XIX century je napisao:
fantastikus1 je napisao:
Takav mentalni sklop je kod velikog broja uspjesnih(citaj dobro udatih) mladih zena.
pa to obično ide ako joj je mama od malih nogu pričala i svojim primjerom pokazivala kako se stručno pelješi muškarac. To one drugačije ne mogu savladati.

..ma ne'a pojma i ugl. nije tacno. pa logicno je da je 9 od 10 sponzorusa(one o kojima vi govorite) golo i boso uslo u takvu vezu...a te sto su im mame bile "uspjesne" sad se skoluju na privatnim fakultetima sirom svijeta. i josh (ko ebe muskarce, i ja sam magarac) ne iskoristiti svoj besprekoran fizicki izgled ukomponovan sa odredjenim stilom i pricom (... pa i treptanje okicama ) je mazohizam ili zena od "karijere" a prava "umjetnost" postaje iskoristiti i zadrzati takvu priliku za sebe. ovde ne govorim o lokalnim vlasnicima kafica i prevarom privatiziranih preduzeca, tatinim sinovima vec o sposobnim muskarcima. i definitivno je neko gore pravilno napisao: pojam sponzoruse treba vezati za one koje iz matrijalnog interesa spavaju sa ozenjenima,bogaljima,starijima 20 i vise godina itd.
i, vjerujem, mlada,zgodna i sposobna zena koja je u "lovu" na svoju priliku i kojoj fizicki izgled muskarca nije presudan(osim novca,mora biti i neka prica,talasna duzina itd), sebe ne smatra sponzorusom. po vasoj logici proizaslo bi da je svaka koja se uda za starijeg i imucnijeg muskarca sponzorusa
manitu, to zavisi od motiva i pobuda prije svega, a onda ono drugo šta dođe poslije. Ja znam da su žene koje se " dobro udaju" uglavnom vrhunske tuke koje su idealne za moždano degradiranje svakog iole pametnog muškarca sa dostojanstvom. Tj. žene kojima je to vrhunski cilj.. a kako nisu mame njihove? Pa ja znam jednu kojoj muž radi dva posla da poplaća njen kič i nakit , a takva joj je bila i mama, i baba!? znam joj i babu! , a takva joj je i sestra. Teče u familiji.