banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 21:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sledeća

Zasto je doslo do prekida u vasim bivsim vezama? (po jedan glas za svaku vezu)
Djevojka je bila nezadovoljna vezom 26%  26%  [ 40 ]
Momak je bio nezadovoljan vezom 16%  16%  [ 25 ]
Oboje su bili nezadovoljni vezom (sporazumno) 14%  14%  [ 21 ]
Djevojka je prevarila momka - u toku veze 6%  6%  [ 10 ]
Momak je prevario djevojku - u toku veze 3%  3%  [ 5 ]
Djevojka je nasla novog momka 8%  8%  [ 12 ]
Momak je nasao novu djevojku 2%  2%  [ 3 ]
Ostalo 25%  25%  [ 38 ]
Ukupno glasova : 154
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2008, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
XIX century je napisao:
Nicole je napisao:
Zasto imam osecaj da ti je pomalo krivo sto si to napravila??? :wink:

zato što emocije nisu matematika, i uvijek su ambivalentne. :) :D

Ma ne kazem ja... :D

Ajde necemo je vise cviliti... Bilo pa proslo... :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Nicole je napisao:
XIX century je napisao:
Nicole je napisao:
Zasto imam osecaj da ti je pomalo krivo sto si to napravila??? :wink:

zato što emocije nisu matematika, i uvijek su ambivalentne. :) :D

Ma ne kazem ja... :D

Ajde necemo je vise cviliti... Bilo pa proslo... :wink:

Znaci, polozila sam ispit? :lol: Tako je, bilo pa proslo. Kako je bilo, bilo je, vise biti nece. Idemo dalje :D !

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 00:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Dec 2008, 13:52
Nego ne isprica najvaznije-kako si raskinula? :) Pa to je topic!

P.S. (Ima li te uopste...)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka

Tu sam, tu sam :)

Jednostavno bila sam iskrena i rekla kako mislim da nismo jedno za drugo jer nemamo zajedničkih tema, jer se ne osjećam više ugodno, ukazala malo njemu na neke njegove ''greške'' (na fin način, da ne mislite da sam ga iznapadala) i tako...

Ja mislim da je i u vezi a i kada se raskida najvažnije biti iskren, iskren i samo iskren.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
XIX century je napisao:
MonaLisa je napisao:
Inace se lako rasplacem, a ovo mi se sve nekako skupilo pa je buknulo! :lol: Zao mi je bilo da njega povrijedim jer zaista nije nista kriv, nego jednostavno ne ide. Ma ne pitajte... I meni je ponekad tesko objasniti svoje suze. :confused1:

heh. pa dobro, sretno ti ubuduće onda. mlada si ti, biće momaka, tovar. 8) :wink: :D

Tesko i onom koji bude sljedeci momak, kako je nogirala jednog nogirace i drugog. Ali to nije osudjivanje, to je samo zenska priroda, one nisu krive sto izgube osjecaj. Ali zato muskarac kad dodje taj trenutak treba da kaze kao doktor Igi "okrenuo se nasmesio se samo i upito mrtav hladan izvini mi se znamo". Jer ako uzimas ozbiljno svaku koja te nogira izgubis zivce bez veze i osudjujes bez potrebe cijelu jednu vrstu koja nije kriva sto ju je priroda takvu stvorila. Meni samo nije jasno kako neko moze plakati i raditi nesto. Jer ako places znaci da ti je zao zbog toga, a ako ti je zao kako to onda radis? U postu kaze nije nista kriv, ali dajem mu nogu. Kontradiktorno. Ali kad malo bolje proucimo zensku psihologiju vidimo da u podsvijesti nema zaljenja, vec suze sluze samo kako bi se ublazile posljedice da druga osoba ne misli o tebi kao zloj. Znaci, nisi mi zanimljiv vise, ali iako nisi kriv evo ti noga, par suzica i ko te jebe sto si ulozio toliko truda da me ucinis sretnom. Znaci samo zato sto nisi vise zanimljivi klovn ne svidjas mi se i idem traziti drugog dasu(koji ce vjerovatno nakon negog vremena slicno proci ako ne bude "zanimljiv"). Tako da dolazimo do zakljucka, ako neko hoce s tobom hoce ako nece najbolje ga je pustiti da ide svojim putem i sretno mu.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 19:26 
Početnik
Početnik

Auuuu, ala se zakuvaa

I to u dva dana. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 19:31 
Početnik
Početnik

Mona Lisa, meni samo nije jasno sta si ti skontala da je bilo u pitanju kod vas - sto ste se uopste skontali vas dvoje na pocetku? Valjda je bilo dovoljno "materijala"? I sta onda bi na kraju? Je li zakljucak da se materijal vremenom izgubio, potrosio ili je bila tvoja losa procjena na pocetku veze?

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 19:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2007, 18:14
vim je napisao:
Tesko i onom koji bude sljedeci momak, kako je nogirala jednog nogirace i drugog. Ali to nije osudjivanje, to je samo zenska priroda, one nisu krive sto izgube osjecaj. Ali zato muskarac kad dodje taj trenutak treba da kaze kao doktor Igi "okrenuo se nasmesio se samo i upito mrtav hladan izvini mi se znamo".

kakav lik :confused2:

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 19:39 
Početnik
Početnik

vim je napisao:
XIX century je napisao:
MonaLisa je napisao:
Inace se lako rasplacem, a ovo mi se sve nekako skupilo pa je buknulo! :lol: Zao mi je bilo da njega povrijedim jer zaista nije nista kriv, nego jednostavno ne ide. Ma ne pitajte... I meni je ponekad tesko objasniti svoje suze. :confused1:

heh. pa dobro, sretno ti ubuduće onda. mlada si ti, biće momaka, tovar. 8) :wink: :D

Tesko i onom koji bude sljedeci momak, kako je nogirala jednog nogirace i drugog. Ali to nije osudjivanje, to je samo zenska priroda, one nisu krive sto izgube osjecaj. Ali zato muskarac kad dodje taj trenutak treba da kaze kao doktor Igi "okrenuo se nasmesio se samo i upito mrtav hladan izvini mi se znamo". Jer ako uzimas ozbiljno svaku koja te nogira izgubis zivce bez veze i osudjujes bez potrebe cijelu jednu vrstu koja nije kriva sto ju je priroda takvu stvorila. Meni samo nije jasno kako neko moze plakati i raditi nesto. Jer ako places znaci da ti je zao zbog toga, a ako ti je zao kako to onda radis? U postu kaze nije nista kriv, ali dajem mu nogu. Kontradiktorno. Ali kad malo bolje proucimo zensku psihologiju vidimo da u podsvijesti nema zaljenja, vec suze sluze samo kako bi se ublazile posljedice da druga osoba ne misli o tebi kao zloj. Znaci, nisi mi zanimljiv vise, ali iako nisi kriv evo ti noga, par suzica i ko te jebe sto si ulozio toliko truda da me ucinis sretnom. Znaci samo zato sto nisi vise zanimljivi klovn ne svidjas mi se i idem traziti drugog dasu(koji ce vjerovatno nakon negog vremena slicno proci ako ne bude "zanimljiv"). Tako da dolazimo do zakljucka, ako neko hoce s tobom hoce ako nece najbolje ga je pustiti da ide svojim putem i sretno mu.

Lijepo si rekao dosta toga Tim. Ima par stvari koje zasluzuju ispravku po meni. Rekla je da nije kriv ali da jednostavno ne ide. Sto znaci da se ljudi nisu slagali. To dopusta cinjenicu da momak nije kriv ali i da ona moze da pusti suzu za njim jer joj je ipak dovoljno drag da joj bude zao sto to mora da uradi i nanese mu bol, iako je to na duze staze dobro rjesenje za oboje- jer sto da se sile da budu zajedno ako stvarno nisu jedno za drugo. I sto bi se suzama trudila da ne ispadne zla, sta je briga kad vec raskida sa momkom kakvo ce misljenje dalje imati o njoj. Mislim, govorim hipoteticki, naravno da svima nama treba da je stalo da budemo sto bolji prema drugima.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka

Kao prvo vim, ne znaš ti šta sam ja već u svojim zelenim godinama prošla sa momcima da imaš pravo tvrditi da sam bezosjećajna i pričati o ''stereotipima'' žena.
Borko je dijelom u pravu. Drag je momak i dobar, ali ne znači da mi ništa nije smetalo. Ne zna se ponašati u vezi i nismo uspjeli uspostaviti komunikaciju. Kad kažem da nije kriv, ustvari sam mislila to da nije ništa loše uradio ili pogriješio prema meni.
Plakala sam iz razloga što sam znala da je njemu stalo do mene. Da je mlad i ranjiv isto kao i ja. Sjećam se i da sam mu rekla kako će i njega i mene još puno toga dočekati, i dobrog i lošeg, ali da je to jednostavno tako. Jer on je zaista dijete, stariji od mene, ali ipak veće dijete.

Osim toga, malada sam i razumljivo je da i ja griješim. Ne kajem se što sam bila s njim, ali ni zbog raskida. Krenuli smo jer sam znala da je drag momak i mislila sam da je možda moguće da od same simpatije prema njemu postane nešto više. A skriveni razlog je bio i, moram priznati, taj što sam se prilično napatila prije njega i htjela sam samo da pokušam biti sretna. Ali na žalost, srce se ne može ni na šta natjerati.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Citiraj:
Tesko i onom koji bude sljedeci momak, kako je nogirala jednog nogirace i drugog. Ali to nije osudjivanje, to je samo zenska priroda, one nisu krive sto izgube osjecaj.

Vime ne pretjeruj, to je pola-pola, nekada se musko prvo ohladi, nekada zensko... A ovo tvoje stoji za droljaste cure koje varaju, ako je jednog, ima sigurno 90% sanse da ce i drugog prevariti, kao i za one koje "pripreme" sebi novog momka, pa onda raskinu, vjerovatno je da ce to raditi i dalje.
A svaka cast ako si bila 100% iskrena, to je jako bitno, jer se ne moze poslije bas biti dobar sa tom osobom ako sazna kasnije da si mu lagala ili ga ogovarala iza ledja, a vamo njemu sve fino i krasno...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma da, nista ja nisam rekao lose, stavise ja sam uvijek taj koji kaze da svako ima pravo na slobodan izbor i da se niko ne treba natjeravati ni na sta sto ne zeli nego da svako ima slobodan izbor. Ali iz svog dugogodisnjeg iskustva i iskustva mojih prijatelja znam cim sam procitao da je momak u gornjem postu bio dobar odmah sam znao da je nogiran jer kad je momak dobar to podsvjesno odbija zene. Ne znam zasto, dakle ne osudjujem zene zbog toga jer to je prirodnoi one ne mogu protiv svojih prirodnih osjecanja. I u zivotinjskom svijetu najagresivniji muzijak ima sve zenke, tako da ja tu samo govorim o cinjenicama, a ne generalizujem. I sami smo imali prilike citati na jednom od postova kako su neke ostavile momke zato sto su bili "mutavci", a to u prevodu znaci da nisu bili dovoljno agresivni.
Kod muskarca je druga situacija. On kad ostavlja curu onda to nije toliko podlo, dakle nije bez razloga. Razlog je najcesce da nadje drugu koja mu se vise svidja, najcesce fizicki i to je to. Dok kod zena imamo izgovore da ga ostavlja, ali ne moze objasniti zasto, zna jednostavno da je vise ne privlaci iako ni sama ne zna zasto. I onda imamo priliku da prosjecan "mutavac" ostane iznenadjen i ne zna zasto. Samo mu kaze nismo jedno za drugo i slicne gluposti. Ali u psihologiji se zna uzrok i to je da prirodno zena ne osjeca seksualnu privlacnost prema "mutavcu"(dobrom momku) kako ih one prekrstise u jednom od prethodnih postova.
Opet bih da napomenem dakle da nisam na nikoga mislio pojedinacno, vec samo ukazivao na prirodne zakone psiholoski koji vladaju medju polovima. Dakle, muskarci imaju tu prirodnu gresku da se lako pale na druge zenske, dok zene imaju tu gresku da se pale na bad boys. Znaci niko nije postedjen losih stvari i kao sto rekoh imamo ih svi. Samo sto sam u mom prethodnom postu istakao zenske negativnosti, dok u ovom postu sam ukazao i na muske. Sta je onda lijek. Nema ga. Jer ne mozemo protiv prirode. Zena (prosjecna) jednostavno ne osjeca privlacnost prema dobrom momku isto kao sto muskarac ne osjeca privlacnost prema ruznoj curi. Iako postoji relativnost u shvatanju ovih pojmova kod svakoga pa onda svi uspiju naci sebi para, ali im cesto ne odgovara i onda se desavaju razvodi. Mozda sam ovaj post vise trebao staviti u teme sa psihologijom, ali posto je ovdje naveden primjer bolje se uklapa.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
No-no-no teta Vime!
Previse je generalizacije, svakako da ima dosta djevojaka koje vole "baje" koji su galamdzije, agresivni, ne postuju ih, ali ima daleko vise djeovjaka koje vole pristojne momke. Licno smatram da vecina zena voli zlatnu sredinu, kulturnog momka koji nije previse bucan, ali da ujedno zna uvijek ubaciti nesto novo u vezu i zivot uopste, da je dinamican ali ne mnogo napadan, ne valja krajnjost kada je hiperaktivan, ali mislim da je jos gore kada je sav kao tuta, sutljiv, sve mu je svejedno, bezivotan sav...

Eh, za ovo oko raskida, ebiga, to je istina da je dobar dio zena je neiskren, mozda je to stvarno urodjeno, hiljade godina muske dominacije, morale su se cesto dovijati i zamazivati istinu, ipak su to vijekovi opresije nad njima, zene su bile fizicki i egzistencijalno ugrozene i obespravljene, pa je lukavstvo cesto spasavalo glavu, moralo je malo toga ostati i danas. No, ostaje cinjenica da M i Z NISU isti, neko mora biti jaci, neko iskreniji, neko vrijedniji (kada se uzme generalno prosjek), nije za ocekivati da budu isti u svemu.

Skoro svaka ce pucati te gnusne price "ti si previse dobar za mene" "ne osjecam vise to", umjesto da se fino udari medju rogove "e, ne volim te vise", "svidja mi se drugi", sta ces, muski vole istinu.

Da muski ostavljaju zbog drugih riba, hmmm, nisam imao bas puno takvih iskustava sa svojim drugovima.

Moras nekada skuziti da jednostavno ili ne ide, pojavi se previse razlika izmedju dvoje ljudi, jedno prestane iz ovog ili onog razloga gajiti znacajna osjecanja prema drugom, mozda su u pogresno vrijeme zajedno, ko ce znati, cinjenica je da se 99% veza i vishe raskida, a i one sto zavrse brakom imaju debele sanse da se prekinu, ne mozes toliko generalizovati, razlozi su brojni, ali je krucijalno biti iskren prema osobi i reci na cemu je, jer je treba sutra pogledati u oci.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2008, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka

vim je napisao:
Ali iz svog dugogodisnjeg iskustva i iskustva mojih prijatelja znam cim sam procitao da je momak u gornjem postu bio dobar odmah sam znao da je nogiran jer kad je momak dobar to podsvjesno odbija zene.

Eto, a momak u koga sam se ja zaljubila i koji je ostavio mene je takođe dobar. Vole ga i djeca i mame i bake i ja. Ali eto, nije bio ostavljen s moje strane.

Rakun_Slavko je napisao:
No Licno smatram da vecina zena voli zlatnu sredinu, kulturnog momka koji nije previse bucan, ali da ujedno zna uvijek ubaciti nesto novo u vezu i zivot uopste, da je dinamican ali ne mnogo napadan, ne valja krajnjost kada je hiperaktivan, ali mislim da je jos gore kada je sav kao tuta, sutljiv, sve mu je svejedno, bezivotan sav...

Tačno. Upravo momak kakavog ja želim treba da bude prije svega džentlmen :D , šarmantan, da zna lijepo da se odnosi prema nježnijem polu. Ali isto tako treba da je duhovit, komunikativan i pametan. Taj moj bivši nije imao niti jednu od te tri osobine, na žalost.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2008, 14:06 
Početnik
Početnik

Nazalost, ja sam trenutno zauzet... :)

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2008, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka

borkoBL je napisao:
Nazalost, ja sam trenutno zauzet... :)

:lol: Ali razmišljaš da raskineš? :D

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2008, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Taj moj bivši nije imao niti jednu od te tri osobine, na žalost.

Pa sta si onda radila sa njim ? :D

Mora da je u pitanju neki dokoljenko :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2008, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka

V@nja je napisao:
Citiraj:
Taj moj bivši nije imao niti jednu od te tri osobine, na žalost.

Pa sta si onda radila sa njim ? :D

Mora da je u pitanju neki dokoljenko :lol:

Nije sve crno-bijelo. Nešto je i sivo...

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2008, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Eto, a momak u koga sam se ja zaljubila i koji je ostavio mene je takođe dobar. Vole ga i djeca i mame i bake i ja. Ali eto, nije bio ostavljen s moje strane.

Da je bio dobar nebi te ostavio. Sto implicira da je bio klasik, znaci debelokozac. A to sto je dobar prema babama i mamama to ne utice nista.

Citiraj:
Tačno. Upravo momak kakavog ja želim treba da bude prije svega džentlmen :D , šarmantan, da zna lijepo da se odnosi prema nježnijem polu. Ali isto tako treba da je duhovit, komunikativan i pametan. Taj moj bivši nije imao niti jednu od te tri osobine, na žalost.

Cudno, obicno dobri momci to imaju. Ali ako nije imao ni jednu od ovih osobina ispada da je bio neki retard. Kako si se onda mogla zaljubiti u takvoga? Moguce da kod tebe onda nije klasican slucaj kao sto se bicno dogadja.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2009, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka

vim je napisao:
MonaLisa je napisao:

Da je bio dobar nebi te ostavio. Sto implicira da je bio klasik, znaci debelokozac. A to sto je dobar prema babama i mamama to ne utice nista.

Citiraj:

Cudno, obicno dobri momci to imaju. Ali ako nije imao ni jednu od ovih osobina ispada da je bio neki retard. Kako si se onda mogla zaljubiti u takvoga? Moguce da kod tebe onda nije klasican slucaj kao sto se bicno dogadja.

Kako ti vime uvijek savršeno analiziraš ljude :roll: . Nemože se svemu dati definicija, naročito ne ako ne poznaješ cijelu priču, osobe o kojima se tu radi i kako se tu ko osjećao. Faktora je mnogo, ne možeš nekoga prozvati ovakvim ili onakvim. I kakvo je to pravilo da dobri momci ne ostavljaju cure? Znači, ako si dobar onda mora da si zaljubljen do ušiju i držiš curu kao malo vode na dlanu? E nije to baš tako.
I nisam uopšte rekla da sam se zaljubila u tog kojeg sam ostavila. Upravo zato sam da i ostavila jer sam shvatila da su to bile samo simpatije i da sam se zaletjela. A nemoj molim te da se i zbog toga moram pravdati, već sam to rekla u užoj verziji, šira verzija bi bila malo veća auto-psihoanaliza i filozofija, a nemam potrebu da se pravdam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]