Hristov je napisao:
a nije svaka djevojka od 19-20 godina spremna i voljna za brak
Varaš se, devojka od 19-20 je najspremnija za brak(tako ona tada misli)

jer nema pojma o čemu misli...
.(čast izuzetcima)Kad sam ja imala 19 sanjala sam o tome da se udam za decka kojeg ću puno voleti i koji će isto osećati za mene, da venčanje bude u Hramu Hrista Spasitelja ili u nekom pravoslavnom iz ko zna kog veka, da na venčanju budu svi nama dragi ljudi i da to bude najlepši dan za nas dvoje, da imamo troje dece, i naravno da živimo "srećno do kraja života"...
Znaš o čemu sada sanjam?
Da mi se to nikada ne desi! Nažalost.... Ali tako je...
@vim
Izvini na neumesnoj šali mog prethodnog posta jer koliko vidim da je stvarno istina sve o čemu si govorio...
Žao mi je jako ako je to sve tako ispalo i ako ta devojka stvarno toliko vredi nemoj pustiti tek tako...
Pusti razliku u godinama... Pa nećete se venčavati... A uostalom na kraju krajeva i što da ne... Kad bi bilo...
Nije problem što si se izlajao na forumu, ionako te niko ne zna a i onaj ko zna ne verujem da bih ti napravio problem...
Devojke su ti čudne, jako... Ko zna šta se mota po njenoj glavi ali neće te niko pojesti ako je pitaš... Stariji si, valjda ti nije problem, porazgovaraj otvoreno, možda se samo uplašila...
Najlakše je pustiti kraju sve... A mnogo je teško pokazati malo dobre volje i želje...
I nemoj tugovati, proći će

U ljubavi postoje pravila samo ako ih poštujemo a ako ne....