banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 15:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Nov 2008, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Mislim da bi vam veci problem trebala predstavljati cinjenica da radite zajedno, nego razlika u godinama.
Veze na radnom mjestu nikada ne mogu/veoma rijetko (da ne iskljucim i tu mogucnost) opstati i zavrsiti se dobrim odnosima...
A sad godine... hmmm, po mom misljenju, 19 godina je prilicno malo za ozbiljnu vezu, mada, ne zelim da mjerim svijet po sebi, mozda je djevojka zrela i spremna za takvu vezu, ne znam... Idite na kafu, tako je ipak malo drugacija atmosfera i moci ces da ocijenis da li je vrijedno zrtvovati se.
Ako ocijenis da jeste, pokusaj, zivot je samo jedan. Nikad neces znati ako ne pokusas...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 12:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Avg 2008, 07:15
pozdrav vime prijatelju!

vidim da si upao u gadnu situaciju :)..šala! zaljubio si se u osobu koja po tvojoj procijeni savršeno odgovara tvojoj ličnosti i to je dobro! ja bih ti preporučio da se ne zalijećeš! većina cura u tim godinama nema dovoljno izgarađen svoj karakter i ličnost (čast izuzecima), pa bi ti preporučio da budeš oprezan! zaljubljenost koliko je dobra, toliko je i loša, jer kad smo u tom stanju nismo u mogućnosti realno procijenit osobu, što kasnije zna izroditi velikim razočarenjima i raspadom situacije! moja ti je preporuka da uz povremene prijateljske kavice malo bolje upoznaš tu osobu, dok bar malo ne splasne taj osjećaj zaljubljenosti!

pozdrav...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 14:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2008, 13:53
vim je napisao:
Sta mi se desilo. Upoznao sam djevojku prosle sedmice na novom radnom mjestu koja mi se vrlo svidjela. I fizicki a pogotovo duhovno. A cini mi se i ja njoj, bar po ponasanju zakljucujem. :love6: Ona izgleda kao da ima oko 25 godina, a ima 19. A ja izgledam takodje kao da imam 25 a imam 33. I tako smo se fino sprijateljili i sve super, kad dodjosmo i do godina. Kad sam joj rekao koliko mi je godina iznenadila se veoma i primjecujem kao da ju je kao malo odbilo, ali jos nisam siguran. Puno mi se svidja a ne znam sta sad, evo vec sedmicu dana razmisljam i naletih na ovu temu. I pricamo i sinoc na poslu i vidim ispituje me neugodne stvari, imam li porodicu i sl. Ja kazem, nemam, ne mislis valjda da sam toliko star iako zna koliko imam ali da to ne znaci da trebam imati vec porodicu pogotovo zato sto se ne osjecam kao da mi je toliko. A zaista se osjecam i ponasam kao da mi je 25 tako da mnogi pa i ona zakljucuju na prvi pogled da mi je toliko. Bojim se da su je godine odbile :cry: iako se ja osjecam kao da nemam toliko godina a i ona izgleda starija nego sto jeste. Napominjem da mi je veoma tesko naci osobu koja mi se svidja pogotovo psiholoski i duhovno kao ova. Jer u slaganju nikad nebi rekao niko da je tolika razlika medju nama kad bi nas pogledao. Izgledamo skoro kao ista generacija. I sad mi je bas zao ako sve propadne zbog godina. Cini mi se kao da se promijenio malo odnos njen prema meni nakon saznanja o mojim godinama ali nisam jos siguran. :cry: Sta vi mislite?

p.s. znam da mi ne mozete pomoci, ali mi je lakse kad to iznesem i volio bih da cujem vasa misljenja i savjete

Kako god ukoliko vam je lepo nemoj kvariti sadašnji trenutak strepnjom šta će biti posle. Malo mi nije jasno hoćeš li ti da vi budete sad zajedno ili planiraš odmah da se ženiš? A ako krenemo u dublju analizu možda ti potsvesno ( jer koliko vidim u priličnoj si frci) praviš veći problem oko toga. O njoj ne mogu pisati jer nemam njeno mišljenje i stav ali kako ona nije trenutno u situaciji da treba baš da se uda ne razumem niti vidim razlog što bi joj bile prepreka tvoje godine , a znamo da nije ni maloletna što je vrlo bitno tako da mislim da ona tu svakako može više da dobije (uslovno rečeno) .Svog vršnjaka može uvek naći , a ovo joj je prilika da upozna nekog zrelijeg i ima uslovno kvalitetniju vezu. Što se tebe tiče ako udješ u vezu sa njom (i pretpostavimo da ćeš se baš zaljubiti , a kanda već jesi :D ) imaš veše varijanti ali recimo da bi sve išle u dva smera. :D :D
Prvi -posle kraće divne veze srećni i zaljubljeni ući će te u brak i živeti srećno prvih 10 godina sigurno , a za dalje ćeš se morati puno više potruditi i naravno biti stećni dugo,dugo.....
Drugi- posle duže lepe veze ona će biti potpuno formirana zrela devojka spremna za novu ljubav njenih godina , a ti zreo muškarac -bliže četrdesetih sa veoma suženim izborom za novu kvalitetnu vezu prilično deprimiran ali sa prelepim sećanjem na divne trenutke provedene sa devojkom koja je vredna toga... 8)
U svakom sl.razmisli šta želiš ili još bolje nemoj da razmišljaš nego se opusti i uživaj i onako će sve biti kako bude , a život je jedan i nismo često u situaciji da se zaljubimo na prvi pogled....pa...ako veruješ da će sve biti ok mnogo su veće šanse da će zaista i biti... nemoj oklevati,puno sreće... :D :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
O prijatelji hvala vam puno na raumijevanju, bas mi je drago da shvatate. :P Pa nije da sam se bas zaljubio, a mozda i jesam, ne znam ni ja sam, ali svidja mi se, kao sto rekoh po ponasanju vise, jer fizicki je lako naci nekog da ti se svidja ali duhovno tesko. Takodje i kad radimo zajedno, slazemo se i jedva cekamo da pomognemo jedno drugome za razliku od ostalih.
Kazete, pozovi na kafu! Pa lako je to reci, ali ako pozovem odmah ce znati da mi se svidja i moze reci sta ovome matorcu pada na pamet. :roll: Iako pijemo kafu na poslu i pricamo, ali to nije kao kad nekog pozoves na izlazak. :confused2:

EiLeen je napisao:
Lijepo je upoznat osobu i zaljubiti se u njenu licnost (cak i ako ima 19)... Al steta je ako ju to sputava... Mislim, mene ne bi... Pozovi je na kafu, nece ti skoditi...
A ti si bas sladak sto se osjecas kao 25-godisnjak s 33 :D Ptichica :D

Pa i ja kazem da je steta, ali citao sam na nekim forumima da ljudi ne vole veliku razliku u godinama, iako je prednost sto izgledam a i osjecam se kao da nemam toliko godina. Zaista se tako osjecam, ne znam zasto, a i svi koji me prvi put vide ne daju mi nikad vise po izgledu ((a i ponasanju :cat: ) od 27. Kao sto sam rekao sve je izgledalo dobro, ali kad sam rekao koliko mi je godina ona se toliko zacudila kao da sam rekao da mi je 100.

Zvončica je napisao:
Kako god ukoliko vam je lepo nemoj kvariti sadašnji trenutak strepnjom šta će biti posle. Malo mi nije jasno hoćeš li ti da vi budete sad zajedno ili planiraš odmah da se ženiš? A ako krenemo u dublju analizu možda ti potsvesno ( jer koliko vidim u priličnoj si frci) praviš veći problem oko toga. O njoj ne mogu pisati jer nemam njeno mišljenje i stav ali kako ona nije trenutno u situaciji da treba baš da se uda ne razumem niti vidim razlog što bi joj bile prepreka tvoje godine , a znamo da nije ni maloletna što je vrlo bitno tako da mislim da ona tu svakako može više da dobije (uslovno rečeno) .Svog vršnjaka može uvek naći , a ovo joj je prilika da upozna nekog zrelijeg i ima uslovno kvalitetniju vezu. Što se tebe tiče ako udješ u vezu sa njom (i pretpostavimo da ćeš se baš zaljubiti , a kanda već jesi :D ) imaš veše varijanti ali recimo da bi sve išle u dva smera. :D :D
Prvi -posle kraće divne veze srećni i zaljubljeni ući će te u brak i živeti srećno prvih 10 godina sigurno , a za dalje ćeš se morati puno više potruditi i naravno biti stećni dugo,dugo.....
Drugi- posle duže lepe veze ona će biti potpuno formirana zrela devojka spremna za novu ljubav njenih godina , a ti zreo muškarac -bliže četrdesetih sa veoma suženim izborom za novu kvalitetnu vezu prilično deprimiran ali sa prelepim sećanjem na divne trenutke provedene sa devojkom koja je vredna toga... 8)
U svakom sl.razmisli šta želiš ili još bolje nemoj da razmišljaš nego se opusti i uživaj i onako će sve biti kako bude , a život je jedan i nismo često u situaciji da se zaljubimo na prvi pogled....pa...ako veruješ da će sve biti ok mnogo su veće šanse da će zaista i biti... nemoj oklevati,puno sreće... :D :D :wink:

Kako romantican post. :love7: Ma ne planiram odmah, a mozda je to i odbija jer misli posto sam stariji da bi. Drugo, mozda se boji sta bi joj rekli roditelji i ostali kad cuju da je sa starijim. Ali eto vidjece se iako se ne nadam bas previse svjesno iako podsvjesno da. :oops: Zao bi mi bilo da sve propadne posto vrlo rijetko sretnem osobu koja mi odgovara. Obicno zene koje srecem stalno nesto gundjaju ili prigovaraju a ova je susta suprotnost. Nije sebicna, bar mi se cini, ne svadja se, ne prigovara, sve super. Bilo bi steta i za mene a i za nju (samo sto ona to ne zna) da sve propadne. Ali eto, sta bi iz neznanja se sve zlo i dogadja na ovom svijetu. :cry:

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 03 Nov 2008, 22:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2008, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
o pobogu,ti ko seoska snajka,kakvo si ti musko,pozovi curu na kavu poslije posla ne mora biti klasicni "date" 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 08:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nucleargirl je napisao:
mastermind je napisao:
pozdrav vime prijatelju!

vidim da si upao u gadnu situaciju :)..šala! zaljubio si se u osobu koja po tvojoj procijeni savršeno odgovara tvojoj ličnosti i to je dobro! ja bih ti preporučio da se ne zalijećeš! većina cura u tim godinama nema dovoljno izgarađen svoj karakter i ličnost (čast izuzecima), pa bi ti preporučio da budeš oprezan! zaljubljenost koliko je dobra, toliko je i loša, jer kad smo u tom stanju nismo u mogućnosti realno procijenit osobu, što kasnije zna izroditi velikim razočarenjima i raspadom situacije! moja ti je preporuka da uz povremene prijateljske kavice malo bolje upoznaš tu osobu, dok bar malo ne splasne taj osjećaj zaljubljenosti!

pozdrav...

a šta ako uz kavice taj osjećaj zaljubljenosti postane intenzivniji???
p.s. brzina izgrađivanja karaktera i ličnosti je individualna....različita od osobe do osobe.....

pozdrav!

prijatelj vim je sad u stanju ekstaze :D , zaljubljen je do ušiju!...to je predivan osjećaj, ali i tjeskoban ujednu ruku...mislim da je svatko od nas to doživio! zaljubljenost zna često biti dvosjekli mač! kao što rekoh čovjek u tom stanju previše idealizira i nije u mogućnosti prosudit realnu situaciju! najbolje početi sa prijateljskim kavicama i polako kroz nekakav razgovor donekle malo upoznavati osobu! naravno da je brzina izgrađivanja karaktera i ličnosti individualna, ali sa 19 godina je namoguće imati izgrađen karakter i ličnost!

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 08:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
azdajica-ny je napisao:
o pobogu,ti ko seoska snajka,kakvo si ti musko,pozovi curu na kavu poslije posla ne mora biti klasicni "date" 8)

ne mora, ali zene to obicno tako tretiraju :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 12:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vim druže :D
Koristi situaciju , radite zajedno (znači možeš da je vidjaš svaki dan i pričaš sa njom , a da ne moraš da zakažeš sastanak i nagadjaš kako će protumačiti i šta će biti . Pa stariji si iskusniji i tu si u prednosti devojke vole da budu osvojene. I naravno nemoj da dozvoliš na početku da skonta da si zaljubljen do ušiju jer će znati da te ima svakako i nećeš joj biti interesantan. Moraš ostaviti onaj utisak blage nedostižnosti ukoliko želiš da se "upeca" .Naravno budi fin,pažljiv i kulturan(kakav već jesi) :D :D ali to ti kao radiš spontano i to je normalno , a onda povremeno ipak daš do znanja da ti je malo draža od ostalih :wink: :wink: znaš ti već o čemu ja pričam...... 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Zvončica je napisao:
Koristi situaciju , radite zajedno (znači možeš da je vidjaš svaki dan i pričaš sa njom , a da ne moraš da zakažeš sastanak i nagadjaš kako će protumačiti i šta će biti . Pa stariji si iskusniji i tu si u prednosti devojke vole da budu osvojene. I naravno nemoj da dozvoliš na početku da skonta da si zaljubljen do ušiju jer će znati da te ima svakako i nećeš joj biti interesantan. Moraš ostaviti onaj utisak blage nedostižnosti ukoliko želiš da se "upeca" .Naravno budi fin,pažljiv i kulturan(kakav već jesi) :D :D ali to ti kao radiš spontano i to je normalno , a onda povremeno ipak daš do znanja da ti je malo draža od ostalih :wink: :wink: znaš ti već o čemu ja pričam...... 8)

Seks na kopir-aparatu, seks na kopir-aparatu! :lol: :lol: :lol:
Oprostite na off-topic-u, nisam mogao odoljeti :)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 12:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Zvončica je napisao:

Seks na kopir-aparatu, seks na kopir-aparatu! :lol: :lol: :lol:
Oprostite na off-topic-u, nisam mogao odoljeti :)

:lol: :lol: :lol: :lol: ..kakva prljava mašta..bolesno...
8) 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Ma nije on zaljubljen...on je samo osjetio privlacnost...treba se dobro upoznati da bi se mogao u nekoga zaljubiti...
Mozda ti se dopadne..mozda se uspostavi da ste totalno razliciti...

Kazes da imas 33 a izgledas kao 27...a meni zvucis jos mladje...cuj imas strah da je pozoves na kafu plaseci se sta ce reci...pa sta god da kaze i misli ..reci ce to prije ili kasnije..jos mi je gore da oblijeces na poslu oko nje kao napaljeni macor. A to sto radite zajedno...meni licno nije nikakva povoljnost...zbog toga nisi ni poslovan ni racionalan u odredjenim situacijama...jer sve je fokusirano na nju...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
vim druže ti s' puk'o....
Klinka od 19 ti najbolje odgovara i razume tebe od 33... :confused3:
Izvini ali mnogo mi smešno...
A opet ko zna.... Chuda se dešavaju :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Sedmica dana je malo da bi nekoga upoznao. Ja bih na tvom mjestu prvo razmislila da li to igdje vodi, ima li smisla započinjati vezu. Ako ima: možda još malo da pričekaš i upoznaš je bolje, pa ako se ispostavi da ti zaista toliko odgovara, onda preduzmi neki konkretan korak.
Nekad u životu treba i rizikovati, barem znaš da si pokušao.

Srećno! :fadein:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 13:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nicole je napisao:
vim druže ti s' puk'o....
Klinka od 19 ti najbolje odgovara i razume tebe od 33... :confused3:
Izvini ali mnogo mi smešno...
A opet ko zna.... Chuda se dešavaju :wink:

daj nemoj tako! prijatelj vim je namirisao mladu piletinu i to je ok :lol: :lol: ! mislim da je sada na redu iskustvo da odradi svoje ako ga naravno drug vim posjeduje! nadam se da nam drug vim neće zamjeriti na malo šale na njegov račun :D !!

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
E moj Vim koga si ti naso pitat za savjet ccccccccc svi te handre i prave se fini...

Nego jaro poduzmi neke vece korake i razjasni sutaciju..... :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa da vidiš kako Hrna zna... Slobodno se njemu obrati za savet... On ima iskustva s tim...
(jest da su kod njega starije tete u pitanju ali isto je to, manje više :lol: )

Nego, u ljubavi zaista NE postoje pravila :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:
Pa da vidiš kako Hrna zna... Slobodno se njemu obrati za savet... On ima iskustva s tim...
(jest da su kod njega starije tete u pitanju ali isto je to, manje više :lol: )

8) 8) mala ti idi sa BSE na cmakanje a pusti coeka nek radi sta hoce :lol: :lol:
sta cu kad je kod mene staro pravilo``stara koka,dobra supa``

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A ti nemoj, Boga ti, da zapinješ više za mene... Može?
Idi sa svojom "kokom"...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:
A ti nemoj, Boga ti, da zapinješ više za mene... Može?
Idi sa svojom "kokom"...

Dogovoreno :cat:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Zvončica je napisao:

Hvala na savjetu Zvoncice, a i ostali. Pa u tome i jeste problem posto je ne vidjam svaki dan. Posto radim u zdravstvenoj ustanovi, u prosjeku se desi da jednom sedmicno se poklope smjene, najcesce nocu, tako da vremena za pricu ima dosta. Iako to je samo jednom sedmicno ili rjedje. Pa eto fin sam i pazljiv iako se to u proslosti nije pokazala dobra karakteristika na koju se ribe pecaju. Naime, primijetio sam da cure vise preferiraju koji nisu fini i nisu pazljivi. Ali takve cure koje vole lose momke su u vecini i to i jeste razlog zasto mi se rijetko desava prilika da sretnem nekog ko mi se svidja. Iako sto kaze mastermind mi idealizujemo situaciju i cesto ne vidimo nedostatke kad nam se neko svidi u toj situaciji.

Frieda je napisao:
Sedmica dana je malo da bi nekoga upoznao. Ja bih na tvom mjestu prvo razmislila da li to igdje vodi, ima li smisla započinjati vezu. Ako ima: možda još malo da pričekaš i upoznaš je bolje, pa ako se ispostavi da ti zaista toliko odgovara, onda preduzmi neki konkretan korak.
Nekad u životu treba i rizikovati, barem znaš da si pokušao.

Srećno! :fadein:

Pa znamo se mi skoro dva mjeseca, ali kao sto rekoh vidimo se u prosjeku jednom sedmicno, ali prosle sedmice se desila ta prelomna tacka kad smo saznali za godine. :confused1:

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]