banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jul 2010, 09:26 
Talija je napisao:
Ne volim kad cura/žena pred publikom napada momka/muža (napadaj ga kad niko ne vidi, a ne smaraj narod oko sebe).
Možda je to vid nekog pražnjenja ili traži podršku sa strane, ali je to definitivno zamorno za slušanje.
Koga briga za njihov bračni ili interni problem??
Kad partner javno napada svog životnog saputnika to više govori o njemu nego o onom pasivnom jadniku/prestupniku.

Podsjeti me na onaj dokumentarac "supersize me" kada zena govori onome jadniku da postane vegeterijanac, a on se kao pi*kica kakva pravda... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ha ha nisam to gledala (i bolje da ne gledam) :D
To je inače tip žene tzv. "majka" koja mora svima da bude majka (i starijim od sebe) koja najbolje zna šta je za drugoga najbolje.

Imam na poslu kolegicu koja mi drži pridiku u svakoj prilici (i ne samo meni)
- Goli ti bubrezi, prehladićeš se! (a vani +40C)
- Digni tu kosu, vruće ti je!
itd.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 10:17 
Citiraj:

Ma glupost ziva, lik jede mjesec dana samo hranu iz mekdonaldsa da dokaze koliko je stetna za organizam...
Kad sam vidjeo kako se pravda zeni...bljah, pravi papucarcic onaj najgori, a nju bi zabio nogom da meni tako krene svoju filozofiju prditi...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Talija je napisao:
To je inače tip žene tzv. "majka" koja mora svima da bude majka (i starijim od sebe) koja najbolje zna šta je za drugoga najbolje.

Imam na poslu kolegicu koja mi drži pridiku u svakoj prilici (i ne samo meni)
- Goli ti bubrezi, prehladićeš se! (a vani +40C)
- Digni tu kosu, vruće ti je!
itd.

Ovo zadnje je najbolje.
Ili, kako meni bi rečeno: "Obuci jaknu, hladno nam je!"

o.0

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 01:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
Zamislite kako je onom jadniku koji takvu osobu trpi i kod kuće. Ili trpi ili je već nagulio.

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Talija je napisao:
Ne volim kad cura/žena pred publikom napada momka/muža (napadaj ga kad niko ne vidi, a ne smaraj narod oko sebe).
Možda je to vid nekog pražnjenja ili traži podršku sa strane, ali je to definitivno zamorno za slušanje.
Koga briga za njihov bračni ili interni problem??
Kad partner javno napada svog životnog saputnika to više govori o njemu nego o onom pasivnom jadniku/prestupniku.

I ja to mrzim.... Znači, stvarno mrzim.
A mrzim i ove što je Talija rekla "svačija majka". Užas. I mrzim isto kad mi neko u kući kaže da jedem kad je vrijeme ručka... Ako nisam tad gladna, neću jesti.... :roll: :roll: :roll: :roll:
Supersize me je super film. Baš dobar dokumentarac, pogledajte ga ako već niste.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 12:36 
Pripravnik
Pripravnik

Ručak je tek posebna kategorija, Doživio sam nebrojeno mnogo situacija kad osoba koja je skuvala ručak (obično ženskog pola) non-stop vergla da je ručak gotov i da treba jesti prije nego što se ohladi, itd, itd, itd... Raskokodače se kao kvočka...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 14:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
arhangel_mihail je napisao:
Ručak je tek posebna kategorija, Doživio sam nebrojeno mnogo situacija kad osoba koja je skuvala ručak (obično ženskog pola) non-stop vergla da je ručak gotov i da treba jesti prije nego što se ohladi, itd, itd, itd... Raskokodače se kao kvočka...

Sefe ,nisi ti to prevaspitao na vrijeme.Jos gore je kad gledas utakmicu pa ti prebaci kanal iznenada kad je gol sansa,tu pada krv ,momentalno.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 18:02 
Pripravnik
Pripravnik

Operisan sam od fudbala. Malo veći rez. Naime taj sport mi se gadi. Kod mene je nekako obrnuta situacija. Npr: Gledam Bear-a i njegovo preživljavanje a neko mi prebaci na venecuelansku ljigu. Krv pada ako mi neko ostavi program na fudbalskoj utakmici. Ili još gore čitam neku staru dobru knjigu tipa "Na zapadu ništa novo" ili "Trijumfalna kapija" ili "Lovac u žitu" da ne nabrajam dalje klasike a skot mi isrgne knjigu iz ruku pogleda naslov na koricama i pita: "ŠTA TO ČITAŠ"? E u tom slučaju čestitam na smrtnoj presudi i pitam za poslednju želju.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Operisan sam od fudbala. Malo veći rez. Naime taj sport mi se gadi. Kod mene je nekako obrnuta situacija. Npr: Gledam Bear-a i njegovo preživljavanje a neko mi prebaci na venecuelansku ljigu. Krv pada ako mi neko ostavi program na fudbalskoj utakmici. Ili još gore čitam neku staru dobru knjigu tipa "Na zapadu ništa novo" ili "Trijumfalna kapija" ili "Lovac u žitu" da ne nabrajam dalje klasike a skot mi isrgne knjigu iz ruku pogleda naslov na koricama i pita: "ŠTA TO ČITAŠ"? E u tom slučaju čestitam na smrtnoj presudi i pitam za poslednju želju.

Jbt, kako uvijek pristojni momci, koji su drugačiji od prosječnog papanluka (kojem i sam pripadam) nahebu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 15:31 
Pripravnik
Pripravnik

Prosječan papanluk ne postoji. Svi smo mi ponekad papci. Samo su situacije u kojima to postajemo različite.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Prosječan papanluk ne postoji. Svi smo mi ponekad papci. Samo su situacije u kojima to postajemo različite.

Ja sam 24/7 papak, i nikada nisam bio sretniji :lol: :lol: :lol:
A jesu mi se nahebali majke...
Ima jedna divna replika iz kustinog filma:
"Od kada sam samog sebe uhvatio u laži, nikom živom ne vjerujem."
Biću bolji u drugom životu, ovaj sam sebi namijenio. :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 09:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moj čo'ek! :D Svaka čast! :salute:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 19:50 
Pripravnik
Pripravnik

Da, i dalje mi se gadi. Baš taj fudbal za kojim svi lude. Kod mene je u životu uvijek bilo nekako obrnuto. Gotovo uvijek nađem djevojku koja redovno mora da prati, gleda, navija, ide na utakmice i kad se otkrilo dovoljno stvari i skrivenih karakteristika kidnuo sam. Fudbal je ipak bio najveći minus i presudni razlog kidanja.

@Talija Mene samo majka može da voli. Čak i ona samo povremeno.

Nema te žene koja bi mogla istrpiti moje terene, straže, to što dođem kući samo da jedem, prespavam, da se presvučem i odem u teretanu. A i u onim rijetkim trenutcima kad sam kod kuće većinom držim pogled zakovan u knjigu ili u monitor i jedva progovaram koju riječ.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 08:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ne ulazim ja u detalje nego mi se svidjelo to što sam doživjela da pročitam da ima muškaraca kojima fudbal nije prva i osnovna stvar u životu. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 21:15 
Pripravnik
Pripravnik

Maaaallllčččiice griješite. Muškarcima je sex prva i osnovna stvar u životu. Sve se vrti oko uzvišenog gospodina vršnjaka kad je u erekciji.

Nego da se vratimo temi. Da li bježati od osoba koje te konstantno mole za neku uslugu? Znate već: Provjeri mi ovo; pogledaj ima li to tu negdje; uradi to i to a zatim to i to.... Ni hvala ne znaju da kažu. Meni se sa jednom naredbodavnim zvocalom baš tako odvijalo. Ima internet konekciju a meni kaže da joj skidam tu i tu pjesmu ili da potražin neki klip, trejler ili insert. Zatim na terenu sam a dotična ZAMOLJAVA da joj se uradi to i to inače.......

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
tensSa je napisao:
Citiraj:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
'Ajd sad lagano pogledajte naslov teme...

Izvinjavam se... :D :D :D

:iconbiggrin:
Ne gledam ni ja fudbal, a uvijek sam imala momke koji gledaju... I to ne samo fudbal nego sve sportove... Damn.. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 07:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:D Znači ima još pokoji nefanatik kad je fudbal u pitanju? :D

E da se vratimo na temu, navešću još jedan tip žena od kojih mi kosa raste...

To je tip (da ga nazovem) "uspješno udatih" žena čije je najgenijalnije djelo i najveći uspjeh bio udati se za osobu koja će ih kao polipa nositi čitav život na grbači.
Tim ženama ne pada na pamet da nešto rade, njima zaboga to ne treba!

A kada je neka priča u pitanju ona o svakom radu i privređivanju sve zna (iako nema veze sa tim djelatnostima) govori u prvom licu jednine ili prvom licu množine "mi smo stekli, mi smo napravili, mi smo odlučili, mi kupili, uradili.."
Takve žene su po defaultu uvijek od nečega umorne (umorila se, oprala 3 mašine veša), pate od dosade, ponekad od promašenosti života jer ih partner (taj koji ih vuče na grbači) ne razumije ili im ne poklanja dosta pažnje.
A sav njihov naporan rad i trud je bio u tome što su se udale.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 07:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Operisan od većine sportova.

Mihail,
Nije strašno ponekad tako nekome učiniti uslugu, ali ne treba ako je bezobrazluk (kao taj primjer sa pjesmama, meni je to prosto bezobrazno) - kad prvu učiniš, postaješ "cura za sve" i onda te nema nigdje...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 07:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
postalo je nekakvo uvriježeno mišljenje, stav, pokret, sekta...među mladim ženama i djevojkama da je moderno i kul ne znati kuhati, ne petljati se u kućne poslove, neke čak ne vole djecu i govore da se ne planiraju udati (o tom potom)

one izgleda ne znaju da put do muškarca ide preko njegovog želuca! strašno! :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]