banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 14:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 26 Nov 2010, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FTEl3asuoSk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 02:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Zasto je ovo u crnoj hronici??? Prvo nije bilo povredjenih, drugo, staro je godinu-dve ili koliko vec ima od otvaranja Tempa... I trece, bilo je vec na Humoru..

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hg

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 00:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Humor su ovi što rade... Ne znam ko zaposli likove sa onakvim riječnikom, a ova slika je najcrnja hronika "boljeg BH entiteta"...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 01:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Humor su ovi što rade... Ne znam ko zaposli likove sa onakvim riječnikom, a ova slika je najcrnja hronika "boljeg BH entiteta"...

"nije bilo povredjenih"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 01:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Zavod za javno zdravstvo u Sarajevu izdao je nalog za privremeno obustavljanje korišćenja vačine diteper-IPV i HIB u Federaciji BiH, nakon što je šestomjesečna beba umrla poslije primljene vakcine.

Istražni organi vode istrago o smrti šestomjesečne bebe iz Lukavca kod Tuzle, koja je umrla nakon što je primila vakcinu diteper-IPV i HIB.

Obdukcija nije pružila precizan odgovor o uzroku smrti, a čekaju se rezultati ispitivanja koje će potrajati sljedećih desetak dana, prenose federalni mediji.

Beba je u Domu zdravlja u Lukavcu nedavno primila treću redovnu vakcinu. Beba je uveče zaspala, bez ikakvih naznaka da joj nije dobro, ali se više nije probudila.

"Bebu je prije vakcinacije pregledala doktorica Zdravka Bajrić. Utvrđeno je kako beba može primiti vakcinu, pa je oko 11 sati beba i vakcinisana. Bila je to treća ili četvrta vakcina. Međutim, uveče smo obavješteni kako je beba preminula, što nas je sve šokiralo, jer poznajemo porodicu, a doktorica Bajrić živi u istom ulazu kao i porodica preminule bebe", kazao je za Tarik Arapčić, direktor lukavačkog Doma zdravlja.

Nakon što je konstatovano da je beba preminula, ljekari su o tome obavijestili policiju. Uviđaj su obavili pripadnici PU Lukavac i o svemu su upoznali dežurnog kantonalnog tužioca, koji je naredio da se tijelo bebe prebaci u Komemorativni centar u Tuzlu, zbog obdukcije.

Dom zdravlja u Lukavcu je saopštio da pod propisanim uslovima takozvanog "hladnog lanca" preuzima sve vakcine koje se nabavljaju u BiH.

(BLLIVE)

Jezivo. :(

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Momak se kladio u poznatoj emisiji da ce sa onim federima preskociti 5 auta u pokretu i udario Ga bas auto u kojem je sjedio njegov otac, a majka gledala sa tribina, dok je nekoliko miliona ljudi gledalo to uzivo. Danas operacija :-?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 15:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
KRVAV VIKEND U BANJALUCI: Dva mladića teže povrijeđena u tuči na Trgu Krajine

Mihajlo Marjanović (1992) i Milan Savanović (1990) teže su povrijeđeni u tuči koja je sinoć oko 22.45 izbila na Trgu Krajine u Banjaluci.

http://www.banjalukain.com/hronika/dva- ... gu-krajine

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
јан_де je napisao:

Citiraj:
Mihajlo Marjanović (1992) i Milan Savanović (1990)

:-? Milan je isao sa mnom u osnovnu... Ccc... Mislim da mu je taj Mihajlo half. Zna li iko nesto vise o ovome?

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Klizište zatrpalo kuću porodice Salkić, poginulo troje ukućana
Nedjelja | 05.12.2010.

Bez znakova života iz, usljed klizišta porušene kuće, upravo je izvučena Safija Salkić. Spasilačke ekipe su oko 15,15 sati došle i do beživotnog tijela dvadesetjednogodišnjeg Nermina Salkića. Ćamil Salkić, vlasnik kuće koju je klizište pomjerilo 100 metara je spašen i nije životno ugrožen.
http://www.banjalukain.com/hronika/kliz ... je-ukucana

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0aKof_zqv28[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 21:44 
Veteran
Veteran

Milka Radumilo pokušala samoubistvo

Citiraj:
Milka Radumilo (59) iz Banjaluke pokušala je da izvrši samoubistvo juče oko šest časova skokom sa prozora svog stana na prvom spratu zgrade u banjalučkoj ulici Rade Vranješević u naselju Borik, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti.

Iz Kliničkog centra je saopšteno da je Milka Radumilo dovezena sa teškim povredama.

- Pacijentkinja je zadobila prelom kosti karlice, slomljeni su joj donji dijelovi potkoljenice i skočni zglob. Ona je svjesna, ali diše uz pomoć aparata i zadržana je zbog daljih dijagnoza - rekao je dežurni doktor Nenad Škorić.

- Odmah poslije prijave da je jedna osoba skočila sa prozora stana, na lice mjesta je izašla policija koja je obavila uviđaj - rekli su u CJB Banjaluka.

http://banjaluka-info.com/index.php?opt ... &Itemid=48

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Bijeljinac Vaso Nešković (25), koji u Kaznenopopravnom zavodu Foča izdržava kaznu zatvora od 35 godina jer je pravosnažnom presudom Vrhovnog suda RS od 18. februara 2010. oglašen krivim za teško ubistvo, uputio je Okružnom sudu u Bijeljini prijedlog za ponavljanje postupka.

Sud će se o ovom prijedlogu izjasniti u zakonskom roku od 30 dana.

Ključne činjenice

Za ubistvo Slađana Markovića (1984) i Radmile Marković (1991) u ljeto 2007. Nešković je prvobitno u Okružnom sudu Bijeljina osuđen na 30 godina zatvora, a Saša Lazić, kao njegov pomagač, bio je oslobođen optužnice. Nakon žalbenog postupka, u obnovljenom procesu Vrhovni sud RS Neškovića je osudio na 35, a Sašu Lazića na 30 godina zatvora.

U svom prijedlogu Nešković traži reviziju postupka, jer ima primjedbe na rad policijskih istražitelja i tužioca Marka Zekića.

- Smatram da su tokom postupka počinjena određena krivična djela na moju štetu i da ključne činjenice nisu utvrđene na istinit način - kaže Nešković u svom prijedlogu.

Ističe da je sporan ključni dokaz, vlasi kose ubijene Radmile, koje su, prema istražiteljima, nađene u Neškovićevom automobilu, a nisu pohranjene u depou Okružnog suda u Bijeljini.

DNK analiza

- U presudama se navodi da su vlasi kose koje su pronađene na pragu automobila navodno vlasi nastradale Radmile Marković, što nije tačno. U izvještaju koji je rađen u Zagrebu po nalogu Tužilaštva iz Bijeljine, gdje je vršena DNK analiza, navodi se da to nisu vlasi kose nastradale Radmile Marković.

Prema mom mišljenju, ovaj izvještaj Sud nije mogao negirati. Želim Sudu da kažem da su upravo ove dlake meni podmetnute od ovlaštenih službenih osoba, te sam zbog toga i osuđen - kaže se u prijedlogu Vase Neškovića za obnavljanje postupka.

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/21317-vaso_neskovic_osudjen_bijeljina_podmetnuto_ubistvo.html

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Želi normalan život: Dječak iz Indije rođen s osam udova

Slika

Osmogodišnji Deepak Kumar Paswaan iz Indije napokon će imati normalno djetinjstvo nakon što mu je operacijom odstranjen "parazitski blizanac".

Naime, dječak koji je širom svijeta postao poznat po nadimku "okto-dječak" rođen je s djelomično razvijenim nogama i rukama svojega nerazvijenog blizanca koji su mu rasli iz prsa. Dječak je osam godina života proživio stigmatiziran; jedni su ga doživljavali kao inkarnaciju boga, dok je za druge on vrag u ljudskom tijelu.

Da bi se dječaku omogućio normalan život, omogućena mu je četverosatna operacija uklanjanja nerazvijenog blizanca koja je učinjena u bolnici Fortis, u indijskom gradu Bangalore u lipnju ove godine i dječak se uspješno oporavlja te počinje živjeti normalnim životom.

Dječak se prvi put pojavio u medijima u veljači kad je pokrenuta akcija skupljanja novaca za operaciju kojom bi se dječaku odstranili dodatni udovi. "Umoran sam od toga da budem drugačiji od ostale djece, samo želim živjeti normalno", rekao je Deepak nakon operacije.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Stravično samoubojstvo u Gabela Polju

Stravično samoubojstvo dogodilo se jučer u Gabela Polju. 60-godišnji umirovljenik Nikola Jurković izvršio je suicid izrezavši se motofleksom po glavi. Kako se doznaje, Nikola i njegova supruga su u poslijepodnevnim satima ponedjeljka pospremali stvari u ostavi, a žena je tada otišla nešto odnijeti u kuću.

Kad se nakon nekoliko trenutaka vratila, zatekla je muževo krvavo tijelo.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 08:46 
Je li to uopste moguce???

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 20:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Mar 2007, 16:40
Citiraj:
Pretučen starac u autobusu gradskog prevoza - 08.12.2010 13:42
BANJALUKA - Jovana Ivanića (93) iz Banjaluke pretukao je u srijedu ujutru u autobusu "Autoprevoza" sugrađanin Mladen Magaš (42), potvrđeno je u policiji.
Prema podacima iz CJB Banjaluka, incident se dogodio oko 10 sati u autobusu na liniji broj jedan, odnosno relaciji Ortopedija - Nova bolnica, u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića.
Ivaniću je pomoć ukazana na Kliničkom centru Banjaluka, starac je zadobio ranu ispod lijevog oka i žalio se da zbog povrede slabije vidi.
"Starac je po prijemu bio svjestan, komunikativan i pokretan, a poslat je oftalmologu na pregled", kazali su u Kliničkom centru Banjaluka.
Ivanić je za "Nezavisne" kazao da ne može vjerovati da mu se ovakvo nešto dogodilo i dodaje da nikome ništa nije skrivio.
"Stanujem u banjalučkom naselju Sunce i imam običaj da svako jutro autobusom odem do parka 'Mladen Stojanović', nakon čega pređem ulicu i vratim se autobusom kući. Kada sam ušao u 'keca' bilo je dosta ljudi, a na sredini vozila i bicikl. Upitao sam naglas: 'Što će bicikl u autobusu' i to je bio jedini povod zbog kojeg sam napadnut", uvjerava Ivanić.
Prema njegovim riječima, muškarac kojeg, kako tvrdi, ranije nikada nije vidio, naočigled gotovo punog autobusa dobacio mu je: "Šta te briga za bicikl", te ga udario rukom.
"Prvo me lupio u oko, da bi me nakon toga uhvatio objema rukama za vrat. Napadač mi je sve vrijeme govorio: 'Naučiću te ja pameti'. Ljudi su mu govorili da me pusti, ali on to nije htio, već me je napadao neko vrijeme, a zatim i prestao. Neko je pozvao i policiju, a vozač je zatvorio vrata i autobus je stajao dok oni nisu došli. Zahvalan sam vozaču što je tako odreagovao. Dalje i ne znam šta je bilo jer sam prevezen ljekaru", priča Ivanić.
Njegova kćerka Sonja Milekić ne može da vjeruje da se napadač usudio da udari bespomoćnog starca.
"Javljeno mi je šta se desilo i odmah sam došla u bolnicu ocu. Ne mogu da dođem sebi, a krivo mi je što se usudio napasti nekoga ko ima 93 godine. Zašto nije tražio sebi ravnog i na njemu provodio silu", pita se Milekićeva i najavljuje da će istrajati na tome da se ovaj slučaj kvalitetno procesuira u policiji.
Izvor "Nezavisnih" iz CJB Banjaluka otkrio je da je protiv Magaša zbog ovog incidenta podnesena krivična prijava. Vojislav Topić, vozač "Autoprevozovog" autobusa u kojem se incident dogodio, ispričao je da, kada je napadač ušao u vozilo, nije mogao ni naslutiti šta će se dogoditi.
"Međutim, kada je deda ušao i nešto mu rekao, počelo je da se komplikuje. Ovaj je udario starca, potekla je i krv. Zatvorio sam vrata i nisam dao da bilo ko izlazi dok nije došla policija", kazao je Topić.
"Nismo smjeli pomoći starcu"
Jedan od putnika koji se zatekao u autobusu u trenutku incidenta ispričao je "Nezavisnim" da je i vozač pokušao napadaču da objasni da biciklu nije mjesto u tom vozilu.
"On, međutim, nije slušao, već je samo prošao. Nakon toga mu je jadni starac rekao da nije u redu što unosi bicikl u autobus zbog gužve. Međutim, on je odmah nasrnuo na njega. Grozno je bilo gledati kako ga tuče. Niko nije smio da pomogne starcu jer smo se plašili za sebe", ispričao je ovaj putnik.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 73582.html

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pu jebem ti državu.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 20:46 
Veteran
Veteran

Хех, како би ја волио да сам ту био, да одврнем том баји 2-3 малтерске иза ушију. Чуј старца од 93 године тући. Прејак си, краљу!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 21:25 
"Heroj" tuce starkelju...nema sta, bas je frajer...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 21:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 11:40
У каквој држави живимо, чуј плашили смо се за себе па нисмо могли помоћ старцу .... Па да сам ја ту био, ја од 16 година, супроставио би се овом баји с бициклом ... :angry1:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]