banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 04:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 04 Mar 2011, 07:53 
Šajin je napisao:
на сву срећу за сада нисам имао прилику да учествујем у саобраћајним незгодама. сам осам једном био сувозач кад је ауто малом брзином ударило у ограду и то је то

Jes ti to sa mnom is'o iz slatine? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
tensSa je napisao:
Šajin je napisao:
на сву срећу за сада нисам имао прилику да учествујем у саобраћајним незгодама. сам осам једном био сувозач кад је ауто малом брзином ударило у ограду и то је то

Jes ti to sa mnom is'o iz slatine? :lol: :lol:

јеси ти то имао слична искуства као и ја ? :evil3: :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 10:33 
Prvo u ogradu, nesto dalje u jarak, klizavo boz sacuvaj... :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ти си се баш фино провео :D

ја сам се возио са једном рођакињом која у то вријеме имала тек 17 година, и улети пребрзо кад је скретала у своје двориште и није стигла смотати и удари лијевим дијелом у стуб од ограде :angry3:

на сву срећу без физичких повреда за нас, али стуб и корса нису баш добро прошли

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 23:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Moram da napišem. Pošto je u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao Zlojutro poginuo moj blizak rođak, upoznat sam sa nalazima obdukcije. Za alkohol u krvi kod Zlojutra (a bilo ga je i to u ozbiljnim količinama) neću ništa napisati, ali obdukcija NIJE pokazala nikakv srčani udar ili slično! Toliko.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 01:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nisam još naišao u novinama na tu vijest, pa ću se suzdržati od komentara, jer velika je razlika između pijane budale i iznenadne bolesti, a pogotovo kada je ovakav ishod.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 01:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
@kod kuće i na strani
moje iskreno saucesce.

tuzno je kada neko nastrada ni kriv ni duzan a gluposcu drugog. nikada mi nece biti jasno kako ljudi sebi dopuste da sjednu pijani za volan. zlojutro je mrtav, ali to ne umanjuje cinjenicu da je idiot i da je ubio dvoje ljudi.

filozof, jel´ stvarno mislis da ce tako nesto obelodaniti??? verujem da je i to sa srcanim prica za javnost.
iskreno, meni je malo nelogicno da covek u trenutku kada ga spuca srcka cepa po gasu :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 02:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stigmata, ne vjerujem u medicinsku zavjeru, skovanu kako bi se sačuvao obraz pokojnika.

A evo ti još jedan primjer.
Citiraj:
Hronika Datum: 11.03.2011 21:00 Autor: Glas Srpske
Vozaču pozlilo i udario u stub - Slavko Bubnjević (28) iz Banjaluke povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći koja se u petak nešto poslije 11 časova dogodila na kružnom toku prema banjalučkom naselju Lauš. On je prevezen u Klinički centar Banjaluka gdje je konstatovano da ima povrede glave i zadržan je na Klinici za neurohirurgiju. Nesreća se dogodila kada je, prema izjavama svjedoka, Bubnjeviću pozlilo dok je vozio porše kajenu kojom je udario u stub ulične rasvjete. Svjedoci pričaju da je mladić očigledno bio bez svijesti kada je krenuo preko kružnog toka. Vozilo je djelimično prešlo preko zelene površine i saobraćajne trake za ulaz u kružni tok, a zatim se zabilo u stub.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 03:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
DRAGAN SLADOJEVIĆ - 08.03.2011 17:46
GRADIŠKA - Bojana Stanić (29) iz mjesta Grbavci, kod Gradiške, poginula je u noći između ponedjeljka i utorka, kada je neregistrovanim vozilom daihatsu applause udarila u drvo u gradiškom selu Mašići, gdje je radila kao konobarica.
Stravična nesreća dogodila se 20 minuta prije ponoći, a o silini udara svjedoče komadi automobila, koji su pronađeni na nekoliko desetina metara od mjesta udara.
Samo vozilo raspalo se na četiri dijela, pa su mještani prvo bili uvjereni da se sudarilo više automobila. Navodno su dijelovi jedne noge nesrećne žene pronađeni tek u utorak ujutro, kada je svanulo. Niko ne pamti da se slična tragedija u skorije vrijeme dogodila u ovom selu.
Kako saznajemo, ova konobarica ima malo dijete, koje, na sreću, u vrijeme nesreće nije bilo s njom u autu.
Nije poznato gdje se Stanićeva zaputila, ali se zna da je nekoliko minuta prije pogibije navratila na lokalnu benzinsku pumpu, gdje je kupila cigarete. Radila je u kafe-baru "Dolina mira", udaljenom manje od jednog kilometra od mjesta nesreće.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Gradiska-Djevojka-poginula-u-stravicnom-udesu-81991.html
:(
Citiraj:
SRNA - 12.03.2011 16:51
FOČA - Devetnaestogodišnji Velemir Radović poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Foča - Sarajevo, na lokalitetu zvanom Luke, javio je dopisnik Srne.
Nesreća se dogodila danas oko 12.00 časova na drugom kilometru puta kada je, kako se pretpostavlja, nastradali zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad vozilom marke "golf" i provalivši zaštitnu ogradu survao se niz liticu prema rijeci Drini.
U Urgentnom centru Kliničko-bolničkih službi Foča Srni je potvrđeno da je nesrećni mladić u ovo zdravstvenu ustanovu dovezen bez znakova života.
Uviđaj na mjestu nesreće izvršili su pripadnici Stanice za bebjednost saobraćaja Foča.
U posljednjih dvadeesetak dana ovo je druga saobraćajna nesreća koja se dogodila na ovom putu na približnoj kilometraži od Foče.
Prošli put su bile povrijeđene četiri osobe i na svu sreću nije bilo ozbiljnijih posljedica.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Slobodan Došenović (19), koji je teže povrijeđen u današnjoj saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci, trenutno se nalazi u komi i životno je ugrožen i sve dalje prognoze su neizvijesne, saopšteno je iz Kliničkog centra Banjaluka.

Došenović je dovezen je kolima Hitne pomoći u prijemnu hiruršku ambulantu Kliničkog centra jutros u 11.30 časova, sa dominatnim povredama glave i vrata.

Prema riječima dežurnog ljekara Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Dragana Rakanovića i glavnog dežurnog ljekara za hirurške grane Miroslava Regode, pacijent se nalazi u komi i životno je ugrožen.

U banjalučkom Centru javne bezbjednosti (CJB) rečeno je Srni da je Došenović u 11.10 časova u Gundulićevoj ulici svojim motorom "skuter alpina" udario u automobil "pežo 307", kojim je upravljao P. Mastalo iz Banjaluke.

(Srna)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Slobodan Došenović (19), koji je teže povrijeđen u današnjoj saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci, trenutno se nalazi u komi i životno je ugrožen i sve dalje prognoze su neizvijesne, saopšteno je iz Kliničkog centra Banjaluka.

Došenović je dovezen je kolima Hitne pomoći u prijemnu hiruršku ambulantu Kliničkog centra jutros u 11.30 časova, sa dominatnim povredama glave i vrata.

Prema riječima dežurnog ljekara Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Dragana Rakanovića i glavnog dežurnog ljekara za hirurške grane Miroslava Regode, pacijent se nalazi u komi i životno je ugrožen.

U banjalučkom Centru javne bezbjednosti (CJB) rečeno je Srni da je Došenović u 11.10 časova u Gundulićevoj ulici svojim motorom "skuter alpina" udario u automobil "pežo 307", kojim je upravljao P. Mastalo iz Banjaluke.

(Srna)

Momka znam licno,druzili smo se kao djeca... :(

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 10:43 
uz duzno postovanje svim pravim motociklistima koji se pridrzavaju pravila sigurnosti i ogranicenja brzine, za sve one koji jurcaju kao blesavi i ne gledaju kud voze, nemam nikakvo saosjecanje kad im se nesto desi...
jer kad vidim kako se klinci bez kaciga nafuravaju na motore i jure kao ludi po gradu, pa bolje da strada on nego neko nevino dijete ili obicni pjesak ni kriv ni duzan..

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 10:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Саобраћајна култура нам је на ниском нивоу.
Пола возача не зна/не поштује саобраћајне прописе...

Исход: Сваким даном све више удеса :(

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 11:14 
lollipop je napisao:
uz duzno postovanje svim pravim motociklistima koji se pridrzavaju pravila sigurnosti i ogranicenja brzine, za sve one koji jurcaju kao blesavi i ne gledaju kud voze, nemam nikakvo saosjecanje kad im se nesto desi...
jer kad vidim kako se klinci bez kaciga nafuravaju na motore i jure kao ludi po gradu, pa bolje da strada on nego neko nevino dijete ili obicni pjesak ni kriv ni duzan..

x2

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
90% motorista ne ispunjava osnovne uslove da ucestvuju u saobracaju, ne nose propisanu zastitnu opremu, nemaju registrovane motore, a masa je onih koji nemaju polozenu A kategoriju. Cemu se obda ljudi cude kada se desi udes sa teskim posledicama, a cesto se to desi pri malim brzinama.
Kako narod kaze: sam pao, sam se ubio

Ozbiljni vozaci se koriste motorom celi zivot i nikada ne dozive nesrecu, a ostali dok ne izgube glavu ne odustaju od svog ponasanja u saobracaju

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2011, 02:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema puno skutera, ali stanje je alarmantno, mlađi od 18 jure, muško i žensko, nagledao sam se padova i jednih i drugih.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 01:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
kod kuće i na strani je napisao:
Moram da napišem. Pošto je u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao Zlojutro poginuo moj blizak rođak, upoznat sam sa nalazima obdukcije. Za alkohol u krvi kod Zlojutra (a bilo ga je i to u ozbiljnim količinama) neću ništa napisati, ali obdukcija NIJE pokazala nikakv srčani udar ili slično! Toliko.

danas opet jedan lik prelazi obe zute linije i pogodite opet na onome mjestu gdje se desila nesreca sa Zlojutrom

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Hertzog je napisao:
90% motorista ne ispunjava osnovne uslove da ucestvuju u saobracaju, ne nose propisanu zastitnu opremu, nemaju registrovane motore, a masa je onih koji nemaju polozenu A kategoriju. Cemu se obda ljudi cude kada se desi udes sa teskim posledicama, a cesto se to desi pri malim brzinama.
Kako narod kaze: sam pao, sam se ubio

Ozbiljni vozaci se koriste motorom celi zivot i nikada ne dozive nesrecu, a ostali dok ne izgube glavu ne odustaju od svog ponasanja u saobracaju

Slažem se...
Ali pretjera ga sa definicijom ozbiljnih vozaca...

Slobu znam licno....
Kacigu je uvijek nosio, problem je u tome sto je to radio zbog policije, a ne zbog sebe.
Nadam se da ce biti dobro.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 12:36 
Citiraj:
Kacigu je uvijek nosio, problem je u tome sto je to radio zbog policije, a ne zbog sebe.

To i govori da ne spada u pomenutu ozbiljnu grupu...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
tensSa je napisao:
Citiraj:

To i govori da ne spada u pomenutu ozbiljnu grupu...

To niko nije osporavao....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]