Super ako zarađuješ više od nje-znači nemaš taj kompleks da si slabiji od nje. A zašto onda ne možeš da digneš kredit?
E sad, ne znam u kakvoj ste vezi, ko tu šta kome kupuje i ko šta i koliko plaća, zato ti i govorim uopšteno.
Mogao si da primjetiš da govorim o tome da muškarac i žena da bi bili u vezi koja će da opstane moraju da budu tu negdje jednaki ili da se vrte oko ravnotežnog položaja. Malo na jednu, malo na drugu stranu, ali tu negdje. To znači da je trebalo da i sve u toj vezi, ako već živite zajedno, i dijelite napola, a ne samo da ti plaćaš stan, režije, ljetovanja, zimovanja a da jedino na šta ona troši novac jeste kozmetika i odjeća. Ali opet, ako si sebe doveo u tu priliku, sam si kriv. Izvini, ali tako je. Znam da je lijepo kad se osjećaš kao džek pa sve plaćaš i znam da su velikom broju muškaraca usađeni određeni kodeski ponašanja, jedan od njih je taj da je sramota da žena nešto plati u muškom društvu, i vi živite tako. Poslije se žalite da su sve žene sponzoruše. Nisu!!! Ali takve su "bezobrazne divljakuše" kako mi jednom prilikom reče jedan idiot. Odbila sam piće koje mi je dobro nacvrckani "gospodin" poslao i onda se dotični pojavio pored mog stola i svašta mi izgovorio što sam odbila piće. A ako prihvatim, onda sam dala "zeleno svjetlo" na sve ostalo.
A zašto misliš da i ona nije sebe uložila u tu vezu? Ako živite zajedno, ovo je još uvijek Balkan, ona je imala određene dužnosti. Pranje, kuvanje, peglanje. A ako si joj i to radio prijatelju, a ona još pritom nije jednako učestvovala u finansijama, onda stvarno ne znam šta da ti kažem.
A opet, sjećam se tvog posta gdje kažeš da se bojiš braka. Većina žena bi to okarakterisala kao nezrelost i nespremnost za ozbiljnu vezu, znak da možeš da je ostaviš kad god ti padne napamet, i drugi bi dodali odvezeđ njena neotplaćena kola. Zato sam i spomenula cijelu onu priču o poklonima i o vrijednosti istih.
I još jedna stvar. Ta vaša muška testiranja i stavljanja na neke probe su nešto što mene generalno izluđuje!

Ne pucam lako, gomilam, gomilam, ali zato kad puknem 100 Pompeja sravnim sa zemljom!

Ali ta "testiranja" me momentalno dovedu do te kritične granice. Savjet: pripazi kako je testiraš, mogao bi da trpiš fatalne posljedice.