banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Avg 2008, 07:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
mala.garava je napisao:
XIX century je napisao:
Može neko da mi objasni razliku između prostitutke i supruge, tj. udate žene domaćice ili nezaposlene, koja se jebe cijeli život za muževu platu?

Prva je nesrecna i puna love, a druga nesrecna i siromasna. :lol: :lol:

koja tuga :roll:

Prva je u najboljem slucaju ima toliko love da si moze priustiti nesto garderobe i krov iznad glave, ali to je i jedino pozitivno u njenom zivotu (osim ako nije po*usila pozitivan test HIV-a)..

druga, u najboljem slucaju srecna jer ima svoj posao, sredjen zivot i moze se pogledati u ogledalo :wink:

nego, akademik a nista od toga.. po citav boziji dan prosipa gluposti po forumu, do te mjere dok ne po*usi ban na istom..

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
:lol:
:lol:
Hesus Madre,kakva telenovela...

Citiraj:
„Hej mogu te pitati nesto?“
Rekoh: „Jel si siguran da ce pitanje biti upuceno meni? Ne znam te...“
I tako smo krenuli u pricu. Tu sam vecer ostala sa njim cijelo vrijeme. Dala sam mu broj cisto da izađemo na kavu i dovrsimo razgovor...

Dara iz Dzevara dosla malo u velegrad pa se odusevila..eeee

Jedna,kao ni jedna ili kao milion...potpuno je svejedno..to je sad vise nego normalno.

Ne znam, ne kontam ih ...a i ne zanima me.... Ali po menii,moras biti doobro brain dammaged da imes motivaciju cijeli zivot nekom da se ulizujes,povladavas,mjauces,kukumaces.....ma idi ......bljax...
:confused3:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Sassy je napisao:

Ne znam, ne kontam ih ...a i ne zanima me.... Ali po menii,moras biti doobro brain dammaged da imes motivaciju cijeli zivot nekom da se ulizujes,povladavas,mjauces,kukumaces.....ma idi ......bljax...
:confused3:

Bas tako. A prije nego samo i razgovaras sa jednom takvom gospodjom, obavezno odsjeci sebi pola mozga pa ju onda slusati.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
sta ste navalile na sponzorushe, pa one jadne samo biraju lakshi put. najbolje da, po vama, em sto je glupa i ljepa e da jos to ne umije iskoristiti. koji ste monstrumi, uzivate u stvaranju socijalnih slucajeva :lol: pricate o tome kao da je to najnepostenija profesija(dobro se udati) a u svakoj postenoj mito i korupcija haraju. jbt. najbolje da sve koje ne mogu zavrsiti fakultet kopaju kuRuze...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
sta ste navalile na sponzorushe, pa one jadne samo biraju lakshi put. najbolje da, po vama, em sto je glupa i ljepa e da jos to ne umije iskoristiti. koji ste monstrumi, uzivate u stvaranju socijalnih slucajeva :lol: pricate o tome kao da je to najnepostenija profesija(dobro se udati) a u svakoj postenoj mito i korupcija haraju. jbt. najbolje da sve koje ne mogu zavrsiti fakultet kopaju kuRuze...

ma ne smetaju one meni u principu, cak stavise neophodne su :D , sta bi inace ovi mamini i tatini sinovi koji u ili na sebi ne nalaze druge kvalitete osim love?
jedino ne volim kad ih raja porede sa osobama koje imaju daleko vecu moralnu vrijednost..

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Mamma:) je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

ma ne smetaju one meni u principu, cak stavise neophodne su :D , sta bi inace ovi mamini i tatini sinovi koji u ili na sebi ne nalaze druge kvalitete osim love?
jedino ne volim kad ih raja porede sa osobama koje imaju daleko vecu moralnu vrijednost..

..pa nemam pojma, evo pitanje: npr.udala se zbog love, dobila djecu, zavoljela ga...sad ima 40 kuka,on 50, ima sve sto joj treba i uziva u zivotu posvecena porodici. jel' to nemoralno? nekako mi najvishe lici da su ovaj izraz smislile same zene u nemogucnosti da prihvate da ovo nema veze sa prostitucijom i kurvama (a po njima, i po tumacenjima na ovom forumu, ima)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

neam pojma, odoh vam ja kuci, a vi se ponasajte
Hrna obradovala bi me neka tvoja PP poruka. Mozes i sliku poslati , ili nesto para..

dodjem ja ope' :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]