biće bolje za njega ;)

Moguce je da je neka vrsta ucene tipa sve ili nista , pa ko biva , posle nekog vremena sludjivanja valjda pristane na sve ( moram priznati da mu dobro ide) :lol: :lol: :lol: ali uvek postoji ali. Znam da to moram sa njim da resim. Hvala prijalo mi je tvoje misljenje :wink: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 22:23 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
uplasila si ga sa tim da ne zelis bebu. kazes da je imao seks sa prethodnim djevojkama, ok, al mozda nije zelio da ima nesto vise sa njima a to je porodicu, ili bebu. mozda misli da si ti ona sa kojom zeli do kraja da zivi. eh, sad je do tebe i do te proklete bebe.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 23:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2007, 23:37
ma da
cim je covjek razuman i dobar nesto ne stima....
nemoj samo reci on je za tebe predobar....
nikad tu srece nece biti
cim mu pukne film od trpljenja bice lose
najteze je sa svojom glavom zivjeti!

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Joj Zvončice pa nisi mutava, preduzmi nešto, ili će biti kraj ili će biti nešto...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:
Joj Zvončice pa nisi mutava, preduzmi nešto, ili će biti kraj ili će biti nešto...

A,Nicole po svemu sudeći da jesam mutava nekako odjednom, ima li to veze sa godinama ili stanjem srca ne znam :lol: :lol: :lol: . Najgluplja stvar je kad pustiš da se zaljubiš , a odavno si prešla 30 i normalno je da se više ne možeš snaći. :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 09:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zašto bi bilo glupo? najgluplja stvar u životu je biti stereotipan... zgrabi macana i uživaj ;)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 09:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Nisi mutava i ti to dobro znaš i isto tako znaš da godine nemaju apsolutno nikakve veze sa zaljubljivanjem...
Ako nešto iskreno i jako želiš to je uvek lako ostvarivo!!! Veruj mi!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 09:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

emeritus je napisao:
zašto bi bilo glupo? najgluplja stvar u životu je biti stereotipan... zgrabi macana i uživaj ;)

Pa upravo to i samo to želim ali vidiš da nekad ni to nije lako :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

e pa, potrudi se malo ako ti je stalo,kao što neko reče ... a ako nije laganice idemo dalje :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]