banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 00:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 143 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2008, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Nikola Morača

05.02.2008 20:08

BANJALUKA - Braća Vladimir (27) i Darko (25) Vrančić iz Banjaluke prijavili su juče Unutrašnjoj kontroli MUP-a RS dvadesetak banjalučkih policajaca koji su ih pretukli u noći između petka i subote u centru grada.

Braća Vrančići tvrde da su policajci bili van dužnosti i u civilu, ali da su imali kod sebe značke i pištolje.

"Izašli smo iz pekare '5+' i odjednom je policajac koji čuva zgradu Specijalnog tužilaštva RS povikao na nas. Nismo znali kome se obraća, a govorio je da nas devet puta upozorava zbog nečega! Odjednom se pojavi dvadesetak momčina i počeše da nas tuku. Uz sve to, još im je i radnica iz pekare dobacila da nismo platili ono što smo pojeli, pa su nas i zbog toga istukli. Tad su me udarali i pištoljem po glavi", ispričao je Vladimir, koji se od bolova tokom razgovora jedva držao na nogama.

Ono što mu se desilo te noći, kazao je on, neće zaboraviti dok je živ.

Obliveni krvlju i ne shvatajući šta je izazvalo takav bijes policajaca, braća Vrančići, s kojima je u trenutku tuče bio i Dejan Trninić, zaključili su da je njihova jedina greška što su bili u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu.

Situacija bi, kažu Vrančići, bila i gora da se nije pojavila policijska patrola.

"Molili smo ih da nas odvezu u stanicu kako bismo izbjegli dalje prebijanje, ali nažalost ni oni nisu mogli u prvim trenucima da nas otrgnu iz ruku gorila", ispričao je Vladimir, kome su doktori zbog teških povreda preporučili strogo mirovanje.

Bojana Gašević, portparol CJB Banjaluka, je istakla da je cijeli događaj "u fazi dokumentovanja".

"Pripadnici Policijske stanice Centar 1 su po dolasku na mjesto događaja ispred pekare '5+' utvrdili povrede koje su imali Dejan Trninić, te Darko i Vladimir Vrančić i protiv njih podnijeli prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno tuče", kazala je Gaševićeva.

Na pitanje s kim su se to tukli Vrančići i Trninić niko juče u policiji nije mogao odgovoriti.

"Po dolasku u službene prostorije policajci su povrijeđenima ponudili da im se ukaže medicinska pomoć, ali su oni to odbili", kazala je Gaševićeva dodavši da su o kompletnom slučaju obaviješteni dežurni sudija za prekršaje Osnovnog suda u Banjaluci i Unutrašnja kontrola MUP-a RS.

Veselko i Jozefina Vrančić, otac i majka pretučenih mladića, šokirani su zbog onog što je zadesilo njihovu djecu.

"Sinovi mi nisu htjeli reći odmah šta se desilo, znajući da sam teški srčani bolesnik", kazala je potresena majka, inače zaposlena u banjalučkom Kliničkom centru.

Porodica Vrančić će, kako kažu, istrajati do kraja u ovom slučaju kako bi se utvrdila istina.

"Nikad nismo imali problema sa sinovima, a sada kad su već postali odrasli ljudi dešavaju im se ovakve stvari, to je sramota", kazao je njihov otac Veselko.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Ovo je van svake pameti...Oduvjek sam mrzila kerove...ali zbog ovog....sokirana sam

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne sme niko da vas bije osim nase i vase milicije... :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Katastrofa jbt :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 18:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Nije to ništa slučajno, sigurno su ti momci državni neprijatelji. Možda su bili na nekom sastanku sa nekim strancem ili nešto tako. Ili možda vjeruju da postoji crna lista u medijima, ali nesumnjivo su neki državni neprijatelji dok su dobili batine.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ja tu noc prosao pored sa biciklom i bas sam provalio dosta murije i to specijale sa automatima.
Nisam skontao sta se dogadja, sta obezbjedjuju!?
Mozda sam ih trebao pitati da i meni fino objasne :oops:

Ipak je najjaca ta radnica :(
Jebeni montipajton...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 18:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2007, 23:38
"Izašli smo iz pekare '5+' i odjednom je policajac koji čuva zgradu Specijalnog tužilaštva RS povikao na nas. Nismo znali kome se obraća, a govorio je da nas devet puta upozorava zbog nečega! Odjednom se pojavi dvadesetak momčina i počeše da nas tuku. Uz sve to, još im je i radnica iz pekare dobacila da nismo platili ono što smo pojeli, pa su nas i zbog toga istukli. Tad su me udarali i pištoljem po glavi", ispričao je Vladimir, koji se od bolova tokom razgovora jedva držao na nogama.

ovo nije tacno...

policajac koji cuva zgradu tuzilastva je reagovao kad je vidio tucu ispred pekoteke ...pistao je pistaljkom i vikao da prestanu sa tucom ...

znaci nisu se tukli policajci sa momcima....nego momci izmedju sebe...

policajci odnosno inspektori koji su bili u smjeni tu noc u tuzilastvu su culi pistaljku i izasli ...njih sest ili sedam...u civilu

stajao sam 10 metara i vidio sve jasno ...

da su momci prestali sa tucom kad su policajci reagovali sve bi bilo ok... ali neko od njih je udario policajca ...

i nije se sve ovo desilo ispred 5+ nego ispred zitopeke...

Moraca bi trebao da se bolje informise , a ne da pravi spektakl od gluposti!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 18:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Morao je biti neki razlog...ne mlati policija ljude tek tako kao nekad

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
dosta murije i to specijale sa automatima

Zbog ,,obicne tuce izmedju momaka‚ bolexo????

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 18:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Sassy je napisao:
Citiraj:
dosta murije i to specijale sa automatima

Zbog ,,obicne tuce izmedju momaka‚ bolexo????

Specijalci su stalno tu jer se tu nalazi zgrada Specijalnog tuzilastva

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
grof_bl je napisao:
Morao je biti neki razlog...ne mlati policija ljude tek tako kao nekad

Slazem se,i meni tu nesto smrdi

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 18:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
bolexo je napisao:

ovo nije tacno...

policajac koji cuva zgradu tuzilastva je reagovao kad je vidio tucu ispred pekoteke ...pistao je pistaljkom i vikao da prestanu sa tucom ...

znaci nisu se tukli policajci sa momcima....nego momci izmedju sebe...

policajci odnosno inspektori koji su bili u smjeni tu noc u tuzilastvu su culi pistaljku i izasli ...njih sest ili sedam...u civilu

stajao sam 10 metara i vidio sve jasno ...

da su momci prestali sa tucom kad su policajci reagovali sve bi bilo ok... ali neko od njih je udario policajca ...

i nije se sve ovo desilo ispred 5+ nego ispred zitopeke...

Moraca bi trebao da se bolje informise , a ne da pravi spektakl od gluposti!

Braća su se tukla između sebe? Ako nisu zašto je policija podnijela prijavu samo protiv braće? Ti si baš vidio da je neko od njih prvi nasrnuo na policajca i to je razlog da njih desetorica brutalno pretuku dvojicu? Ako je policajac prvi nekoga udario trebali su da ga puste, on na to ima pravo?
Kao uvijek gomila smrada i laži kada je u pitanju brutalnost policije. Kao što sam već rekao ne treba nikako isključiti mogućnost da su braća državni neprijatelji. To je ustvari sigurno, koga god pretuče policija RS on mora biti državni neprijatelj.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

fantomacan je napisao:
. Kao što sam već rekao ne treba nikako isključiti mogućnost da su braća državni neprijatelji. To je ustvari sigurno, koga god pretuče policija RS on mora biti državni neprijatelj.

:lol: :lol: :lol: Care :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 19:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
ja nigdje ne vidjeh u policiji gorile, vise mi lice na krmke, svi debeli, tako da kontam da su se ova dvojica brace tukli sa nekim kvazigangsterima koji su nabildani, imali pistolje, tukli, onda uletili drotovi kao treca strana i sve ih porazbijali. :oops:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shekara je napisao:
ja nigdje ne vidjeh u policiji gorile, vise mi lice na krmke, svi debeli, tako da kontam da su se ova dvojica brace tukli sa nekim kvazigangsterima koji su nabildani, imali pistolje, tukli, onda uletili drotovi kao treca strana i sve ih porazbijali. :oops:

Ovo ko u flmu "Munje" kad ona dva cigisha jedu spice i prepricavaju film :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
A da bude zlo veće to veče su u zgradi Specijalnog tužilaštva držali jednog od članova RS auto-mafije, a sve u vezi sa rokanjem po Palama u proteklih nekoliko sedmica. (otud ogroman broj specijale, jer su bili spremni i za mogući pokušaj "vađenja Brata iz bukse od strane Braće")
Ne opravdavam nikoga, ali svi su dovoljno nervozni oko rada Specijalnog tužilaštva, a ono je na poprilično nesretnoj lokaciji! Kad na to dodaš pijane kretene koji svako veče parkiraju na samim vratima pekare, roštiljnice, a bogami i picerije, te blokiraju saobraćaj kroz i onako usku ulicu i dodatnu nervozu koju to unosi - šta ti više treba!
Ja bih (ako mogu) izbjegavao to mjesto u širokom luku!

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Ma vece su ti drotovi budale sto su uopste pokusavali da ih razvadjaju, trebali su stoku pustiti da se izmedju sebe pobiju i onda fino ih sve potrpati u maricu... ovako su samo sebi napravili problem...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onda bibio naslov "U centru grada se desio mafijaski obracun, policija samo gledala" :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 20:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2007, 23:38
mene nervira to sto sad policajci ispadose najgori u cijeloj prici....

krenuo sam u zitopeku u 2.30h ujutro ...vidio da je puno ljudi .. i da je stvarno kriticna ekipa unutra....

parkirao auto ispred one zgrade izasao krenuo prema 5 + i vidio da je pocela frka ... dva lika su krenuli da tuku jednog ...pa cetvorica jednog ... onda je policajac pokusao da smiri situaciju.....i onda je on dobio po glavi ...

onda su dosli sisli inspektori iz tuzilastva i jebga...

brzo bi se to rijesilo da momci nisu glumili mafiju... policajci su ih pokusali zaustaviti mirno ....a oni se nafurali da su zajebani likovi... iz vidimo se u citulji :)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Pravo su oni mirno izašli iz pekare, jeli svoje "pičice i sendvičiće", kad odjednom skupi se 20 policajaca u civilu, sahvataše ih, porazbijaše i privedoše...oni ni krivi ni dužni, jadni...nisu stigli na miru ni pojesti....meni zvuči kao šuplja priča

Već gledam grupu "seljaka" koja se SVAKOG petka i subote navečer tamo dolaze nažderati, dernjaju se, psuju, pijani teturaju, povraćaju, ili jedu da se otrezne, škripaju autima i naprave kolonu na po ulice. I još nakon svega potuku se.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 21:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Na vijestima rečeno da su klinci kasnije kontrolisani na alkohol i da su imali više od 1 promila, tako da nisu ni oni takve cvjećke kakvim se prikazuju..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 143 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]