banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 01:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 420 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2010, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
veljko je napisao:
HugoLina je napisao:
Ne bas, vise je bio odgovor istom merom, korisniku sa biserima iznad.

Sto se ponudjene situacije tice, pa ako je mlad, lep i zgodan... Boze moj, ne bi se puno neckala.

Ovo mi zvuci kao zvaka neke preambiciozne studentkinje ekonomije ( a znam ih dosta i sve su slicne).U stilu zelim kancelariju u staklenoj zgradi sa pogledom na Menhetn( jer ja sam bussines woman),okruzena kompjuterima i papirima prepunim grafikona ,cifara,stan od dva miliona dolara ,a negdje iza ugla mene( i to samo mene ,nikog drugog) ceka njuska u vidu bogatog japija kao sto je Velika Zvjerka iz serije Sex i grad. Ej ,Hugy ,machko, get a life.

Ja ne znam s kim se ti grudvas? :roll:
Sam pitas, sam odgovaras. :D
Bolje biti siromasan i bolestan, nego bogat i zdrav! Slika
Ako sam ja mlada, pametna, lepa i bogata, pa logicno da trazim muskarca slicnih osobina! Slika
SATC sablon je u mom slucaju prevazidjen.

Ricinuse, te tvoje navlakuse niko vise ne dozivljava.

Ajkulo, cudi me da ti nisi razumela sta sam htela reci. :oops:
Ko je uopste spominjao garderobu, frizuru i sminku kao jedini dokaz zenstvenosti?
Ne znam kako si dosla do tog zakljucka?
A isto tako, ne mozes poreci da mogu doprineti zenstvenom izgledu.

Da se jos malo pohvalim, mislim da bi najbolje izgledala u njegovoj kosulji, razbarusene kose. :D
Jbg, dok docekas da te neko drugi pohvali... a skromnost ionako nije vrlina. Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Ja hocu auto!
Hocuuuu! :angry1:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q9ujzvdS5_I[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 18:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
HugoLina je napisao:
veljko je napisao:
HugoLina je napisao:
Ne bas, vise je bio odgovor istom merom, korisniku sa biserima iznad.

Sto se ponudjene situacije tice, pa ako je mlad, lep i zgodan... Boze moj, ne bi se puno neckala.

Ovo mi zvuci kao zvaka neke preambiciozne studentkinje ekonomije ( a znam ih dosta i sve su slicne).U stilu zelim kancelariju u staklenoj zgradi sa pogledom na Menhetn( jer ja sam bussines woman),okruzena kompjuterima i papirima prepunim grafikona ,cifara,stan od dva miliona dolara ,a negdje iza ugla mene( i to samo mene ,nikog drugog) ceka njuska u vidu bogatog japija kao sto je Velika Zvjerka iz serije Sex i grad. Ej ,Hugy ,machko, get a life.

Ja ne znam s kim se ti grudvas? :roll:
Sam pitas, sam odgovaras. :D
Bolje biti siromasan i bolestan, nego bogat i zdrav! Slika
Ako sam ja mlada, pametna, lepa i bogata, pa logicno da trazim muskarca slicnih osobina! Slika
SATC sablon je u mom slucaju prevazidjen.

Ricinuse, te tvoje navlakuse niko vise ne dozivljava.

Ajkulo, cudi me da ti nisi razumela sta sam htela reci. :oops:
Ko je uopste spominjao garderobu, frizuru i sminku kao jedini dokaz zenstvenosti?
Ne znam kako si dosla do tog zakljucka?
A isto tako, ne mozes poreci da mogu doprineti zenstvenom izgledu.

Da se jos malo pohvalim, mislim da bi najbolje izgledala u njegovoj kosulji, razbarusene kose. :D
Jbg, dok docekas da te neko drugi pohvali... a skromnost ionako nije vrlina. Slika

S tobom snjeguljice moja,nabacila si taj ledeni oklop s kojim drzis toboznju distancu prema svemu oko sebe.Kazes da si lijepa,hm ,mozda jesi ,mozda nisi,kazes da si bogata ,ajde de,kazes da si,pametna,to je vec nesto za diskusiju,cas imas momente lucidnosti,a onda potones u vlastite neologizme,kazes da si mlada,ako imas izmedju 20 i 30,i jesi ,u stvari mozda imas oko 25,ali to je nebitno,samo reci sta zaista ocekujes od zivota ,a ne da te mama i tetka u tim godinama vodaju na more,pa se cudis sto ti muskarci ne prilaze( znam taj sindrom) ,jer pazi seks i grad te jos uvijek cekaju,uz manje korekcije.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A auto :oops:

Zasto uvijek rjesavamo vase probleme, zasto nikada ne mozemo pricati o mojim prblemima? Kako da je nagovorim da mi kupi auto? da li je ijedna od forumasica ikada pomislila da bi se njihov muz obradovao da mu kupe auto o kojem sanja i da li bar jedna to uradila... ili bar neka koju poznajete...
Dajte mi malo nade... Ocajavam... Slika

EDIT:
Popo, ona nece da mi kupi autooooo... neceee. kmee... kmeee...
Zene su postale bezosjecajne.
Slika

Poslednji put menjao Vjevoricinus dana 27 Maj 2010, 23:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Zašto sam ja ženama taaako neodoljiv, eh?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Popokatepetl je napisao:
Zašto sam ja ženama taaako neodoljiv, eh?

Tako velik, tako vreo, bljuvaš lavu, siješ stravu, pravi Popokatepetl. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kakav prekid veze bi zene najlakse podnijele?
Kako to izvesti a da niko ne bude povrijedjen?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 09:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Vjevoricinus je napisao:
Kakav prekid veze bi zene najlakse podnijele?
Kako to izvesti a da niko ne bude povrijedjen?

Otici negdje ,daleko sto dalje,gdje ne trebaju pilule za spavanjeeeee....

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Iskrenost, iskrenost i samo iskrenost...
Ne volim te, nit' sam te ikad volio, na tvoje omiljeno pitanje evo ti odgovor...
Naravno, ne baš ovako, ali u svakom slučaju što iskrenije moguće, a opet da nije uvredljivo.
Najzdravije je tako. Mrzim muljanja.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Vjevoricinus je napisao:
Da li zene znaju da je najeroticniji, najzamamniji i najnenadjebiviji cin ljubavi kupovina novog automobila voljenom muskarcu?
Ja sam se zarekoa da necu zaprositi ovu moju dok god ne ucini nesto sto bi me nagnalo na tako nepromisljen potez :lol: :lol: :lol:
I sve se nadam da ce mi kupiti auto i da ce ga odmah prepisati na moje ime, da ne cicijaci i da me ne smara sa zajednickim vlasnistvom... Polako gubim strpljenje.... :-? 8) :lol:

Jadničak! (Onaj smajli što tješi, ne mogu ovdje da ga nađem...)
Evo, ako ona neće da ti kupi auto, ja ću. Biraj koji ćeš:

http://www.gasolinealleyantiques.com/diecast/images/burago/burago-76a.JPG

:lol:

Nisam mogla da odolim! :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

'Ocu auto!
Da sam set'o po Plavom mostu manje bih se j'bavo - kravavo sam ga zaradio i tek neki dan sam skontao da sam ga POSTENO zasluzio i ako se u dogledno vrijeme ne sjeti da me iznenadi novim autom... :angry1:
Za iste pare mogu naci mladju - koja ce me isto tako a mozda i bolje zajebavati. Toliko

Al' ozbiljno, da li si ikada pomislila da voljenom bicu kupis autic? I zasto nisi? Zar on to nije zasluzio? Da je stedio novac koji je spiskao da bi vama bilo ljepse, ugodnije, prostranije... dosad bi ga ladno kupio. Zar ne mislis da su sve zene koje su u prilici da se kreditno zaduze, a to ne cine (iz meni nepoznatih razloga), i kupe draganu auto, najobicnije sebicne nezahvalinice koje misle samo na svoju guzicu?
Zasto nam zene samoinicijativno ne kupuju automobile? Da li to znaci da nas ne vole, da nasu vezu ne smatraju ozbiljnom, da smo losi u krevetu, da jednostavno nisu zadovoljne nama ili nasom vezom, da imaju drugog, da su skrte, da misle samo na sebe, da su nas preveslale, da nas vodaju zedne preko vode i pri tome nas vuku za nos - tako nas prevode preko vode, da smo mi (umisljajuci da one ne bi mogle bez nas) previdjeli neke stvari (da sad ne lajem) i uskoro cemo se suociti sa strasnom istinom te nema ni razloga da nam sada kupuju auto, ili su zene jednostavno bezobrazne i po prirodi stvari samo primaju i nikada ne daju?

Molim iskren odgovor (molio bih djecurliju da se suzdrze od komentara - bice prilike, oni su mladi zivot je pred njima...).

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uh Ricinuse brate, vidim da da je tebe nešto pošteno ispi*dilo. (Opet onaj smajli što tješi.)

Reći ću ti ja sa svoje strane, ne znam da li će iko biti saglasan, ali ni ne interesuje me. Ali te upozoravam, moj način razmišljanja je obično drugačiji od razmišljanja većine ostale populacije. Zašto? Recimo da ja spadam u Amazonke po nekom osnovnom razmišljanju: relativno mlada (nepunih 25), samostalna, uspješna i sposobna. To znači da mi muškarac ne treba da bi mi kupovao poklone, vodao me na večere, kolače, plaćao bioskop, ljetovanja ili bilo šta drugo. Ono što ne mogu sama sebi da priuštim, to ni ne želim da mi bilo ko kupi jer će prije ili kasnije da dođe do prebacivanja ja tebi a ti meni. To ide u oba smjera.

Imam prijateljicu koja izrađuje nakit, bižuteriju od plastike i žica, ali samo za sebe i samo ponekad nekome drugom. Jedne godine za rođendan sam dobila naušnice od nje, s od nekih drugih prijateljica srebrne minđuše. Treba li da naglasim da je za mene mnogo bitniji bio njen poklon, jeftiniji po materijalnoj vrijednosti? Razlika je u tome da je ona u njega uložila dio sebe i to je ono što taj poklon čini posebnim.

Znači sa ove tačke stajališta, ne bih ti kupila auto, ali ne bih ni očekivala da ti meni kupiš nešto takvo. Zašto? To su previše skupi pokloni da bi se kupovali bilo kome, pogotovo u današnje vrijeme i u našim uslovima. Da imam mnogo više novca, kupila bih svom dečku ne Pežo nego Porše, ali opet u tom slučaju on ne bi bio u takvoj situaciji da od mene očekuje da mu ja bilo šta kupim. Inače, ne vjerujem u uspjeh veza dvoje ljudi između kojih postoji ogroman jaz u bilo kojem smislu, a pogotovo ako je žena ta koja je uspješnija u vezi.

Ipak, sa druge strane, da smo u braku i da treba da dignem kredit za stan ili auto, to bih učinila. Ali u tom slučaju, sve na ravne dijelove: rad u kući, podjela troškova, otplata kredita, vlasnički papiri.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tako nesto sam i ocekivao...
Prvo da ispostujem povrijedjeni ego - ja zaradjujem vise od nje. :D
Nisam ja pozelio auto, doduse jesam - al' da sam ga stvarno htio ja bih ga davno kupio, ja sam pozelio da mi ona da nekakav znak da nasa veza ima buducnost, da ona vjeruje da sve ovo vodi nekuda. Sada se pitas kako se tu uklapa ta prica o autu. Pocelo je kao sala, medjutim, ispostavilo se da niko nikada nije dobio auto na poklon ( ni jedan od momaka sa kojima sa pricao) a svi su ulozili sve, ne samo novac vec doslovno SVE, u vezu u kojoj su sada ili u kojoj su bili. I odjednom su se karte poslozile - rintam, glumim mr savrsenog, ispunjavam sve njene hirove i za to vrijeme nikada nisam trazio nista za sebe. I onda pomislim, njoj nije problem da uzme kredit na 5 god., da odvoji trecinu plate za ratu i da mi ispuni zelju (bolje receno, ne bi joj bio problem da misli da cemo i za pet godina biti zajedno). Sta je trecina plate? Meni od plate ostane 100 KM. Sto ce reci da sam ja to vec uradio za nju, za nas, i radim to dvije godine. Pocelo je kao sala al' otvorilo mi je oci. Gdje sam ja u toj jednacini?
Kazem, ne radi se o autu. Ne mogu da vjerujem da se ovoga nisam ranije sjetio, to najjednostavniji nacin da provjeris da li si sa pravom osobom. Bas me zanima sto jos ne bi uradila za mene.

Njemacko je pobijedila... nevjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Super ako zarađuješ više od nje-znači nemaš taj kompleks da si slabiji od nje. A zašto onda ne možeš da digneš kredit?

E sad, ne znam u kakvoj ste vezi, ko tu šta kome kupuje i ko šta i koliko plaća, zato ti i govorim uopšteno.

Mogao si da primjetiš da govorim o tome da muškarac i žena da bi bili u vezi koja će da opstane moraju da budu tu negdje jednaki ili da se vrte oko ravnotežnog položaja. Malo na jednu, malo na drugu stranu, ali tu negdje. To znači da je trebalo da i sve u toj vezi, ako već živite zajedno, i dijelite napola, a ne samo da ti plaćaš stan, režije, ljetovanja, zimovanja a da jedino na šta ona troši novac jeste kozmetika i odjeća. Ali opet, ako si sebe doveo u tu priliku, sam si kriv. Izvini, ali tako je. Znam da je lijepo kad se osjećaš kao džek pa sve plaćaš i znam da su velikom broju muškaraca usađeni određeni kodeski ponašanja, jedan od njih je taj da je sramota da žena nešto plati u muškom društvu, i vi živite tako. Poslije se žalite da su sve žene sponzoruše. Nisu!!! Ali takve su "bezobrazne divljakuše" kako mi jednom prilikom reče jedan idiot. Odbila sam piće koje mi je dobro nacvrckani "gospodin" poslao i onda se dotični pojavio pored mog stola i svašta mi izgovorio što sam odbila piće. A ako prihvatim, onda sam dala "zeleno svjetlo" na sve ostalo.

A zašto misliš da i ona nije sebe uložila u tu vezu? Ako živite zajedno, ovo je još uvijek Balkan, ona je imala određene dužnosti. Pranje, kuvanje, peglanje. A ako si joj i to radio prijatelju, a ona još pritom nije jednako učestvovala u finansijama, onda stvarno ne znam šta da ti kažem.

A opet, sjećam se tvog posta gdje kažeš da se bojiš braka. Većina žena bi to okarakterisala kao nezrelost i nespremnost za ozbiljnu vezu, znak da možeš da je ostaviš kad god ti padne napamet, i drugi bi dodali odvezeđ njena neotplaćena kola. Zato sam i spomenula cijelu onu priču o poklonima i o vrijednosti istih.

I još jedna stvar. Ta vaša muška testiranja i stavljanja na neke probe su nešto što mene generalno izluđuje! :angry4: Ne pucam lako, gomilam, gomilam, ali zato kad puknem 100 Pompeja sravnim sa zemljom! :lol: Ali ta "testiranja" me momentalno dovedu do te kritične granice. Savjet: pripazi kako je testiraš, mogao bi da trpiš fatalne posljedice.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pročitah još jednom tvoj post. Upravo u ovoj rečenici je cijeli problem:

Vjevoricinus je napisao:
- rintam, glumim mr savrsenog, ispunjavam sve njene hirove i za to vrijeme nikada nisam trazio nista za sebe.

Ruka ruku mije-uzajamno. A ne da jedna samo miluje drugu.

Koliko vidim, mala te je pošteno nasankala. Žao mi je, ali stvarno to mislim.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Nije nvjerovatno, vidices na ljeto.

A, ne znam sta bih ri rekao, ne vjerujem u materijalne uloge sa bilo koje strane (eventualno stan kuću kupiti 1/2) tako da mi nikad nije palo na pamet (jeste, kao ideja, druga perspektiva...ali nije moj način) i, iskreno, ne bih prihvatio nikad tako nesto.
Nije ni ponos, prosto mi glupo.

A čekaj... Što si ti sve uložio, ko te tjer'o, da ga bijemo?

Edit:
@Phoenix: Neka sam sreo (hm, na neki način) i žensko koje bar tvrdi da mrzi testiranja...doduše, sa druge strane...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
@Phoenix: Neka sam sreo (hm, na neki način) i žensko koje bar tvrdi da mrzi testiranja...doduše, sa druge strane...

Sa koje strane? Reci slobodno, jer ja ovo tumačim svakako! :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
...da mrzi testiranja sa muške strane, što bi moglo značiti da mrzi i sa ženske, što bi moglo značiti da se ne bavi tim stvarima...
Na to sam mislio.
Generalno nemam ništa efikasno protiv "testiranja", ali većina zaista pretjeruje.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 00:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
...da mrzi testiranja sa muške strane, što bi moglo značiti da mrzi i sa ženske, što bi moglo značiti da se ne bavi tim stvarima...
Na to sam mislio.
Generalno nemam ništa efikasno protiv "testiranja", ali većina zaista pretjeruje.

Ne radim to nikome. Mislim, ne namjerno, mada čovjek zaista nekad od nekoga očekuje nešto. Npr. ako spremam ispit i treba mi bratova pomoć oko nečega, pri čemu njemu "ne gori" pod nogama nego može da ostavi to što radi na sat vremena da bi meni pomogao, normalno da očekujem da to uradi. Ja bih učinila isto. (Ovo sam namjerno navela jer testiranja raznih vrsta mogu da se primjene na svakome.)

A sad nešto da se pekmezim ili ne znam šta da vidim kako bi ON odreagovao... to mi je jeftino i odvratno.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 01:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Pitanje za zensku populaciju:
Koliko slojeva laka za nokte mazete?
Kakav je proces lakiranja?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 420 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]