banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 17:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Sledeća

Zasto je doslo do prekida u vasim bivsim vezama? (po jedan glas za svaku vezu)
Djevojka je bila nezadovoljna vezom 26%  26%  [ 40 ]
Momak je bio nezadovoljan vezom 16%  16%  [ 25 ]
Oboje su bili nezadovoljni vezom (sporazumno) 14%  14%  [ 21 ]
Djevojka je prevarila momka - u toku veze 6%  6%  [ 10 ]
Momak je prevario djevojku - u toku veze 3%  3%  [ 5 ]
Djevojka je nasla novog momka 8%  8%  [ 12 ]
Momak je nasao novu djevojku 2%  2%  [ 3 ]
Ostalo 25%  25%  [ 38 ]
Ukupno glasova : 154
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2009, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Znaci nije te voljela!!
Prestani da ju idealizujes i da sebe samosazaljevas :-? Volio si ju.. Ostavila te.. Nije kraj svijeta.. Ima nas koji smo ostavljani, koji smo patili, koji smo mislili da cemo umrijeti jer je bas ta osoba ona prava za nas.. I onda dodje neko i zaboravis da si volio prije.. Ajde, gore glavu i ne jauci k'o Damjanov Zelenko :P

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
ajkula je napisao:
Znaci nije te voljela!!
Prestani da ju idealizujes i da sebe samosazaljevas :-? Volio si ju.. Ostavila te.. Nije kraj svijeta.. Ima nas koji smo ostavljani, koji smo patili, koji smo mislili da cemo umrijeti jer je bas ta osoba ona prava za nas.. I onda dodje neko i zaboravis da si volio prije.. Ajde, gore glavu i ne jauci k'o Damjanov Zelenko :P

Slažem se. Samo sebi praviš još gore kad se bacaš u neki bedak, onda ti sve još crnje izgleda.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Uvijek naiđe druga kad se najmanje nadaš...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
voles jednom u zivotu,
da l' bogatu ili sirotu,
to ne pita pamet, nego srce.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
cicak je napisao:
voles jednom u zivotu,
da l' bogatu ili sirotu,

Potpisujem..

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Citiraj:
voles jednom u zivotu,
da l' bogatu ili sirotu,

Ipak mislim da je moguće voljeti više puta, možda svaki put na neki specifičan način, ali da je moguće. Specifična po tome u kojim godinama je doživljena.
Ne može se upoređivati mladalačka prva ljubav sa nekom kasnijom zrelijom ljubavi.
Prva ostavlja traga jer je prva i jer je nabijena emocijama, poznija ljubav je dublja i čak smirenija...
A opet sve ljubavi su priča za sebe iako možda slično počinju, a takođe i kraj ljubavi je priča za sebe koja završava zbog raznih razloga i na razne načine.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
u tome i jeste kvaka.
kad dodju kasnije, teze se podnosi gubitak.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2011, 09:59
Poslednja veza koja je "pukla" je bila produkt obostranog nezadovoljstva mada bih mogla staviti glas kada bi bilo vise opcija i za jos poneku :D :oops:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xG0yuWTaQKo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 18:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:47
Procitah sve od pocetka.
Evo, i ova izgubljena dusa trazi savjet.

Moja prica je slicna ratkop-ovoj. Recimo, slicna.

Godina i po dana. Dosta smo razliciti, no sve je stimalo bas kako treba. Najezis se kad ti prica o zajednickoj buducnosti.
Oboje smo i ranije bivali u "duzim" vezama. Studenti smo, oboje imamo jos najmanje godinu da zavrsimo. Neizvjesnu buducnost.

Nema osoba sa strane, nema ljubomore, nicega. Osim njegove teske naravi. I mog prgavog jezika.:)

On je u depresiji vec duze vrijeme. Cini mi se od pocetka veze, samo je to vjesto skrivao na pocetku dok se jos nisam upecala.
Zbog neostvarenih snova, zbog materijalnog statusa i malih milion razloga. Lako odustaje od svega, nekad kao pusten niz vodu.
Ja sam odgajana "ostro", prozivjela sam gore stvari, te sam, zeljeci mu pomoci, nenamjerno povrijedjivala njegovu sujetu, ego... sta vec. Dosta puta mi je to prigovarao. To su za njega bili udarci, za mene tek grube rijeci koje su za cilj imale da se digne na noge, i prestane kukati.

Uzasno je tesko voljeti osobu u takvom stanju, iako sam i sama bivala u gorim.
Pa raskini, pa se pomiri. Kad se pomirimo - veza bolja nego prije. Trudi se, iznenadjuje me, ja njega. To je ono sto me stalno vracalo!

Impulsivna sam, strastvena. Pa greska koju sam ja cinila bio je nepromisljen raskid, i lako pomirenje.
Ljudi se lako naviknu na to. Desavalo mi se da sam ja tri dana "na iglama", zovne me, i kaze da to nije bio raskid vec da se naljutio.

Kad sam ga prvi put "izgubila" (uh, dosta navodnika) shvatila sam koliko mi znaci, te sam nadalje pazila sta pricam, shvatila da ne iskazujemo ljubav na isti nacin, te mu se prilagodila. Poslije toga, kad je i on shvatio da ga volim, raskidi mu nisu tesko padali.

Medjutim problem se vracao, cim ne uradim nesto sto bi njemu znacilo, on se ne javlja dva dana. Ne uradim, jer ne citam misli.
On kao da kad je u toj fazi, prvo gurne nasu vezu pod voz.

Sad sam i ja polako otupila, ne znam ima li smisla da jedno gura vezu, da se prilagodjava.
Pitam se da li su to uopste faze, ili crta njegovog karaktera.

Da li je stvarno tolika kukavica, pa uzima za razlog njegovo stanje, i nema mi hrabrosti reci u lice da je kraj?
Ili sam ga povrijedila negdje prije, nije siguran u nas, i nije u stanju da daje energiju?

U svakom slucaju, ne zna se ko je zbunjeniji od nas dvoje.

Napisah se, hvala.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Teška narav? Odyebi to što prije! Nisi psiholog da ga liječiš, nek se liječi sam.

U stvari, ne slušaj mene.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Dok se ti sama sa sobom ne dogovoriš i dok ti u glavi ne klikne nešto pa kažeš sebi:"Sad je kraj. Vrijeme je da krenem dalje" i ne okončaš to džaba je sve ono što mi ovdje napišemo. Iz toga što si napisala je jasno da to nije zdrava veza. Ali znam iz svog ličnog iskustva a i iskustva drugih ljudi da to nije jednostavno i treba vrijeme da sve to sazri. Može neko reći ovako i onako, da si slaba, da ne treba to da radiš i da to presiječeš odmah. Ali ako nisi 100% sigurna u odluke koje donosiš... nije vrijeme.

Meni je trebalo 3 mjeseca da raskinem vezu od skoro 3 godine...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:47
Ja sam to tako definisala. Mozda i nema tesku narav, vec ono sto ispoljava je posljedica prolaska kroz los period.
I onda se zamislim kad bi se zadesile povoljnije okolnosti za njegovo raspolozenje - diploma, posao, da bi se stvari promijenile.

Hvala ti talija, na savjetu. Vrlo vjerovatno da cu to i uraditi, jer nisam u nezavidnoj situaciji ni sama.
Treba mi dosta energije da sebe dovedem u red, a ne da je jos gubim na druge.

Inace sam realna, znam prepoznati beznadezne slucajeve.:) Ali, zna se desiti da dva mjeseca poslije 2-3 dana "prekida", budu kao iz bajke.

Navikla sam covjeka na raskid, zna da cu mu se vratiti. Kad bih pokusala napraviti ga ljubomornim (sto kod vecine pali), mislim da bih ucinila sebi medvjedju uslugu-tip je kojem je sigurnost u vezi najbitnija.

Ja bih voljela da mi i momci odgovore, da li misle da je u pitanju povrijedjen muski ego ili vas ta neostvarenost zaista toliko koci?Ili je on neko ko jednostavno ne zna sta zeli?

Da, godinu i po intenzivne veze - sad kao da ga ne poznajem.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:45 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
tako ti je to u zivotu, neko od dve strane mora da gura tachke..

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema od te veze nista :-? Sto duze u njoj ostajes, sve gore ce ti biti iz nje izaci. Pogotovo ako si naucila da se dajes i da vuces. Pazi samo da za kraj ne dobijes pljusku u lice u vidu: " Nisi bila vrijedna da bih se i ja davao i ulagao u vezu."

Sve se preboli pa i cinjenica da vise nikada neces biti u stanju da volis tako kako si volio tog nekog.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jedine idealne i romanticne veze su one koje se ne ostvare.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Samo sam tebe cekao :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa mora neko da ih ubije u pojam,a ja se smatram kompetentnim :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
svinje muške :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A da za promjenu napisete koju pametnu? Curi nije do zajebancije :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]