ratkop je napisao:
hajde prica se ovde o VELIKIM LJUBAVIMA pa rekoh da vidim ima li iko ko bi mi mogao savjet dati.
Moja veza licno je u velikoj krizi. 3god sam vec s devojkom,preljepo nam je bilo,3god ciste perfekcije,cak smo planirali brak tj ona me pitala da se uzmemo ali u tom trenutko sam se nasmijao,hocu s ovim da kazem koliko je veza bila jaka tj ljubav.
U poslednja 3 mjeseca ona bukvalno iz cita mira forsira raskid navodeci neke razloge koji veze s vezom nemaju tj ti razlozi su TOTALNA SUPROTNOST onoga sta je ona meni 3god pricala tj neka njena zivotna ubjedjenja.
Sad najgore od svega ona me kroz to zestoko zajebava tj 5 dana me voli do ludila,kao da smo opet u prvih 3 god veze,cujemo se 10 puta dnevno,vidimo se svaki dan,100 izjava ljubavi,price o braku i onda odjednom 3 dana nece da zna za mene,nece da se javi,ni da me cuje pa onda nazove pa hoce raskid pa onda opet nazove nece raskid nego pauzu pa onda dan dva kasnije se smiri pa smo opet sve ok i tako sve u krug vec ca. 3 mjeseca.
Ima li iko ikakve pametne ideje sta je snjim posto ja vise izludi,na kraju sam snage.
Bio bih zahvalan za neki pametan savjet
Nažalost, to bi moglo još potrajati...

Mislim da bi ti bilo najbolje da to okončaš ako imaš snage, al obično druga strana još gaji neke nade da nije kraj. Možda ti ja sad zvučim surovo, al mislim da hoće da te ostavi, pa se predomisli, misli na stare dane, pa opet skonta da te više ne voli kao ranije, odnosno da te uopšte ne voli, al stalo joj je do tebe, ipak ste 3 god zajedno... Itd itd.
Okončati što prije, samo se mučiš tako. Ovako ćeš odbolovati sam neko vrijeme i poslije biti kao nov.... Ako razmišljaš: "Pa što ona mene ne ostavi ako me već ne voli?!" tog ćeš se načekat... Teško je nekog ostavit poslije toliko vremena i priznati da je stvarno gotovo. Ako imaš snage, uradi to sam, biće ti lakše.
O Bože, hvala ti na sretnoj vezi!!