banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 02:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 212  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 11 Nov 2011, 11:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Ma covjece malo je falilo da neko glavu izgubi...bolje ici starim putem ako trebas iz BL za Klasnice..

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Onakve ideje samo nasim naucnicima mogu pasti na pamet... Tacno bih voleo da vidim ko je odobrio onakvu izgadnju i ko je predlozio da se postave onakvi blokovi koji suzavaju put

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 12:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma da to i ja kazem jbte to samo moze nenormalan covjek uraditi...samo nasi niko drugi...ja vjerujem da kad bi neko dosao sa strane da vidi sta i kako su oni to fino i kulturno po "propisu" odradili ljudi bi pobjegli sto dalje...mislili bi da je neko iz ludnice to uradio...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na ovih 50str teme, dosta puta se pisalo o tome jer je upravo uzrok nesreca bio taj betonski blok... Pre toga je problem bio sto trake nisu bile fizicki razdvojene, ali su oni to bukvalno shvatili i uvalili one betonske blokove kao da samo na prvoj liniji fronta, samo jos bodljikava zica nedostaje

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 12:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Na ovih 50str teme, dosta puta se pisalo o tome jer je upravo uzrok nesreca bio taj betonski blok... Pre toga je problem bio sto trake nisu bile fizicki razdvojene, ali su oni to bukvalno shvatili i uvalili one betonske blokove kao da samo na prvoj liniji fronta, samo jos bodljikava zica nedostaje

:lol: :lol: :lol:
Da da mora da nisu skontali sta se ovdje na forumu pisalo pa su oni to nekako na svoj nacin uradili...Zato pazi Herci sta pises ako hoces da imas, odnosno da nemas betonske blokove i bodljikavu zicu.... :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja vecito pisem da nama samo diktatura pomaze, pa vidis da je Mile i to poslusao kao dobar savet od mene :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 12:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Aaaaaaa znaci ti si glavni krivac za ovo sve.... :angry4: :angry4: :angry4: ... :D
E tu se slazem s tobom...samo diktatura nas spasava...nista drugo!!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 15:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Nesreca se dogodila tacno na nadvoznjaku vjerovatno lik nije skontao da je tu suzenje puta (ustvari prelazak u drugu traku) uslovi na putu bas gadni ne kisa vec rosa i magla al nije to nista kakav je sinoc put bio BL - Gradiska - Dubica - Prijedor - BL katastrofa al se prilagodis vozis polako a ne ko sivonja 150.
Sto se tice betona na putu meni je to Ok ako si sivonja zabij se i idi u vjecna lovista a ne pokupiti nekog iz suprotnog smijera zato sto se tebi zuri pa prestizez trecom trakom ustvari suprotnom lijevom.

Najgore ce biti sto ce kod nas ljudi od Gradiske pa do kruznog voziti iljadu misleci da je to sve autoput :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisu problem betonske bankine koliko je problem dva reda betonskih bankina, suzen je put previse, a uz to kada dodje zima bas me zanima kako ce cistiti put u tom delu, nakupljace se sneg i led i pravice se bregovi pa ce biti udesa i kada vozis 60... Nisam ni mislio da vozis 150, tada te ni dragi Bog ne moze spasiti, ali ono nema nikakve uslove, a dobice upotrebnu dozvolu...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 15:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
a uz to kada dodje zima bas me zanima kako ce cistiti put u tom delu

Prvi grn ide lijevom trakom i baca snijeg desno iza njega ide grn desnom trakom i isto tako baca snojeg desno i ulica cista. Da ima pet traka ide pet kamiona jedan za drugim...

Bolje postaviti i betonske bankine nego ostaviti kanal. I meni se to nije svidalo al kad ides svakodnevno tim putem postalo je logicno sad pratis samo budale iza sebe da im se sklonis ovako si morao i budale iz suprotnog smijera pratiti. A da znas samo koliko se ljudi tu okretalo polukruzno posto nemas "petlju" do Roguljica pa bolje brzinski polukruzno nego izgubiti 5min. do roguljica

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti ne citas sta pisem, nije probelm da su stavili jedan red betonskih stubova ili da su prosirili trake, ovako je sve nekako nabijeno i kada vozis u levoj traci previse si blizu tog betona, i sta je problem da su stavili klasicnu ogradu kao na svim autoputevima... verovatno vlasnik neke firme za proizvodnju betona dobar sa izvodjacem radova pa se morao ugraditi u ovaj zahtevan projektcic koji se radi vec 20 godina, pa ga opet na kraju naprave fush

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 15:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ti ne citas sta pisem, nije probelm da su stavili jedan red betonskih stubova ili da su prosirili trake, ovako je sve nekako nabijeno i kada vozis u levoj traci previse si blizu tog betona, i sta je problem da su stavili klasicnu ogradu kao na svim autoputevima... verovatno vlasnik neke firme za proizvodnju betona dobar sa izvodjacem radova pa se morao ugraditi u ovaj zahtevan projektcic koji se radi vec 20 godina, pa ga opet na kraju naprave fush

Pikiras na Binis Beton a :lol: :lol:
Trazio sam negdje snimak ove serije sto ide na RTL Cobra 11 :lol: :lol: i kod njih na putevima se vide ove betonske bankine

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I traka sirine 10 metara :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 15:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
I traka sirine 10 metara :D

Ma nije ali to su sve kako da se izrazim prikljucni putevi za auto-put :D na kojima ides do 100 a tamo voziti 100 i nije tako nezgodno nisam jednom. E sad drugo je voziti 100 kad je vrijeme normalno a drugo po kisi, magli, snijegu, ledu ...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
dio kod "jebalista" jos uvjek ima onaj budjavi nagib tako da te vuce prema bankinama kako god, isao ti 50 il 150... plus sto je put ne da je neravan... vec me isfurava maksimalno... samo me interesuje kako ce napraviti prelaz s puta na most i obrnuto, a imajuci u vidu sam put kakav je ne gine mi mjenjanje kugli, lafeta i sl... :S

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vuce, usko je, na drugoj temi sam utupio prste pisanjem na tu temu. Dva reda blokova su idiotluk/bezobrazluk teski. I da ga jebes, gradiliste nije obiljezeno kako treba.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kada se na ovo doda i snijeg stvari su još veselije, sve će biti u redu ako ovi sa grtalicom budu skidali snijeg sa betonske ograde u protivnom vozite što više desno.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 18:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
gy ug7+... ne'a zime za mene :D (šala naravno)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 19:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dobro, izgibija se desila na nadvožnjaku u Zalužanima, potpuno očekivano, već sam o ovome pričao, daj bože da je ovo jedini, ali biće ih na onom suženju još... :cry:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2011, 19:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Dobro, izgibija se desila na nadvožnjaku u Zalužanima, potpuno očekivano, već sam o ovome pričao, daj bože da je ovo jedini, ali biće ih na onom suženju još... :cry:

treba navrsti inspekciju da utvrdi da li je radiliste obiljezeno kako treba

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 212  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]