motozeljo je napisao:
Rivaldinho je napisao:
Па је ли могуће да на основу базних станица нису могли утврдити приближан рејон и онда пречешљати терен?
Иначе, једном прије 10-ак година, ишао сам аутобусом из Слатине, и мало након што смо се почели спуштати са Крчмарица, неко рече "незгода". А нигдје никога, аута, ништа. Кад оно као нинџа корњача, промаља се дјевојка лијево иза, полако излази испод земље малтене. Стаде аутобус, ми тамо, неко јој даде воду, неко бомбону, она изгледала неповријеђена... кад смо пришли имамо шта и видјети, пар метара испод нивоа пута, Форд Фијеста на крову, слетила у неки канал, ако се тако може назвати. Још јој тај дан био рођендан, ко зна, можда се мало и попило. А киша је нека била, она хоће узети данак возачима који горе не знају пут. Па и онима који знају понекад.
Зато једном кад сам видио оштећену ограду, стао, 4 жмигавца, пришао и "инспекција". Никад не знаш да није неко слетио, а да се не види...
Ista dionica ali kontra smijer kad se sa Krčmarica krene spuštati prema Slatini, posljednja desna krivina prije kuća na izlasku iz šumovitog dijela ..... malo kišice, malo ulja pa i da rečemo malo "hrabrija" vožnja ..... krenuo sam prema Slatini, okrenulo me prema BL, srećom nisam sletio sa puta, niti je iko naišao iz suprotnog smjera.
Ту ми окретало и брата, а комшију мислим и преврнуло. Комшиница имала удес, исто из твог правца човјек проклизао у њену траку, није знао пут. Убједљиво најопаснија кривина на дионици, а има их још бар 2-3 зезнутије. Скоро је неко у једној од тих "мање" опасних излетио и девастирао ограду са десне стране, кад је спуштање према БЛ... претпостављам да пошто је исто десна, да га је избацило лијево, па је прејако окренуо волан да се врати, није направио ону малу компензацију што мораш...
А ово је горепоменута вјештица:

Не види се то на слици ни приближно, како је у вожњи. Мота нормално, ти ухватиш лук, и онда одједном још заврне, и ако идеш пребрзо... и на сувом може бити проблем.
...
Ево баја у голфаји прође кроз човјека...
https://radiosarajevo.ba/vijesti/crna-h ... duh/616109