banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 12:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 216 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2012, 13:15 
I brazilke imaju najljepse dupe...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Što jest jes, nije uzalud karneval u Riju poznat širom planete. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Džontra je napisao:
Mislim da je ljubav, a ne vjera i nacija pokretačka snaga ove naše planete

Cega si se ti nagutao danas? Vec treca tema u kojoj pises o ljubavi... Hajd' malo spamuj, zivota ti! 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
tensSa je napisao:
I brazilke imaju najljepse dupe...

+1

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 14:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Sve zavisi ko je kakav, recimo moji starci su gledali da im partner bude pripadnik srpskog naroda, ja licno nemam problema sa tim, a ni kad je neko iz mjesanog braka. Jedino, sto sam primjetio da oni koji su iz mjesanih brakova uvijek u sukobu sa sredinom u kojoj obitavaju, nije obavezno tako ali vrlo cesto, meni licno bude ponekad zao, jer to je borba protiv vjetrenjaca, a ljudi ko ljudi uvijek su skloni ka dominaciji koja vodi preko precica, kao ja sam cist, a ti si mjesan, pa sam ja sad zbog svoje cistokrvne rase prav, a ti si debil i to se vrlo jako voli isticati. A, svako ima neke svoje bube u vugelu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 21:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jun 2012, 23:57
Suncica_88 je napisao:
Znam da je bilo slicnih tema u vezi mjesanih brakova,ali mene konkretno zanima jedno pitanje...

Nisam sa ovih prostora i mene zanima kako nasa okolina gleda na djecu iz mjesanog braka--tj.,sklapanje braka "cistokrvnog" sa djetotom iz "mjesanog braka"???

Pre neki dan sam usla u raspravu i druga osoba je tvrdila da sa takvima ne treba ulaziti u brak jer bi tek bilo komplikacija--da bi se opet tu mjesala krv i sl. Argument je bio da se treba i gledati sira porodica a ne samo roditelji tog djeteta. :mad: :confused1: Meni je to malo nejasno...

Da cujem vasa misljenja??

Poz svima :D

To su gluposti.....Bas me briga ko mu je bio deda ili cukundeda-kad bi svi tako gledali niko ni sa kim ne bi ni ulazio u bracnu zajednicu.....

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 09:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Talija je napisao:
Kad se prisjetim kako su funkcionisali miješani brakovi koje sam poznavala mogu reći da su funkcionalisali na isti kalup - nije se obiljažavao ni katolički ni pravoslavni Božić, niti Bajram, eventualno nova godina i kraj. Do duše, sve su to bile starije generacije, generacije mojih roditelja, u vrijeme kada je bilo "in" biti komunista, a ne religiozan.

mesani brakovi su nemoguci na balkanu, to se videlo i u prethodnom ratu,more rasturenih brakova i uludo ulupanih zivota.Mnogo idealizacije i foiranja na temi.Ili sto kaze moj pokojni deda, laprdate bezveze

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema pravila. Raspadaju se i neki "podobni" brakovi a neki "nepodobni" opstaju.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 09:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pa ja znam za tri čet'r mješana braka koji su nastali prije rata, održali se za rata, i, vid vraga, i dalje traju...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 09:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Nema pravila. Raspadaju se i neki "podobni" brakovi a neki "nepodobni" opstaju.

Danas se sve raspada, ali mesani brakovi sigurno traze dodatan trud da se odrze.Nisam video jedan mesovit brak da je izasao na dobro, samo neki problemi, trzavice, posebno ako je jedan supruznik islamske vere, po pravilu deca prime islam.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mora da znači, sve je stvar dogovora između supružnika.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Pa ako ih ti nisi vidio ne znači da ne postoje. Postoje. I baš kao što reče Talija, nema pravila. Raspadaju se i "regularni" brakovi.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 09:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

mrkvica je napisao:
Pa ako ih ti nisi vidio ne znači da ne postoje. Postoje. I baš kao što reče Talija, nema pravila. Raspadaju se i "regularni" brakovi.

sigurno da postoje ali je ne bih mogao da ne opsujem npr ustase ili turke ponekad, i sta onda ako mi je zena hrvatica ili muslimanka? Stav rodbine? ipak je to bitno, i video sam da na kraju takve stvari dovedu do razlaza,na balkanu okruzenje ima veliki uticaj na jedinku

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
RainMan je napisao:
mrkvica je napisao:

Stav rodbine?

Jest...najbitnije je kad odlučuješ o budućnosti svog života, šta će ti tetka reći...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 09:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Pa takvi kao ti sigurno neće ući u brak sa ženom druge nacionalnosti. To je jasno. I da, raspadaju se brakovi iz raznoraznih razloga. Ali da su mješoviti brakovi na Balkanu nemoguća misija, nije tačno.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
RainMan je napisao:
mrkvica je napisao:

Stav rodbine?

Jest...najbitnije je kad odlučuješ o budućnosti svog života, šta će ti tetka reći...

naravno da je bitno, zivotno iskustvo starijih treba da se postuje 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RainMan je napisao:
sigurno da postoje ali je ne bih mogao da ne opsujem npr ustase ili turke ponekad, i sta onda ako mi je zena hrvatica ili muslimanka?

Sve i da ti je žena iste nacionalnosti kao i ti, zar moraš da psuješ? Bilo koga, bilo šta?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2012, 17:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
RainMan je napisao:
sigurno da postoje ali je ne bih mogao da ne opsujem npr ustase ili turke ponekad, i sta onda ako mi je zena hrvatica ili muslimanka?

Sve i da ti je žena iste nacionalnosti kao i ti, zar moraš da psuješ? Bilo koga, bilo šta?

Naravno da ponekad moram, ovo je balkan lutko :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2012, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Suncica_88 je napisao:
Drago mi je :) A bi l' imali problem da je pola bosnjakina/muslimanka???

Uhhh tek sada vidim pitanje poslije 100000 godina :)

pa mislim da jeste problem ovdje na ovim prostorima ti mjesani brakovi bi se trebali izbjegavati ako ikako mogu jer se ovdje u Bosni vodi jedan tihi dugorocan nacionalno-vjerski rat ko ce ustvari vladati Bosnom i to traje vec ihaj haj

npr da imam dva sina jedan ozeni Srpkinju drugi Bosnjakinju a djeca to dvoje sinova se npr izjasne sa jedne strane Srbi a sa druge strane ovi drugi kao Bosnjaci i zapuca se i onda maltene puca rodjak na rodjaka balkan je prosaran tim i takvim slucajevima unazad stotine godina...a naravno vidimo kakve probleme smo imali unazad sto godina uvijek smo ratovali u velikom broju i protiv potomaka tih iz mjesanih brakova koji su prelazili na "drugu" stranu jal u Hrvate jal u Bosnjake...tako da nisam pobornik takvih brakova

mislim da je puno bolje da ja svoju djecu usmjerim i ukazem na dobrobiti jednonacionalnih brakova nego da lupam glavu oce mi se unuk zvati nedaj boze Mustafa ili Josip pa da mu se deda okrece u grobu ili jos gore da mi taj isti unuk sebe naziva velikim Bosnjakom ili velikim Hrvatom pa da kaci na fejs "Noz,kolac Jasenovac" i da mrzi Srbe a istorija nas uci da upravo ti polutani su inace puni mrznje prema narodu iz kojeg su potekli tj puni mrznje prema onom narodu kojeg su se odrekli kad je doslo vrijeme da se odabere ili-ili :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2012, 01:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Posto zivim u jednoj Bosnjackoj sredini poznajem pomalo obicaje Bosnjaka npr ako Bosnjak ozeni Srpkinju ili Hrvaticu i prevede na islam to je velika stvar to ustvari od braka stvara jos vecu stvar jer su doveli jos jednog u svoje "redove" a kad Bosnjakinja se uda za Srbina ili Hrvata eee brate onda popizde to prica carsija danima/mjesecima to bude velika sramota a porodica cesto izvrnuta ruglu i podsmijavanju....tako da...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 216 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]