|
Laka mu zemlja. Znam naravno za tu ulicu na Starčevici, ali nisam znao da je dobila ime po njegovom stricu. Boban je bio stručno lice, vrhunski obrazovan, normalan, elokventan, jako skroman (čuo sam od ljudi koji su radili sa njim). Nije imao diplomu iz Kiseljaka ili Sokoca, nego je završio sve legitimne ozbiljne vazduhoplovne/pilotske kvalifikacije. Odmah su počeli neki komentari da su ga smaknuli, da je previše znao, ili jednostavno da je bio pod pritiskom i stresom od glavnih baja, i da je zapravo sam uradio to što je uradio. Pisalo se da se i tim helikopterima svašta prevozilo i da čovjek nije mogao više.. ali ovo samo pominjem, neću ulaziti dublje, ništa ne tvrdim, ništa ne znam, ali od Vukelića pa nadalje bilo je svašta dok je banda na vlasti i ne prezaju ni od čega. Kad se ovako nešto desi, odmah se pojavi zrno sumnje jer znamo ko vodi i kako vodi ovu šaku naroda. Ja se iskreno nadam da nije to u pitanju, pa jedan Al Kapone je bio gospodin za ovog koji vodi ovo malo naroda.
Da ne shvatite pogrešno, ponavljam da ovo samo pominjem, neću ulaziti dublje, ništa ne tvrdim, ništa ne znam! Samo sam pročitao komentare i čuo neka razmišljanja.
_________________ Tamne mrlje prošlosti na mojoj bijeloj košulji veš mašina budućnosti nikad neće oprati.
|